3Д позадини

На кул позадини, познати по своето име на англиски јазик како тапети, се оние слики што ќе ги гледаме стотици пати на ден. Од таа причина, јас обично ги терам моите компјутери да ги менуваат секој час и на моите мобилни уреди ги менувам рачно, секое малку време. Можеме да користиме практично сè, како што е 3д позадини, што не значи дека тие го напуштаат екранот, туку дека се работи за дизајни што симулираат да имаат одредена длабочина.

На оваа страница ќе најдете многу и многу добри опции, почнувајќи од една галерија со слики што ги собравме многу одамна и завршуваме со неколку веб-страници каде што сигурно ќе најдете дизајн што ви се допаѓа. Подолу имате галерија со слики за кои зборував претходно и веб-страници каде што ќе најдете повеќе опции.

Галерија на 3Д позадини

Страници каде да најдете 3D позадини

Позадини за HD

HD Wallpapers е веб-страница на која ќе најдеме многу позадини. Меѓу средствата што ги нуди оваа веб-страница, и ова е причината зошто е вклучена во оваа листа, има дел со апстрактни и 3Д позадини. Лично, би сакал и двата концепта да бидат одделни, но еј, точно е дека има и многу интересни апстракти што вреди да се видат.

Она што најмногу ми се допаѓа во врска со веб-страницата HD Wallpapers е дека лево имаме опција да избереме како сакаме да биде форматот на сликата, каде што можеме да избереме позадини за мобилни уреди или во HD.

Врска до 3D позадини hdwallpapers.in

Позадини широко

Практично сè што рековме за HD Wallpapers важи за мрежата Wide Wallpapers. Па, можеби немам таква опција на повидок (иако е така) да влезам или да одам директно во одреден формат на слика, но мислам каталогот на оваа втора веб-страница, барем во однос на 3Д, тоа е многу супериорен а на мрежата што ја ставам на прво место. Иако тоа е мое мислење. Погледнете и ќе видите.

Врска до 3Д содржина wallpaperswide.com

Позадини FX

Страница која многу се ажурира со многу содржина, иако овој дел е запрен уште пред летото, е Wallpapers FX. Тие имаат еден дел со многу 3Д позадини, иако многу од оние што се таму се само вистински слики. Се разбира, дури и реалните слики се направени така да изгледаат како да излегуваат од екранот на нашиот уред. На кратко, друга веб-страница што вреди да се земе предвид за да се најдат средства за нашиот мал андроид.

Повеќе 3Д позадини во позадинаfx.com

Позадини со HD позадина

Ако она што го барате се толку многу слики што дури може да се изгубите, она што го барате се нарекува HD Wallpaper Backgrounds. Тоа е веб-страница што има многу делови и секој од нив ни нуди многу средства. Ова исто така важи и за 3D позадини, каде што, на пример, имаме делови за фотографии за компјутери, HD позадини, цветни позадини, фотографии (од сина и црвена боја) или форми, сите горенаведени во 3Д.

Посета hdwallpaperbackgrounds.net

ПозадинаПрестани

Ако мислевте дека завршивме со страниците, не сте во право. Опциите никогаш не болат и WallpaperStop е уште една што ни нуди слики одделени со делови Апстракт, дигитална уметност, фантазија, фрактал и вектор. Од претходните делови, мои омилени се апстрактната содржина и фракталот.

линк | wallpaperstop.com

Фондитос

И, сè нема да биде страници на англиски јазик, нели? Завршуваме со Фондитос, веб-страница на шпански во кои имаме и 3D позадини одделени со делови, во случајов со животни, пејзажи, карактери, роботи, возила и други.

Се разбира, јас лично би им дал малку шлаканица на зглобот за дизајнирање на мрежата; Претпочитам сликите да се гледаат без да мора да ги внесувам.

Линк | www.fonditos.com