Hogyan lehet megakadályozni az Instagram-történetek megosztását

Instagram

A közösségi hálózatok ma sok ember életének fontos elemét képezik, mivel továbbra is használják életük bizonyos pillanatait. Az Instagram figyelemre méltóan nőtt az elmúlt két évben, a felhasználók egyik kedvence, hogy könnyedén interakcióba léphessenek.

A legjobb korlátozni, ha sok történetet megosztasz az Instagram-on ha azt szeretné, hogy ne a kapcsolattartó hálózat ossza meg velük, beleértve azt is, hogy más ismerősei nem láthatják őket a követőin kívül. Ez korlátozott az összes feltöltött történetben, néha érdekes lehet, hogy egyesek nem.

Ez nem befolyásolja a bejegyzések körét, egy lehetőség arra, hogy a történeteid ne nyüzsögjenek egyik helyről a másikra anélkül, hogy tudnák azok használatát. A legjobb az, hogy a történetekben megosztott képek mindegyike exkluzív, amiről sok ismert influencer gondoskodik.

Hogyan lehet megakadályozni az Instagram-történetek megosztását

IG Privacy

Ha meg akarja akadályozni, hogy megosszák Instagram-történeteit, a legjobb, ha letiltja mindenki, legyen szó családról, barátokról és azokról, akik követnek téged. Képek és videók feltölthetők történetekbe, és fontosak, ha kommunikálni akar velük a kapcsolattartók hálózatával.

Annak megakadályozása, hogy megosszák Instagram-történeteit a következőket kell tennie:

  • Az első és alapvető dolog az Instagram alkalmazás megnyitása az Android készülékén
  • Az alkalmazáson belül kattintson az Instagram-profiljára, ez a jobb alsó sarokban található, különösen az utolsó
  • Miután belépett az opciókba, kattintson a három vízszintes csíkra
  • Amikor a különböző opciók megjelennek, keresse meg a "Konfiguráció" lehetőséget, amely az alján lesz
  • A Beállításokban keresse meg az „Adatvédelem” elemet, és lépjen az „Előzmények” részhez
  • Már az „Előzmények” részen található, ahol azt írja: „Engedélyezze a történetek újramegosztását” deaktiválja az opciót, hogy senki ne oszthassa meg a képeit és videóit bármikor. Most kattintson a Vissza nyílra, hogy a változtatások

Ezzel a deaktivált történetek csak akkor láthatók, de soha nem oszthatók meg, ha újra szeretné aktiválni őket, ugyanazokat a lépéseket kell követnie, és aktiválja az "Újramegosztás történetekben engedélyezése" opciót. Ez arra szolgál, hogy javítsa az adatvédelmet, különösen akkor, ha az ismerősei számára látható.

Az Instagram fontos funkciókat adott hozzá a magánélet kérdésének javítása, különösen akkor, ha jól ismert történeteken keresztül fotókat és videókat osztanak meg. Ez egy a sok elvégezhető dolog közül, például például értesítéseket kap a preferált fiókokról, automatikus válaszok beállítása y értesítések némítása.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.