Download WhatsApp gratis

Download WhatsApp gratis

WhatsApp minangka aplikasi olahpesen cepet sing paling populer ing pasar, lan ora mung iku, wis ngowahi cara komunikasi karo wong sing kita tresnani, karo kanca lan wong liya. Thanks kanggo sistem integral karo buku telpon, dadi populer kaya geni, mula sebabe akeh pangguna, nalika entuk Smartphone anyar, sing pertama dikepengini yaiku ndownload WhatsApp gratis, supaya sampeyan bisa cepet-cepet ngubungi kanca.

WhatsApp kompatibel karo meh kabeh sistem operasi seluler, kajaba ana versi desktop sing bisa digunakake kanthi cepet lan nyaman. Pangguna bisa ngirim pesen, pesen swara, gambar, tautan kaca web, utawa file kanthi macem-macem format.

Salah siji opsi WhatsApp yaiku nggawe klompok nganti 256 wong, nomer sing cukup akeh. Kemungkinan nggawe lan ngatur iku cukup gampang. Sembarang pangguna bisa ngakses kanthi undhangan utawa ditambahake karo administrator.

Cara ndownload WhatsApp gratis

Kanthi tutorial sing gampang kita bakal mulang sampeyan carane nginstal WhatsApp ing kabeh piranti, dadi sampeyan ora kejawab komunikasi karo sampeyan:

Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: WhatsApp LLC
Price: free

Ora mung iku, nanging uga mbantu nginstal kanthi gratis. Kita kelingan yen sawise akuisisi dening Facebook, perusahaan WhatsApp Inc ngilangi kabeh jinis biaya kanggo panggunaan layanane, mula, WhatsApp pancen gratis.

Unduh WhatsApp APK

Nganyari WhatsApp

Kaca WhatsApp resmi ngidini ndownload versi paling anyar saka aplikasi populer iki sing wis duwe luwih saka 2.000 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad wiwit diwiwiti. Dina iki kita bakal nuduhake sampeyan carane ndownload lan nginstal ing piranti Android kanthi sawetara langkah sederhana.

Kanggo didownload kita bakal ngakses kaca WhatsApp lan kita bakal ngakses versi platform Android, klik Download Now lan sawetara detik kita bakal kasedhiya ing folder undhuhan telpon kanggo instalasi mengko.

Kanggo nginstal, kita kudu ngidini APK bisa diinstal amarga keamanan sistem operasi. Kanggo nindakake iki, kita bakal ngakses «Keamanan» lan ing sumber sing ora dingerteni, kita ngaktifake, Google bakal menehi informasi manawa sampeyan ora ngerti kasunyatan manawa operasine ora bener, nanging elinga yen aplikasi APK iku padha karo sing ditawakake Google Play Store.

Yen wis rampung langkah iki, coba undhuh maneh lan ngidini supaya bisa dienggo tanpa masalah.

Langkah kapisan instalasi

Sawise didownload, kita terus instal APK ing telpon. Ikon app katon ing desktop piranti, klik kanggo ngatur lan ngirim pesen menyang dhaptar kontak.

  1. Yen wis mbukak, kita kudu nampa kahanan layanan, klik ing tampa kanggo langkah sabanjure.
  2. Verifikasi nomer telpon sampeyan. Dheweke bakal ngirim PIN sing bakal diketik kanthi otomatis. Klik OK utawa Sabanjure.
  3. Yen sampeyan duwe serep sadurunge lan pengin dipulihake, pilih Pulihake, yen ora lakokake langkah iki.
  4. Pungkasan, ketik jeneng utawa celukan sampeyan supaya wong bakal kenal sampeyan. Sampeyan bisa ngganti jeneng sampeyan kaping pirang-pirang sing dikepengini ing Setelan aplikasi mengko, mula aja wedi yen sampeyan salah nulis.

Sawise ngetik jeneng utawa alias, sampeyan bisa ijolan pesen karo kanca utawa kenalan.

Download GBWhatsapp

gb whatsapp

GBWhatsApp minangka salah sawijining mod WhatsApp ora resmi sing misuwur kanggo Android. Antarane perbaikan kasebut yaiku fitur-fitur anyar lan fungsi ekstra kanthi instalasi. Instalasi cukup gampang lan butuh sawetara menit kanggo nggunakake.

Antarane fungsi sing kasedhiya yaiku bisa ndhelikake obrolan kanthi klik prasaja. Pilihan liyane yaiku bisa nyiarake pesen nganti maksimal 600 wong saka dhaptar kontak kanthi bebarengan. Mod kasebut uga ngidini kita pratinjau gambar lan video tanpa kudu didownload menyang piranti.

Nduwe fitur tanpa wates, minangka salah sawijining mod paling apik sing bisa sampeyan coba lan bisa njupuk kabeh fungsi ekstra sing kalebu pangembang.

GBWassApp Pro Versi Paling Anyar 2020
GBWassApp Pro Versi Paling Anyar 2020

Download WhatsApp Aero

Whatsapp aero

WhatsApp Aero minangka salah sawijining mod sing wis suwe saya suwe. Pamasangan kasebut minangka pangowahan penting, ing ndhuwur kabeh negesake estetika lan menehi asil kualitas. Fungsi kasebut padha karo fungsi liyane, nanging dibedakake karo kustomisasi aplikasi WhatsApp sing lengkap yen wis diinstal.

Ing antarane fungsi liyane sampeyan bisa ngerti sapa sing ngunjungi profil sampeyan, ndhelikake kabar kanthi biru pesen sing diwaca ing obrolan, ngowahi font huruf obrolan sampeyan kanthi individu, ndhelikake status Online, ing antarane pilihan liyane

Antarane fungsi utama lan fitur sing kasedhiya yaiku:

  • Kustomisasi antarmuka
  • Kontrol pilihan privasi sing luwih gedhe
  • Kamungkinan kanggo ndownload tema anyar
  • Pilihan liyane ing undhuhan file

Link download: Download WhatsApp Aero

Download WhatsApp Transparan

WhatsApp Transparent minangka mod sing adhedhasar aplikasi WhatsApp resmi. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur kabeh antarmuka kanthi gampang lan akeh pilihan tambahan sing kasedhiya yen wis nginstal versi paling anyar. Sampeyan bisa ndeleng wallpaper telpon minangka antarmuka utawa ngatur supaya nuduhake gambar liyane.

Kaya jenenge, WhatsApp Transparan nggawe panggunaan aplikasi luwih entheng lan ora bakal alon piranti kasebut. Tambah akeh emoticon lan emoji anyar supaya obrolan sampeyan luwih nyenengake. Antarane fungsi penting liyane sing kudu disorot yaiku ngirim file nganti 1 GB utawa luwih saka 100 foto utawa gambar sekaligus.

Link download

Perbarui WhatsApp gratis

Kasus sing padha kedadeyan karo nganyari WhatsApp, amarga sampeyan wis suwe ora nganyari versi WhatsApp, aplikasi kasebut njaluk sampeyan nganyari layanan, nanging, ahora nganyari WhatsApp gratis selawaseMula, sampeyan ora prelu nganyari akun WhatsApp kanthi mbayar supaya bisa digunakake kanthi rutin. Yen aplikasi njaluk nganyari maneh, sampeyan kudu ngubungi panyedhiya aplikasi menyang nganyari whatsapp, liwat Google Play Store utawa saka Apple App Store. Ora gampang banget lan regane nggunakake WhatsApp kaya saiki, mula gunakake.