Download WhatsApp Plus gratis

Whatsapp Plus

Tampilan Whatsapp Plus minangka modifikasi aplikasi WhatsApp klasik sing bakal ngidini kita ngatur lan duwe fungsi ekstra anyar Ing aplikasi WhatsApp, iku cara paling gampang kanggo entuk manfaat saka klien olahpesen instan sing paling populer ing planet iki. Kita bisa ngerti WhatsApp Plus minangka "mod", yaiku aplikasi sing wis dimodifikasi kanggo ngidini kita duwe akeh fungsi lan kustomisasi sing luwih gedhe, sing ditindakake para ahli komputer sing pengin nggunakake paling akeh aplikasi sing biasane diwatesi .

Saiki, WhatsApp Plus wis kasedhiya sanajan ana tekanan sing digawe para pencipta WhatsApp kanggo nyoba mbusak "mod" iki saka kabeh server download. Matur nuwun kanggo iki versi Whatsapp sing wis diowahi Kita bisa ngatur cara wong liya ndeleng kita sambung, mbukak sawetara obrolan sekaligus, lan malah ngowahi endi saben lambang katon ing aplikasi kasebut.

Cara ndownload WhatsApp Plus gratis 

Nginstal WhatsApp Plus iku gampang lan bisa digayuh kabeh wong. Kaping pisanan kita bakal nyebutake manawa WhatsApp Plus kasedhiya ing piranti Android, kanggo piranti iPhone kudu nggawe Jailbreak lan versi WhatsApp Plus ora stabil, sing bisa nyebabake pamblokiran akun, mula kita arep mulang sampeyan instal WhatsApp Plus kanggo Android.

Sadurunge download WhatsApp Plus gratis lan nginstal, pisanan kabeh bakal nggawe salinan serep kabeh obrolan WhatsApp, kanggo iki: Setelan WhatsApp> Setelan Obrolan> Simpen Obrolan. Sawise disimpen, kita terus instal aplikasi.

Kita ndownload .APK WhatsApp Plus ing basa Spanyol saka sabanjure LINK.

Cara nginstal WhatsApp Plus ReBorn

Sawise diundhuh, kita cukup menyang bagean download piranti Android lan nerusake instalasi. Yen wis diinstal, kita kudu terus ngetik nomer telpon, ngetutake prosedur sing padha karo saben instal versi klasik WhatsApp.

Kita kudu ngenteni sawetara menit kanggo cadangan obrolan sing wis digawe mengko ing salah sawijining langkah pisanan supaya bisa dibalekake maneh. Kita bakal kanthi otomatis ndeleng fungsi anyar sisih tengen ndhuwur, ing lambang WhatsApp anyar kanthi simbol "+" ing tengah.

Ngundhuh versi WhatsApp Plus paling anyar

WhatsApp Plus ReBorn bakal mriksa nganyari lan nganyari kanthi otomatis, nanging yen sampeyan kudu ndownload versi paling anyar, sampeyan bisa mbukak situs web resmi ing LINK iki kanggo download WhatsApp Plus lan undhuh langsung kanggo instal maneh karo langkah-langkah ing ndhuwur.

WhatsApp Plus Holo lan WhatsApp Plus Jimods

Ing 2014 ing Modifikasi Holo saka WhatsApp Plus, minangka versi WhatsApp Plus sing ngidini sampeyan nginstal antarmuka Android Holo, nanging versi iki ora diterusake ing pertengahan 2015 amarga kasunyatan manawa umume piranti Android wis nggunakake antarmuka iki.

Nanging, kita uga nemokake versi populer WhatsApp Plus Jimods, versi sing dioptimalake lan ngidini sampeyan ndhelikake status ing WhatsApp kanthi gampang, ndownload gampang banget. Kanggo nginstal, sampeyan kudu instal versi WhatsApp utawa resmi sing wis diowahi saka piranti lan terus instal .apk langsung saka memori piranti, dadi sampeyan bisa nggunakake nginstal whatsapp ing tablet.