Sådan tilføjes en ny deltager til et videoopkald på Google Duo

Google Duo

I de seneste måneder på grund af coronavirus, videoopkaldsprogrammer har oplevet en spektakulær vækst, en vækst, der har motiveret applikationer / tjenester til at tilføje nye funktioner, ud over at udvide antallet af deltagere. Selvom det værste af coronavirus allerede er passeret, fortsætter Google ligesom resten af ​​platformene med at forbedre sine videoopkaldsplatforme.

Google Duo er sammen med Google Meet de to applikationer / tjenester til videoopkald, som søgegiganten stiller til rådighed for os. I dag taler vi om Google Duo, videoopkaldstjenesten til mobile enheder, der netop er blevet opdateret for at tilføje en ny funktion, der giver dig mulighed for at tilføje nye deltagere under et igangværende opkald.

Føj deltagere til Google Duo-videoopkald

For at føje nye deltagere til et videoopkald, som vi allerede opretholder i Google Duo, skal vi følge nedenstående trin:

  • Klik først på skærmen, hvor indstillingerne for videoopkald vises tilføje.
  • Derefter vises de mennesker, som vi har videoopkaldet med, sammen med resten af kontakter fra vores dagsorden.
  • For at tilføje nye personer skal vi bare markere det tilsvarende felt, der vises ved siden af ​​kontakten, og trykke på Føj til opkald.

Evnen til at føje nye personer til en samtale på Google Duo er en funktion, der vi kunne allerede finde begge dele i Skype, som i Google Meet, Zoom og andre, da disse tjenester arbejder gennem et link, et link der giver enhver bruger mulighed for at deltage i samtalen, når den allerede er under udvikling.

Denne nye funktion fås med version V105 af Google Duo, applikation tilgængelig til download helt gratis via Play Butik og APK Mirror.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)