Kuidas vaigistada WhatsAppi vestluste ja gruppide märguanded

WhatsApp

WhatsApp See pole keeruline rakendus, pigem vastupidi. Sellel kiirsuhtlusteenusel on arvukalt funktsioone, mis on tehtud tellimiseks üsna lihtsas liideses, mis on suurepäraselt mõistetav vaid mõne minuti jooksul rakenduse kasutamisel.

Üks funktsioonidest, mida rakenduses leiame, on vaigista vestlused ja rühmad. Selle abil saame takistada nutitelefoni helistamist, vibreerimist ja valitud vestluste ja rühmade märguannete kuvamist teavitusribal. Selle aktiveerimiseks tehke järgmist.

Nii saate WhatsAppi vestlusi ja gruppe vaigistada

Esimene asi, mida teha, on loogilise toiminguna WhatsAppi rakendus oma mobiilis avada. Kui see on avatud, oleme selle peamises liideses, mis on jaotis Vestlused. Siin peate lihtsalt valima varem registreeritud vestluse, mida iganes soovite, ja jätma selle vajutatuks, nii et see oleks valitud ja põhiekraani paremasse ülanurka ilmuks mitu uut valikut.

Valitud vestluse vaigistamiseks tuleb vajutada prügikasti logo paremal küljel oleva korneti või vaigistatud kõlari logo, mille märkime järgmisel ekraanipildil. Saame valida ka mitu vestlust ja / või gruppi, väärib esiletõstmist, et toimingut sooritada ainult üks kord ja see kehtiks kõigi valitud asjade kohta. [Õppige: Kuidas peita WhatsAppi sõnumid nii, et keegi neid ei näeks]

Vestlusi ja gruppe saab vaigistada 8 tundi, 1 nädal või 1 aasta. Need on ainsad kolm varianti, kui meil on vaikus. Nende all on kast, mis on vaikimisi tühi ja ütleb Kuva teatised: kui me selle märkime, kuvatakse vestluste ja gruppide teated ka edaspidi teavitusribal, kuid ilma, et mobiiltelefon heliseks või mingit hoiatust annaks; teisest küljest, kui jätame selle tühjaks, ei kuvata teateid kusagil, tuleks mainida.

Teine võimalus vestluse või grupi märguannete vaigistamiseks on juurdepääs sellele, lihtsalt klõpsates mõnel neist. Vestluses olles piisab ainult ülemises paremas nurgas liikumisest ja kolme vertikaalselt joondatud punktiga ikooni otsimisest - selles peate vajutama.

Seejärel laieneb ikoonilt menüü, näidates 6 kirjet, mis on Kuva kontaktid, Failid, lingid ja dokumendid, otsing, Vaigista teatised, Fond y Veel. Selgelt peate klõpsama Vaigista märguanded, et kuvada sama aken koos kolme võimalusega vaikida kolme erineva aja jooksul (8 tundi, 1 nädal ja 1 aasta) ning märkeruut Kuva teatised juba kirjeldatud.

Kontakti või grupi märguandeid saate vaigistada ka nende WhatsAppi profiilist. Selleks peate lihtsalt sisestama jaotise Sidemed, millele pääseb juurde, vajutades lihtsalt rohelist logo, mis asub põhiekraani paremas alanurgas, et seejärel valida kontakt, mille soovite vaigistada, ja sisestada tema profiil kas nuppu vajutades. foto sellest ja seejärel edasi teabeikoon, mis kuvatakse laieneva kasti paremas alanurgas, või pääsete sellele juurde, klõpsates vestluses oleval nimel. Kontaktide profiilile pääseb juurde ka vestluste kaudu, kuid loomulikult ainult siis, kui see on varem loodud.

Vaigista WhatsAppi märguanded kontakti või rühma profiililt

Nii saate vaigistada WhatsAppi märguanded kontakti või rühma profiililt

Tehtud juba grupi või kontakti profiilis, peate lüliti sisse lülitama Vaigista teatised, vajutades seda, kuni see muutub roheliseks ja sama sisemine pall läheb paremale küljele.

Vestlustest ja gruppidest uuesti lubamise märguannete eemaldamiseks märkige need lihtsalt jaotisest Vestlused ja seejärel klõpsake valjuhääldi ikoonil, mis kuvatakse seekord ilma diagonaalita. Sama saab teha ka nende profiililt, deaktiveerides märguannete vaigistuse, lihtsalt keerates lülitit, kuni see muutub halliks ja sisemine pall läheb vasakule küljele.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

*

*

  1. Andmete eest vastutab: ajaveeb Actualidad
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.

bool (tõene)