Как да деактивирам активен статус във Facebook Messenger

пратеник

Messenger е придружаващото приложение на Facebook за чатове, видео разговори и др. Това работи съвместно с второто, но в същото време е напълно независимо. Една от функциите му е да показва кога сме онлайн, като в същото време ни показва кога са контактите ни.

Наскоро ви научихме как да бъда във Facebook, без никой да знае. Сега обясняваме, чрез този нов практически и лесен урок, как да деактивирам активно състояние в Messenger, което ще ни позволи да използваме приложението, без да показваме контактите си в социалната мрежа, че го използваме.

Така че можете да използвате Facebook Messenger, без да показвате „онлайн“

За да бъдете във Facebook Messenger, без никой от вашите контакти и приятели да знае, първото нещо, което трябва да направим, е да отворим приложението. След това изпълняваме следните стъпки, които описваме по-долу:

  1. След като попаднем в първоначалния интерфейс на Facebook Messenger, отиваме в горния ляв ъгъл на екрана и кликваме върху нашата снимка на профила.
  2. Впоследствие търсим приноса на Активно състояние, които можете да намерите в раздела на Профил, в третото поле и кликнете там. Това е активирано по подразбиране.
  3. Натискаме Показвайте кога сте активни и ще се появи съобщение за потвърждение, което ще дадем Деактивирайте. След като това стане, можем да използваме приложението за незабавни съобщения, без да показваме „онлайн“.

Струва си да се отбележи, че ако деактивирате активния статус, ние също няма да можем да знаем кога контактите ни са онлайн.

Може да се интересувате от следното от толкова много уроци във Facebook, които сме правили по-рано:


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.