A TikTok-ra feltöltött videók törlése

TikTok

Ha általában képeket és videókat tölt fel a közösségi hálózatokra sok tartalom kering az interneten hosszú ideig. Az egyik legnépszerűbb hálózat lehetővé teszi a rövid videók kiküszöbölését, ebben az esetben beszélünk TikTok, egy alkalmazás, amely nagyon fontos, és amely lehetővé teszi számunkra az "x" másodperces klipek feltöltését.

Ha végre akarjuk távolítson el egy adott videót a TikTokról néhány apró lépést kell követnünk, hogy teljesen eltávolítsuk nyom nélkül. Lépésről lépésre kell követnie, hogy el tudja távolítani ezt a tartalmat az alkalmazásból, hogy ne jelenjen meg, ha a profiljában keresi.

A TikTok-ra feltöltött videó törlése

- Az első lépés az, hogy megnyitja a TikTok alkalmazást androidos telefonján, ehhez ne felejtse el megadni a felhasználónevet és jelszót az eszközön

- Kattintson a «Személy» ikonra, amely az alkalmazás megnyitása után a jobb alsó részen található

- Megnyitja fiókjának teljes profilját, ez az a hely, ahol folytatni fogjuk a törlést, enélkül nem lehet törölni a klipet. Itt megmutatja az összes feltöltött tartalmat

- Nyissa meg a törölni kívánt videót, feltétlenül nyissa meg későbbi törléshez, várja meg a lejátszást

TikTok 1

- Ütd a jobb első három pontot

- Miután megadta a három pontot, megmutatja «Megosztás barátokkal és családtagokkal», a második azt mondja: «Megosztás a közösségi hálózatokon», a harmadik pedig különböző menüpontokat tartalmazó menüt, keresse meg az opciót egy kuka ikonnal és kattintson a "Törlés" gombra, hogy véglegesen törölje a TikTokból

Nem hagy nyomot

A kézi eltávolítással és a következő lépésekkel nem hagy nyomot arról, hogy mi töltődött fel abban a pillanatban, ne feledje, hogy ez a lépés teljesen eltávolítja, de manuálisan elmentheti az alkalmazással, ha saját használatra szeretné megtartani.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

bool (igaz)