Android मा सुरक्षित मोड असक्षम कसरी गर्ने

एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड असक्षम गर्नुहोस्

विन्डोज जस्तै, एन्ड्रोइडसँग सुरक्षित मोड पनि छ यसको अपरेटिङ सिस्टम प्रयोग गर्ने टर्मिनलहरूको लागि, यो जेली बीनको साथ आएको थियो, यसको दशौं संस्करण। यदि तपाईंले यो कहिल्यै प्रयोग गर्नुभएको छैन, र तपाईंलाई थाहा छैन यसले के गर्छ, तपाईंले यसको नामबाट अनुमान लगाउन सक्नुहुन्छ, यसले तपाईंको मोबाइल फोनमा सम्भावित समस्या समाधान गर्न सक्षम हुन आवश्यक पर्ने कुराहरू लोड गर्दछ। र आज हामी तपाईंलाई एन्ड्रोइडमा सुरक्षित मोड असक्षम गर्ने तरिका सिकाउने छौं

एन्ड्रोइडमा सुरक्षित मोडको आगमनको लागि धन्यबाद, सम्भावित समस्या पत्ता लगाउन र यसलाई समाधान गर्न टर्मिनलको समीक्षा गर्न धेरै सजिलो छ, कष्टप्रद फ्याक्ट्री रिसेटको सहारा लिनुको सट्टा, जसले तपाईंलाई आफ्नो सबै बचत गर्न बाध्य पार्छ। सुरक्षित ठाउँमा फाइलहरू। फाइलहरूलाई पूर्ण रूपमा आफ्नो मोबाइल फोनबाट मेटाउनु अघि। अर्को, हामी गहिराइमा व्याख्या गर्नेछौं एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड के हो, साथै तपाइँ यसलाई आवश्यक परेको बेला कसरी अन र अफ गर्न सक्नुहुन्छ।

एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड

हटाउनुहोस्-सुरक्षित-मोड-एन्ड्रोइड

पहिलो कुरा, निस्सन्देह, यो के हो भनेर जान्न। एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड। ठिक छ, यद्यपि हामीले तपाईंलाई सुरुमा उहाँको बारेमा थोरै बताइसकेका छौं, उहाँलाई राम्ररी चिन्नाले तपाईंलाई वास्तवमै आवश्यक पर्दा उहाँको सहारा लिन मद्दत गर्नेछ।

यो एक बुट मोड हो जसको साथ मात्र प्रणाली लोड हुनेछ, टर्मिनलमा पूर्वनिर्धारित रूपमा आउने अनुप्रयोगहरूको अतिरिक्त। सुरक्षित मोड सक्रिय गर्दा, तपाईंले स्थापना गरिरहनुभएको सबै एपहरू उपलब्ध हुने छैनन्, यद्यपि त्यहाँ तहहरू छन् जसले तिनीहरूलाई खैरो रंगमा देखाउनेछ।

हामीले संकेत गरे अनुसार, एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड सबैभन्दा आधारभूत लोड हुनेछ, जुन पूर्वनिर्धारित प्रणाली र एपहरू हो। यो मोड पहिचान गर्न धेरै सजिलो छ, किनकि यो स्क्रिनको शीर्ष बायाँमा पाठ सुरक्षित मोडको साथ सुपरइम्पोज गरिएको छ। यदि तपाइँ तपाइँको फोनमा यो लेखिएको देख्न सक्नुहुन्छ, तर तपाइँले यसलाई सक्रिय गर्नुभएको छैन, यो तपाइँको खल्तीमा थियो र गल्तिले यसको लागि बटन थिच्दा यो भएको हुन सक्छ।

यद्यपि एन्ड्रोइडको सुरक्षित मोडले टर्मिनलको आधारभूत कुराहरू मात्र लोड गर्छ, यो अस्थायी मोड हो। र यो यो हो कि एकचोटि तपाईंले आफ्नो फोन पुन: सुरु गर्नुभयो र मोड निष्क्रिय गर्नुभयो, तपाईंसँग आफ्ना सबै अनुप्रयोगहरू र फाइलहरू फिर्ता हुनेछन्।

तपाईंले यसको प्रयोगको साथ गुमाउन सक्ने एक मात्र चीज, विजेटहरूको कन्फिगरेसन हो, जसको Google ले तपाईंलाई चेतावनी दिन्छ जब तपाईं सुरक्षित मोडमा प्रवेश गर्न लाग्नु भएको छ। त्यसकारण, Google ले तपाईंलाई दिने सिफारिस भनेको ती तेस्रो-पक्ष अनुप्रयोग विजेटहरूको स्क्रिनसटहरू लिनु हो, जब तपाईं आफ्नो टर्मिनलको सामान्य मोडमा फर्कनुहुन्छ तिनीहरूलाई पुन: प्राप्ति गर्नको लागि।

हामीले सुरुमा धेरै संक्षिप्त रूपमा संकेत गरे जस्तै, एन्ड्रोइडको सुरक्षित मोड टर्मिनलमा त्रुटिहरूको समीक्षा गर्न र समाधान गर्न प्रयोग गरिन्छ, मुख्यतया स्थापना गरिएको एप वा खराब कन्फिगरेसनको कारणले भएका त्रुटिहरू।

यसलाई सरल तरिकामा व्याख्या गर्न, यो मोबाइल को एक फ्याक्ट्री रिसेट जस्तै हो भन्न सकिन्छ, तर यसमा डाटा मेटाउन बिना। त्यसैले तिनीहरूलाई आफ्नो फोनबाट मेटाउनको लागि तिनीहरूलाई कतै बचत गर्नुको सट्टा, तपाईंले एन्ड्रोइडको सुरक्षित मोडमा तिनीहरूमा पहुँच गर्न सक्नुहुन्न, र जब तपाईंले आफ्नो फोन पुन: सुरु गर्नुहुन्छ, तिनीहरू अझै पनि त्यहाँ हुनेछन् जस्तो कि केहि भएको छैन।

तदनुसार जब तपाइँ तपाइँको फोनमा केहि समस्या देख्नुहुन्छ, तपाइँ एन्ड्रोइड को सुरक्षित मोड सक्रिय गर्न सक्नुहुन्छ त्रुटि यन्त्र वा तपाईंले स्थापना गर्न सक्षम भएको अनुप्रयोगहरू मध्ये एकबाट हो कि भनेर जाँच गर्न। र यो हो कि यदि तपाइँ यसलाई सक्रिय गर्नुहुन्छ भने तपाइँ यसलाई सामान्य रूपमा प्रयोग गर्न सक्नुहुन्छ, यो सम्भव छ कि तपाइँले स्थापना गर्नुभएको केहि समस्याहरू उत्पन्न गरिरहेको छ।

त्यसैले तपाईं एन्ड्रोइड को सुरक्षित मोड सक्रिय गर्न सक्नुहुन्छ

एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड

यदि तपाइँ सुरक्षित मोड सक्रिय गर्न चाहनुहुन्छ भने, तपाइँसँग यो गर्ने दुई तरिकाहरू छन् भनेर तपाइँलाई थाहा हुनुपर्छ, यो मोबाइल अन वा अफ भएकोबाट सुरु गरेर तपाईंले यो गर्नुहुन्छ भन्ने कुरामा भर पर्छ। टर्मिनल विच्छेद भएको अवस्थामा, तपाईंले के गर्नुपर्छ पावर बटन होल्ड गर्नुहोस् र लोडिङ एनिमेसन देखा पर्दा भोल्युम कम गर्नुहोस्। एक पटक यो एनिमेसन समाप्त भएपछि, तपाइँ बटन जारी गर्न सक्षम हुनुहुनेछ र एन्ड्रोइड सुरक्षित मोड सुरु हुनेछ।

यदि तपाइँ टर्मिनल खोलेर यो गर्न चाहनुहुन्छ भने, तपाईले पावर बटनमा लामो थिच्नु पर्छ, जब सम्म बन्द मेनु देखा पर्दैन, जहाँ तपाईले शट डाउन विकल्पमा लामो टच गर्नु पर्छ। अब एक प्रम्प्ट देखा पर्नेछ यदि तपाइँ फोनलाई सुरक्षित मोडमा पुन: सुरु गर्न चाहनुहुन्छ भने पुष्टि गर्न सोध्नुहोस्।

यदि तपाईंसँग शुद्ध एन्ड्रोइड, एन्ड्रोइड वन र यस्तै मोबाइल छ भने, यसलाई यी दुई मध्ये कुनै एक तरिकाले सक्रिय गर्नु सामान्य हो। यद्यपि यदि तपाईंसँग EMUI जस्ता अनुकूलन तहहरू छन् भने, यो गर्ने तरिका अलि फरक हुन सक्छ।

यदि तपाईंसँग Huawei फोन छ भने, सुरक्षित मोड सक्रिय हुन्छ मोबाइल बन्द गरेर र पावर बटन थिचेर र भोल्युम अप एकै समयमा धेरै विकल्पहरू सहितको मेनु देखा पर्दैन, जसमध्ये सेफ मोड हुनेछ।

Android मा सुरक्षित मोड असक्षम कसरी गर्ने

सुरक्षित मोड

यदि यसलाई सक्रिय गर्न सरल छ भने, सुरक्षित मोडबाट बाहिर निस्कनु अझ सजिलो छ। यसबाहेक, हामीले पहिले नै तपाईंले यो गर्न सक्षम हुने बाटो छोडेका छौं। हामीले पहिले नै संकेत गरिसकेका छौं, यो एक अस्थायी मोड हो, त्यसैले तपाईले गर्नु पर्ने कुरा भनेको सजिलै र धेरै समय बर्बाद नगरी बाहिर निस्कन आफ्नो मोबाइल पुन: सुरु गर्नु हो।

कल्पना गर्नुहोस् कि अहिले तपाईंको फोन एन्ड्रोइड सुरक्षित मोडमा छ। ठिक छ, तपाईले केवल पावर बटन थिच्नु पर्छ ताकि बन्द र पुन: सुरु विकल्प मेनु सामान्य रूपमा देखा पर्नेछ, पछिल्लो थिच्नुहोस्, र यो भयो। यदि तपाइँसँग फोनको पुरानो मोडेल छ भने, जसमा तपाइँसँग पुन: सुरु गर्ने विकल्प छैन, तपाइँले यसलाई बन्द गर्न र तपाइँले सामान्य रूपमा गर्नुहुनेछ।

अब जब तपाईलाई यस प्रकार्यको रहस्यहरू थाहा छ, साथै एन्ड्रोइडमा सुरक्षित मोड कसरी सक्रिय र निष्क्रिय गर्ने, तपाईले आवश्यक ठान्नुहुन्छ भने तपाईले यस गाइडमा उल्लेख गरिएका चरणहरू पालना गर्नुपर्नेछ। यो प्रकार्यले तपाइँको यन्त्रलाई हानि गर्दैन, त्यसैले तपाइँ यस पक्षको बारेमा चिन्ता गर्नुपर्दैन।


लेखको सामग्री हाम्रो सिद्धान्तहरूको पालना गर्दछ सम्पादकीय नैतिकता। त्रुटि क्लिक गर्न रिपोर्ट गर्नुहोस् यहाँ.

टिप्पणी गर्न पहिलो हुनुहोस्

तपाइँको टिप्पणी छोड्नुहोस्

तपाईंको ईमेल ठेगाना प्रकाशित हुनेछैन। आवश्यक फिल्डहरू चिन्ह लगाइएको छ *

*

*

  1. डाटाका लागि जिम्मेवार: एक्चुलिडेड ब्लग
  2. डाटाको उद्देश्य: नियन्त्रण स्पाम, टिप्पणी प्रबन्धन।
  3. वैधानिकता: तपाईंको सहमति
  4. डाटाको सञ्चार: डाटा कानुनी बाध्यता बाहेक तेस्रो पक्षलाई सूचित गरिने छैन।
  5. डाटा भण्डारण: डाटाबेस ओसीन्टस नेटवर्क (EU) द्वारा होस्ट गरिएको
  6. अधिकार: कुनै पनि समयमा तपाईं सीमित गर्न सक्नुहुनेछ, पुन: प्राप्ति र तपाईंको जानकारी मेटाउन।