Sådan deler du din skærm på Google Duo

Google Duo

Igen skal vi tale om en underretning relateret til en af ​​Googles videoopkaldsapplikationer / -tjenester, specifikt Google Duo, der for et par dage siden blev opdateret for at tillade tilføj nye deltagere til et igangværende videoopkald. Den nye funktion, der er begyndt at blive implementeret på serversiden, tillader os del din skærm under et videoopkald.

Skærmdeling under et videoopkald er en ideel funktion til, når du deler med en anden person, hvad vi ser på skærmenfor eksempel indkøbslisten, en webside, en video eller fotografier, som vi har taget ved en særlig begivenhed ... det hele afhænger af brugernes behov.

Denne funktion begynder i øjeblikket at nå ud til brugerne, så hvis den endnu ikke er tilgængelig, skal du i bedste fald eller i værste fald vente et par timer, da dette er ikke en funktion, der kommer gennem en appopdatering, men fra en funktion, som Google aktiverer fra serveren.

til del skærmbilledet for videoopkald vi gør, skal vi udføre følgende trin:

  • Under videoopkaldet skal vi klikke på tre knapper placeret lodret nederst i applikationen, lige til højre for knappen, der giver os mulighed for at ændre det kamera, vi bruger til videoopkaldet.
  • Af de forskellige muligheder, som denne knap viser os, skal vi klikke på indstillingen Skærmandel. Applikationen viser os en advarselsmeddelelse, hvis vi ikke er sikre på, hvilken funktion, hvor den forklarer, hvad den gør.
  • For at begynde at dele skærmen skal vi klikke på indstillingen Start nu, knap vist på advarselsskiltet om denne funktionalitet.

 


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)