Download WhatsApp kanggo Tablet

Download WhatsApp kanggo tablet

Nalika tekan omah, ora ana sawetara sing nglirwakake ponsel lan mbukak tablet. Nanging, kita ngadhepi alangan, WhatsApp kanggo tablet Ora populer kaya sing kita bayangake, lan sanajan wis ana alternatif sing suwe, sampeyan kudu duwe ilmu minimal supaya bisa duwe WhatsApp kanggo tablet Android. Sing paling populer yaiku tablet Samsung Samsung, mulane download WhatsApp kanggo tablet Samsung Pancen ora rumit, kita pengin nuduhake sampeyan kepiye carane nggawe.

Tablet wis saya suwe saya suwe, wiwit tekane cara komunikasi karo layar wis beda. Nanging, isih kurang jam, nambah layar smartphone kanthi bertahap nggawe akeh pangguna sing ora pati ngerti tegese tablet. Nanging, ceruk pangguna sing isih duwe sawetara lan terus duwe minangka pilihan hiburan lan nggunakake konten ing omah, cukup gedhe. Mungkin amarga ora ana pabrikan smartphone kualitas sing ora duwe siji utawa luwih tablet ing antarane rangking, mula kita bakal nuduhake sampeyan carane nginstal WhatsApp ing tablet Android.

Download WhatsApp kanggo Tablet gratis

WhatsApp pancen ora bisa ditolak, mula kita bisa nggunakake WhatsApp kanthi gampang. Ing Android, sistem sing mbukak uga akeh mupangate, mula gampang bukak situs web WhatsApp resmi lan download .apk WhatsApp kanggo nginstal ing tablet. Sanajan resolusi bisa uga ora optimal, gumantung saka ukuran tablet sing digunakake, fungsi dhasar bakal tetep dijaga. Umume tablet ora ngidini kita ndownload WhatsApp saka Google Play Store, mula, ing wektu iki alternatif sing sampurna yaiku situs web WhatsApp resmi, uga kita priksa manawa ndownload versi paling anyar saka WhatsApp Messenger kanggo tablet.

Sawise diinstal WhatsApp ing Android, prosedur kasebut padha karo piranti liyane, nomer telpon, ketik kode aktivasi, lan kita bisa miwiti ngobrol karo kontak.

Ing wektu nganyari whatsapp Kanggo tablet, prosedur sing kudu ditindakake padha karo aplikasi liyane, sanajan sampeyan duwe informasi luwih lengkap ing tautan sing mung ditinggalake.

Cara nginstal WhatsApp ing tablet Wifi tanpa SIM

Ing kene ana masalah nalika pangguna dheweke ora nggunakake kertu SIM ing tablet, yaiku, dheweke ora duwe kertu liyane utawa nomer liyane kanggo ngaktifake akun WhatsApp, mula kita duwe masalah serius. Ya, WhatsApp dudu aplikasi multiplatform, yaiku, kita mung bisa duwe nomer siji ing siji piranti. Pilihan liyane yaiku tuku a tablet Cina kanthi 4G lan wenehi nomer unik.

Alternatif pertama yaiku ndownload aplikasi kasebut saka Google Play Store, yaiku aplikasi sing sejatine Klone Web klien WhatsApp, lan bakal ngidini kita nggunakake WhatsApp ing tablet, kanthi cara sing padha karo telpon, kanthi kontak sing padha lan nomer telpon. Sing apik babagan alternatif iki yaiku sing paling cepet lan paling gampang digunakake, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi saka tautan iki lan pindai kode Bidi saka bagean setelan WhatsApp ing smartphone, kita kudu ngeklik "WhatsApp Web" ing smartphone kanggo miwiti scanner.

Cara liyane yaiku langsung nggunakake WhatsApp Web, kita ketik www.web.whatsapp.com lan mbukak versi desktop saka browser Android biasa. Ing wektu kasebut, kita bakal mindhai kode Bidi lan bakal mulai bisa digunakake kaya ing PC.

Cara nggawe WhatsApp ing ponsel lan tablet sekaligus

Yen sampeyan salah siji sing mulih lan lali banget babagan telpon lan milih tablet kanggo mriksa jaringan sosial, email, seneng seri Netflix ... nalika smartphone sampeyan muni amarga sampeyan wis nampa WhatsApp, sampeyan ora usah tangi mlaku kanggo ndeleng sapa sing duwe wani ngganggu sampeyan sajrone istirahat.

Nalika saka WhatsApp, dheweke isih mikir arep ngluncurake aplikasi multi-piranti, sing ngidini akses menyang akun WhatsApp saka browser utawa tablet tanpa smartphone diuripake, siji-sijine solusi sing bisa digunakake mriksa WhatsApp saka tablet kita iku liwat browser.

WhatsApp ngidini kita ngakses WhatsApp saka komputer liwat browser, anggere smartphone karo nomer sing gegandhengan diuripakeAmarga kerjane kaya kaca, kabeh sing ditampa lan dijawab ing smartphone ditampilake ing versi web lan kosok balene.

para duwe WhatsApp ing ponsel lan tablet kita kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Kode QR WhatsApp

  • Kaping pisanan, kita kudu mbukak browser sing biasane digunakake ing tablet lan ngakses web.whatsapp.com. Disaranake nggunakake Firefox, Chrome utawa Browser Internet Samsung yen ora pengin ngalami masalah operasi.
    • Yen versi web nganggo kode QR ora ditampilake, kita ngakses opsi browser lan golek opsi kasebut Nyuwun situs desktop.
  • Sabanjure, kita njupuk smartphone lan akses Menu> WhatsApp Web lan kamera bakal diaktifake. Ing sangisore kode QR, kita nemokake pilihan sing ditandhani minangka default Keep me log in. Sampeyan ora kudu mbusak centhang ing kothak yen ora prelu liwat proses kasebut saben-saben sampeyan pengin ngakses WhatsApp saka tablet.
  • Pungkasane, kita kudu ngarahake kamera ing layar tablet supaya bisa ngenali kode QR yen kabeh obrolan ditampilake lan ditampilake ing browser kaya versi web kanggo komputer.

Yen wis ngonfigurasi WhatsApp ing tablet supaya bisa nampa pesen WhatsApp saka ponsel cerdas ing tablet, mesthine ideal nggawe trabasan desktop tablet, supaya bisa kasedhiya lan ora kudu nggoleki liwat desktop utawa laci aplikasi ing tablet.

Kanggo nggawe trabasan menyang web sing digunakake kanggo ngakses WhatsApp saka tablet, kita kudu ngeklik menu pilihan browser lan golek pilihan kasebut Tambah trabasan menyang kaca. Ing wektu kasebut, akses langsung bakal ditambahake ing desktop tablet, akses langsung sing bakal mbukak browser gawan kanggo ngakses akun WhatsApp kaya aplikasi kasebut.

Proses iki sampeyan ora usah nglakoni saben-saben manawa kita pengin ngakses versi WhatsApp ing tablet, mung pisanan. Salah sawijining aspek sing kudu dipikirake babagan fungsi iki yaiku yen liwat setelan aplikasi, kita nutup kabeh sesi web WhatsApp, kita kudu nindakake proses iki maneh, lan WhatsApp bakal ngilangi idin sing diwenehake menyang browser kasebut ngidini akses saka piranti liyane kajaba smartphone, mula kita kudu nggawe proses maneh.