Como evitar que se compartan as túas historias de Instagram

Instagram

As redes sociais son hoxe un elemento importante na vida de moitas persoas, xa que aínda se usan para compartir certos momentos da súa vida. Instagram creceu notablemente nos últimos dous anos, sendo un dos favoritos dos usuarios para poder interactuar facilmente.

Para compartir moitas historias en Instagram é mellor limitar se queres que non sexan compartidos pola rede de contactos, incluído que outros contactos non os vexan fóra dos teus seguidores. Isto é limitado en todas as historias que cargas, ás veces pode ser interesante que algunhas non o sexan.

Isto non afectará o alcance das publicacións, é unha opción de querer que as túas historias non pululen dun lugar a outro sen saber o seu uso. O mellor é que cada imaxe compartida nas historias é exclusiva, algo que moitos influentes coñecidos están a coidar.

Como evitar que se compartan as túas historias de Instagram

Privacidade de IG

Se queres evitar que compartan as túas historias de Instagram, o mellor é bloquealas todos, sexan familiares, amigos e os que te seguen. As imaxes e vídeos pódense cargar en historias e son importantes se quere comunicarse coa rede de contactos con eles.

Para evitar que compartan as túas historias de Instagram tes que facer o seguinte:

  • O primeiro e esencial é abrir a aplicación de Instagram no teu dispositivo Android
  • Dentro da aplicación fai clic no teu perfil de Instagram, está na esquina inferior dereita, concretamente na última
  • Unha vez nas opcións prema nas tres franxas horizontais
  • Unha vez que se amosan as diferentes opcións, busca "Configuración" que estará na parte inferior
  • En Configuración, busque "Privacidade" e acceda a "Historial"
  • Xa está dentro de "Historia" onde di "Permitir volver compartir nas historias" desactiva a opción para que ninguén poida compartir as túas imaxes e vídeos en calquera momento, agora fai clic na frecha cara atrás para que os cambios aparezan efectos

Con isto desactivado as túas historias só se poderán ver pero nunca compartir, se queres reactivalas tes que seguir os mesmos pasos e activa a opción "Permitir volver compartir nas historias". Serve para querer mellorar a privacidade, especialmente cando é visible para os teus contactos.

Instagram foi engadindo funcións importantes para mellorar o tema da privacidade, fundamental fundamentalmente cando compartimos fotos e vídeos nosos a través das historias coñecidas. É unha das moitas cousas que se poden facer, incluído por exemplo recibe notificacións das túas contas preferidas, configurar respostas automáticas y silenciar as notificacións.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Actualidade Blog
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.