ລຶບບັນຊີ Gmail

ວິທີການລຶບບັນຊີ Gmail ເປັນແຕ່ລະບາດກ້າວ

ໃນປັດຈຸບັນມັນເປັນເລື່ອງ ທຳ ມະດາທີ່ຈະມີບັນຊີອີເມວຫຼາຍໆອັນຈາກຜູ້ໃຫ້ບໍລິການຕ່າງກັນ (Microsoft, Yahoo, Google, Apple ... ), ແມ່ນແຕ່ ມັນເປັນເລື່ອງ ທຳ ມະດາທີ່ຈະມີຫລາຍບັນຊີ ກັບຜູ້ສະ ໜອງ ດຽວກັນ. ຈຸດປະສົງຕົ້ນຕໍແມ່ນປົກກະຕິເພື່ອແຍກວຽກແລະສ່ວນຕົວ, ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ປະສົມກັນແລະດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງສາມາດ "ຜ່ານ" ເລັກນ້ອຍຂອງອີເມວການເຮັດວຽກທີ່ບາງຄົນອຸທິດຕົນເພື່ອສົ່ງຊ້າໃນຕອນກາງຄືນຫຼືເວລາທີ່ທ່ານກິນເຂົ້າກັບຄອບຄົວຂອງທ່ານ a ວັນອາທິດ.

ແຕ່ໃນລັກສະນະດຽວກັນກັບທີ່ທ່ານສາມາດມີບັນຊີຫຼາຍໆບັນຊີ, ບາງທີບາງບັນຊີກໍ່ໄດ້ຢຸດໃຊ້ມັນແລ້ວ, ຫຼືທ່ານບໍ່ຕ້ອງການໃຊ້ມັນອີກຕໍ່ໄປແລະ, ແທນທີ່ຈະປ່ອຍມັນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ, ຄືກັບວ່າທ່ານຕ້ອງການລຶບມັນ ໝົດ. ມື້ນີ້ພວກເຮົາຈະມາສະແດງທ່ານ ວິທີການລຶບບັນຊີ Gmail ດ້ວຍວິທີທີ່ລວດໄວ, ງ່າຍດາຍແລະມີປະສິດຕິຜົນ.

Gmail, ແລະບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນ

ການລຶບບັນຊີ Gmail ບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ການລຶບອີເມວທີ່ສົ່ງແລະໄດ້ຮັບໄປແລ້ວແລະເຮັດໃຫ້ທີ່ຢູ່ອີເມວຫາຍໄປ. ບໍ່ມີ. ມັນ ໝາຍ ຄວາມວ່າຫຼາຍຢ່າງເພາະວ່າ ເມື່ອທ່ານລຶບບັນຊີ Gmail ຂອງທ່ານ, ທ່ານກໍ່ຈະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານຈາກບໍລິການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ, ນັ້ນແມ່ນ, ການສະ ໝັກ ໃຊ້ຂອງທ່ານໃນ YouTube, Google Play Movies, Google Books, ແລະອື່ນໆ. ແລະແນ່ນອນ, ທ່ານຍັງຈະລຶບຂໍ້ມູນແລະແຟ້ມຂໍ້ມູນທັງ ໝົດ ທີ່ທ່ານມີຢູ່ໃນ Gmail, ໃນ Google Calendar, ໃນບໍລິການເກັບຂໍ້ມູນຟັງຂອງ Google Drive ຟັງ ... ໃນສັ້ນ ການລຶບບັນຊີ Gmail ແມ່ນຄືກັນກັບການລຶບບັນຊີ Google ຂອງທ່ານ. ດັ່ງນັ້ນ, ຄວນແນະ ນຳ ໃຫ້ທ່ານຄິດດີກ່ອນທີ່ຈະຕັດສິນໃຈສຸດທ້າຍແລະແມ້ແຕ່ໃນກໍລະນີທີ່ສຸດທ້າຍທ່ານຕັດສິນໃຈລຶບບັນຊີ GMail ຂອງທ່ານ, ທ່ານອາດຈະຕ້ອງໄດ້ລະມັດລະວັງບາງຢ່າງລ່ວງ ໜ້າ.

ບໍລິການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບບັນຊີ Google Gmail ຂອງທ່ານ

ສຳ ຮອງຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ

ຜົນສະທ້ອນ, ຖ້າທ່ານໄດ້ໃຊ້ບັນຊີຂອງທ່ານເປັນເວລາດົນນານແລະ ສຳ ລັບການບໍລິການທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າ ທ່ານມີຫຼາຍຂໍ້ມູນແລະຂໍ້ມູນທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການສູນເສຍຈາກເອກະສານແລະຮູບພາບໄປຫາຜູ້ຕິດຕໍ່, ອີເມວແລະສິ່ງອື່ນໆ. ໂຊກດີ, ຍັກໃຫຍ່ຄົ້ນຫາອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາ ເຮັດ ສຳ ຮອງ ທັງ ໝົດ ນີ້ຫລືປະເພດຂໍ້ມູນທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະປົກປ້ອງໃນເອກະສານທີ່ພວກເຮົາສາມາດເກັບຂໍ້ມູນໃນທ້ອງຖິ່ນໃນຄອມພີວເຕີ້ຂອງພວກເຮົາຫຼືອັບໂຫລດມັນໄວ້ໃນບໍລິການເກັບຂໍ້ມູນຟັງອື່ນໆເຊັ່ນ OneDrive, Dropbox, etc.

ເພື່ອເຮັດການ ສຳ ຮອງກ່ອນທີ່ຈະລຶບບັນຊີ Gmail ຂອງທ່ານ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປນີ້:

  1. ເປີດ«ກະດານການຕັ້ງຄ່າ»ຂອງບັນຊີ Google ຂອງທ່ານໂດຍການກົດປຸ່ມ ທີ່ນີ້. ຖ້າທ່ານບໍ່ໄດ້ເຂົ້າສູ່ລະບົບ, ທ່ານຈະຕ້ອງໃສ່ຂໍ້ມູນປະ ຈຳ ຕົວຂອງທ່ານ.
  2. ໃນສ່ວນ "ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ", ໃຫ້ກົດທີ່ "ຄວບຄຸມເນື້ອຫາຂອງທ່ານ". ການ ສຳ ຮອງບັນຊີ Gmail
  3. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ "ສ້າງເອກະສານ". ສ້າງ ສຳ ຮອງບັນຊີ Gmail ຂອງທ່ານ
  4. ໃນ ໜ້າ ຈໍຕໍ່ໄປທ່ານສາມາດ ເລືອກຂໍ້ມູນທີ່ທ່ານຕ້ອງການໃສ່ໃນ ສຳ ຮອງຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ. ເມື່ອທ່ານໄດ້ເຮັດແລ້ວ (ພຽງແຕ່ກະຕຸ້ນ / ປິດປຸ່ມທີ່ຢູ່ຕິດກັບພວກມັນແຕ່ລະອັນ), ກົດປຸ່ມ "Next".
  5. ເລືອກຮູບແບບການບີບອັດໄຟລ໌, ຂະ ໜາດ ສູງສຸດຂອງມັນແລະຮູບແບບການຈັດສົ່ງ (ເພີ່ມໃສ່ DropBox, OneDrive ຫຼືສົ່ງລິ້ງດາວໂຫລດທາງອີເມວ) ແລະກົດທີ່ປຸ່ມ "ສ້າງເອກະສານ".

ວິທີການລຶບບັນຊີ GMail

ເມື່ອທ່ານສ້າງ ສຳ ຮອງແລ້ວທີ່ບ່ອນທີ່ຂໍ້ມູນ, ຂໍ້ມູນແລະເອກະສານທັງ ໝົດ ທີ່ທ່ານຕ້ອງການປ້ອງກັນໄວ້, ທ່ານສາມາດ ດຳ ເນີນການລຶບບັນຊີ Gmail ໄດ້. ອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ, ພວກເຮົາຢືນຢັນວ່ານີ້ຈະ ໝາຍ ຄວາມວ່າການລຶບຂໍ້ມູນ Gmail ທັງ ໝົດ ຂອງທ່ານແລະການບໍລິການທັງ ໝົດ ທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບບັນຊີ Google ຂອງທ່ານ.

  1. ກັບໄປທີ່ກະດານການຕັ້ງຄ່າຂອງບັນຊີ Google ຂອງທ່ານ. ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍກົດ ລິ້ງນີ້ ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  2. ພາຍໃຕ້ຫົວຂໍ້ "ບັນຊີການຕັ້ງຄ່າ", ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຕົວເລືອກ "ລຶບບັນຊີຫຼືບໍລິການບາງຢ່າງຂອງທ່ານ". ລຶບບັນຊີ Google ຂອງທ່ານ
  3. ຕໍ່ໄປ, ເລືອກຕົວເລືອກ "ລຶບບັນຊີແລະຂໍ້ມູນ Google". ທາງເລືອກອື່ນ, ທ່ານສາມາດເອົາພຽງແຕ່ບາງບໍລິການເທົ່ານັ້ນ. ຖ້າວ່ານັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ໃຫ້ເລືອກຕົວເລືອກນັ້ນແລະເລືອກບໍລິການທີ່ທ່ານຕ້ອງການເອົາອອກຈາກບັນຊີຂອງທ່ານ, ຍົກຕົວຢ່າງ, Google+ ຫຼື YouTube. ໂດຍການກົດຕົວເລືອກນີ້ ("ລຶບບັນຊີ Google ແລະຂໍ້ມູນ") ທ່ານສາມາດເຮັດ ສຳ ເນົາຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໄດ້ແຕ່ບໍ່ຕ້ອງກັງວົນ, ພວກເຮົາໄດ້ຮັກສາສຸຂະພາບຂອງພວກເຮົາແລ້ວແລະພວກເຮົາໄດ້ເຮັດຜ່ານມາແລ້ວ.
  4. ໃນຕອນທ້າຍຂອງ ໜ້າ ນີ້ທ່ານຕ້ອງກົດທີ່ "ລຶບບັນຊີ".

ເມື່ອທ່ານເຮັດແລ້ວ, ບັນຊີ GMail ຂອງທ່ານຈະຖືກລຶບອອກ ໝົດ, ແລະພ້ອມທັງຂໍ້ມູນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງຂອງທ່ານທັງ ໝົດ.

ເສຍໃຈບໍ?

ຖ້າທ່ານຫາກໍ່ລຶບບັນຊີ GMail ແລະໄດ້ເສຍໃຈແລ້ວຍ້ອນເຫດຜົນໃດກໍ່ຕາມ, ຢ່າກັງວົນ! Google ໃຫ້ໂອກາດທີສອງແກ່ພວກເຮົາແລະທ່ານສາມາດ ກູ້ບັນຊີຂອງທ່ານໂດຍງ່າຍ:

  1. ເຂົ້າເບິ່ງ ໜ້າ "ການຊ່ວຍເຫຼືອບັນຊີ" ໂດຍການກົດປຸ່ມ ທີ່ນີ້.
  2. ກະລຸນາໃສ່ທີ່ຢູ່ຂອງບັນຊີທີ່ທ່ານຫາກໍ່ລຶບຢູ່ໃນປ່ອງທີ່ລະບຸໄວ້ ສຳ ລັບມັນ.
  3. ເລືອກຕົວເລືອກ "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຂົ້າສູ່ລະບົບດ້ວຍເຫດຜົນອື່ນໆ."
  4. ປະຕິບັດຕາມ ຄຳ ແນະ ນຳ ທີ່ຈະສະແດງຢູ່ ໜ້າ ຈໍ.

ຈື່ໄວ້ວ່າການກູ້ຂໍ້ມູນບັນຊີຂອງທ່ານຈະເປັນໄປໄດ້ພຽງແຕ່ຖ້າທ່ານລຶບມັນ ໝົດ ແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນທ່ານຈະບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນໄດ້ຖ້າທ່ານຮັກສາບາງບໍລິການແລະລຶບຄົນອື່ນ, ຫຼືວ່າທ່ານເຊື່ອມໂຍງບັນຊີເກົ່າຂອງທ່ານກັບຄົນອື່ນ.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Blog Actualidad
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.