Kogu sisu, mille Google Drive'ist kustutame, kustutatakse automaatselt 30 päeva pärast

Google Drive

Prügikast on üks suured ja parimad arvutite leiutised, prügikast, mis on lisaks töölauaoperatsioonisüsteemidele saadaval ka pilveteenuses. Prügikast võimaldab meil taastada failid, mille oleme kustutanud maksimaalselt 30 päeva, kui me seda käsitsi ei tühjenda.

Google Drive'i puhul muutub faili kustutamisel iga kord faili kustutamiseks Meie kontolt prügikast, hõivates ruumi, mida saame kasutada muu sisu salvestamiseks. Kuid see ei ole igavesti selline, sest alates 13. oktoobrist muutub selle toimimine.

Google teatas, et alates 13. oktoobrist kogu sisu, mis saadetakse meie Google Drive'i konto prügikasti, kustutatakse automaatselt 30 päeva pärast, samal ajal, kui nii Windows kui ka macOS on vaikimisi seadistanud. Nagu võime lugeda Google'i ajaveebist:

Ülaltoodud käitumise tõttu hoiti prügikastis olevaid üksusi "lõpmatuseni", kuni kasutaja need lõplikult kustutas. Nii et see peidus, luges see kogu aeg ladustamiskava / limiidi hulka.

Et kõik kasutajad oleksid Google Drive'i prügikasti uuest toimingust teadlikud, on ettevõte lisanud a rakendusesisene teatis et kasutajad ei saaks selle kasutamise ajal ebameeldivaid üllatusi.

Prügikasti toimimine on sama, olenemata sellest, millist seadet me kasutame, nii et kui saadame faili nutitelefonist või veebi kaudu brauseri kaudu prügikasti, siis on taastumiseks saadaval 30 päeva. Selle 30 päeva möödudes kustutatakse fail automaatselt ja seda ei saa uuesti taastada, kui me ei hoia varukoopiat.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*

*

  1. Andmete eest vastutab: ajaveeb Actualidad
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.