Преземете WhatsApp Plus бесплатно

Whatsapp Plus

WhatsApp Plus е модификација на класичната апликација WhatsApp што ќе ни овозможи да ја прилагодиме и имаат нови дополнителни функции Во нашата апликација WhatsApp, тоа е најлесниот начин да го извлечете максимумот од најпопуларниот клиент за инстант пораки на планетата. WhatsApp Plus можеме да го разбереме како „мод“, односно апликација која е изменета за да ни овозможи да имаме многу повеќе функции и поголемо прилагодување, извршена од компјутерски експерти кои сакаат да ги искористат максимално апликациите што инаку се прилично ограничени .

Во моментов, WhatsApp Plus е целосно достапен и покрај притисокот што го направија креаторите на WhatsApp за да се обидат да го отстранат овој „мод“ од сите сервери за преземање. Благодарение на ова изменета верзија на Whatsapp Можеме да го прилагодиме начинот на кој другите нè гледаат поврзани, да имаме отворени неколку разговори истовремено, па дури и да модифицираме каде се појавува секоја икона во рамките на апликацијата.

Како да преземете WhatsApp Plus бесплатно 

Инсталирањето на WhatsApp Plus е лесно и е на дофат на секого. Прво на сите, ќе споменеме дека WhatsApp Plus е достапен на уредите со Android, за уредите со iPhone потребно е да се изврши Jailbreak и верзиите на WhatsApp Plus не се стабилни, што може да доведе до блокирање на сметката, па затоа ќе ве научат да инсталирајте WhatsApp Plus за Android.

Пред тоа преземете WhatsApp Plus бесплатно и инсталирајте го, пред сè, ќе направиме резервна копија од сите разговори во WhatsApp, за ова одиме на: Поставки на WhatsApp> Поставки за разговор> Зачувај разговори. Откако ќе се зачуваме, продолжуваме да ја деинсталираме апликацијата.

Ние ја преземавме .APK на WhatsApp Plus на шпански јазик од следната ЛИНК.

Како да инсталирате WhatsApp Plus ReBorn

Откако ќе се преземе, едноставно одиме во делот за преземање на нашиот уред со Android и продолжуваме со инсталацијата. Кога е инсталиран, мора да продолжиме да го внесуваме нашиот телефонски број, следејќи ја истата постапка како и секогаш кога ќе ја инсталираме класичната верзија на WhatsApp.

Haveе мора да почекаме неколку минути за да се врати резервната копија на разговорите што ги направивме подоцна во еден од првите чекори. Автоматски ќе ги видиме новите функции горе десно, во новата икона WhatsApp со симболот "+" во центарот.

Каде да ја преземете најновата верзија на WhatsApp Plus

WhatsApp Plus ReBorn ќе провери дали има ажурирања и ажурира автоматски, но ако треба да ја преземете нејзината најнова верзија, можете да отидете на официјалната веб-страница на овој ЛИНК на преземете WhatsApp Plus и преземете го директно за повторно да го инсталирате со горенаведените чекори.

WhatsApp Plus Holo и WhatsApp Plus Jimods

Во 2014 година Холо модификација на WhatsApp Plus, е верзија на WhatsApp Plus што ви овозможува да го инсталирате интерфејсот Android Holo, сепак, оваа верзија беше прекината во средината на 2015 година поради фактот што повеќето уреди со Android веќе го користеа овој интерфејс.

Сепак, ја наоѓаме и популарната верзија WhatsApp Plus Jimods, оптимизирана верзија и тоа ви овозможува целосно да го скриете статусот во WhatsApp, преземањето е многу лесно. За да го инсталирате, мора да деинсталирате која било официјална или изменета верзија на WhatsApp од уредот и да продолжите да ја инсталирате оваа .apk директно од меморијата на вашиот уред, па можете дури и да ја користите за да инсталирајте whatsapp на таблет.