Google hesabındakı fəaliyyət tarixçənizi avtomatik olaraq necə silmək olar

Google hesabı

May ayının əvvəlində Google bir sıra çox vacib məxfilik dəyişikliklərini elan etdi, Sizə artıq demişdik. Bunlardan biri də mümkündür fəaliyyət tarixçənizi avtomatik olaraq silin hesabınızdan. Zaman zaman baş verə biləcək bir şey. Ancaq bunun işləməsi üçün əvvəlcə bu variantları konfiqurasiya etməliyik. Yaxşı xəbər budur ki, bunu etmək çox asandır.

Bu şəkildə istədiyimiz vaxtı seçə bilərik fəaliyyət tarixçəsindəki məlumatlar silinir. Bunu birbaşa Google hesabımızdan edirik. Bunu etmək üçün telefonda və ya kompüterdə bəzi addımları atmalısınız, lakin bunlar çox sadədir. Bundan sonra nə edəcəyinizi söyləyirik.

Tətbiq olunan bu dəyişikliklərlə, Google-a bu məlumatların nə qədər qala biləcəyini söyləyirik. Şirkət bununla bağlı iki variant təqdim edib, bunlardan seçim edə biləcəyik. Bu səbəbdən hər bir istifadəçi, ikisindən hansının ən yaxşı seçim olduğuna qərar verməlidir. Bunu konfiqurasiya etmək üçün bu addımları izləməliyik.

Əlaqədar məqalə:
Android-də tətbiqetmə istifadə tarixçəsinə baxmaq və silmək

Fəaliyyət tarixçəsini avtomatik olaraq silin

Google hesab tarixçəsini avtomatik olaraq silin

Əvvəlcə Android telefonumuzda Google tətbiqetməsini açmalıyıq. Tətbiq içərisində Daha çox nişanını vurmalısınız, sonra Axtarış Fəaliyyəti seçimini axtarmalı və vurmalıyıq. Sonra, “Vebdə və Proqramlarda aktivlik seçimi aktivləşdirilmişdir” kartına baxırıq, buna ehtiyacımız var bu ayarı dəyişdir adlı bölməyə vurun.

Onsuz da ən uyğun hesab etdiyimiz seçimi seçə biləcəyimiz bu hissədəyik. Şirkət bu vəziyyətdə üç aydan 18 aya qədər seçim etməyimizi təmin edir. Bu fəaliyyət tarixçəsinin avtomatik olaraq silinməsini istədiyimiz müddətdə bu iki variantdan birini seçməliyik, bunu etmək üçün heç bir şey etməliyik. Bir zaman seçərkən hər biri gördüklərini ən uyğun hesab etməlidir.

Birini seçdiyimizdə təsdiqləməliyik və Google bu seçimin artıq kompüterdə qeyd olunduğunu söyləyəcək. Beləliklə, qüvvəyə minən, konkret vəziyyətimizdə seçdiyimizdən asılı olaraq fəaliyyət tarixçəsinin həmin müddətdən sonra avtomatik silinməsinə səbəb olanıdır. Hər hansı bir səbəbdən xoşbəxt deyilsinizsə, hər zaman seçimi dəyişdirmək imkanınız var istədiyiniz zaman eyni addımları izləyin.

Əlaqədar məqalə:
Google Play-də baxış dəyişikliklərinin tarixçəsinə necə baxmaq olar

Google hesabında fəaliyyət tarixçəsini əl ilə silin

Google hesab tarixçəsini əl ilə silin

İstəməyən istifadəçilər ola bilər bu əməliyyat telefonda əl ilə həyata keçirilir. Bu vəziyyətdə, Google da bu tarixi əl ilə silmək imkanı təklif edir. Buna görə vəziyyətimizdə bunu aradan qaldırmaq istədiyimiz zaman biz seçirik. Nə daha çox azadlığa imkan verir, çünki bu, bir neçə aydan bir və ya sadəcə xatırladığımız zaman ola bilər. Mövcud olan başqa bir seçimdir. Bundan istifadə etmək üçün həqiqətən bir şey etmək məcburiyyətində deyilik, çünki varsayılan olaraq ümumiyyətlə qeyd olunan seçimdir.

Hər hansı bir zamanda avtomatik olaraq silinəcəyini konfiqurasiya etmiş olsaq da, fikrimizi dəyişdirmiş olsaq da, istədiyimiz kimi işləyərək yenidən konfiqurasiya etməliyik, bu halda əl ilə. Bunun üçün əvvəlki kimi addımları atmalı olacağıq:

  • Telefonu Google tətbiqini açın
  • Daha çox sekmesini vurun
  • Axtarış fəaliyyəti seçimini vurun
  • Karta keçin «İnternetdə və Proqramlarda Fəaliyyət seçimi aktivləşdirilib».
  • Bu ayarı dəyişdirin vurun
  • Əllə silinə qədər Saxla seçin

Bu addımlarla bunu sazladıq Google hesabımızın fəaliyyət tarixi əl ilə silinəcəkdir. Beləliklə, vəziyyətimizdə nə vaxt silmək istədiyimizə qərar veririk. İstədiyiniz zaman silmək üçün yalnız o bölməyə daxil olmalısınız.


Məqalənin məzmunu bizim prinsiplərimizə uyğundur redaktor etikası. Xəta bildirmək üçün klikləyin burada.

Şərh yazan ilk kişi olun

Şərhinizi buraxın

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq. Lazım alanlar qeyd olunur *

*

*

  1. Məlumat üçün cavabdehdir: Aktualidad Blog
  2. Verilənlərin məqsədi: Nəzarət SPAM, şərh rəhbərliyi.
  3. Qanuniləşdirmə: Sizin razılığınız
  4. Məlumatların ötürülməsi: Qanuni öhdəlik xaricində məlumatlar üçüncü şəxslərə çatdırılmayacaqdır.
  5. Veri saxlama: Occentus Networks (AB) tərəfindən yerləşdirilən verilənlər bazası
  6. Hüquqlar: İstədiyiniz zaman məlumatlarınızı məhdudlaşdıra, bərpa edə və silə bilərsiniz.