A WhatsApp lehetővé teszi önpusztító üzenetek és videók küldését

WhatsApp

WhatsApp híreket, üzeneteket hoz, amelyek önpusztítanak. Az a legtöbbet használt közösségi hálózat a Facebook után a YouTube pedig lehetőséget kínál számunkra, hogy minden csevegésben vagy csoportban elmondhassuk, mikor szeretnénk egy üzenet automatikus törlését. Bár ez nem az egyedüli önmegsemmisítő újdonság, a vállalatnak van még más.

Az a WhatsApp Beta 2.20.201.1 verziója a forráskódjukba rejtették az új függvényt, amelyet Expiring Media-nak hívnak. Ez lehet az önmegsemmisítő üzenetek kiterjesztése, amelyet Lejáró üzeneteknek neveztek el.

WhatsApp üzenet

Így önpusztítanak a fényképek, a GIF-ek és a WhatsApp videói

Az új Lejáró média funkció lehetőséget nyújt számunkra olyan fotók, GIF-ek és videók küldésére, amelyeket a WhatsApp-ban való megnyitás után törlünk. Amint a vevő kilép a beszélgetésből, ez a multimédiás tartalom automatikusan eltűnik, így eltűnik a telefonról.

Jelenleg egy újdonságról van szó, amely még fejlesztési fázisban van, ezért nem találja elérhetőnek az ablakban képek és videók küldéséhez. Időzített ikonnal és 1-es számmal jelenik meg, jelezve, hogy a fájl csak egyszer tekinthető meg.

A képet fogadó személy elmosódott előnézetet és időzítő ikont fog látni, amely egy üzenetet tartalmaz: „Érintse meg az átvitelhez”. Ha rákattint, megnyílik az elküldött kép vagy videó, és amikor kilép, eltűnik. Nyoma sincs, eltűnik a beszélgetésből, és senki sem fogja tudni, hogy megkapta ezeket a multimédia fájlokat.

Úgy tűnik, hogy a kódjukban jelenleg nincs észlelés képernyőképek erről a WhatsApp videóról vagy fotóról, így továbbra is elvégezhetők, kivéve, ha védettek és a képernyő fekete.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.