ווי אַזוי צו האַלטן די ייַנטיילונג פון דיין WhatsApp חשבון אינפֿאָרמאַציע מיט Facebook

ווהאַצאַפּפּ

נעכטן ווהאַצאַפּפּ גענומען אַ שפּרינגען וואָס קענען ווערן געפערלעך, זינט עס זענען פילע וסערס וואָס טאָן ניט וועלן זייער טעלעפאָן נומער ווערן געניצט פֿאַר געשעפט צוועקן. עס איז נישט אַ באַפאַלן אויף פּריוואַטקייט אָדער עפּעס, אָבער מיר שוין וויסן ווי פאַסעבאָאָק ברענגט זיי מיט די אינפֿאָרמאַציע עס האט, אַזוי עפן די טיר אַ ביסל, אין דער צוקונפֿט, עס קען שטענדיק זיין אַזוי.

דער געדאַנק פון פאַסעבאָאָק און ווהאַצאַפּפּ איז אַז קאָמפּאַניעס קענען קאָנטאַקט איר גלייַך דורך די מעסידזשינג אַפּ. סייַ ווי סייַ, מיר קענען פאַרמאַכן די טיר אויב מיר וועלן עס אין אַ זייער פּשוט וועג שריט צו דערקלערן אין אַ ביסל טריט. עס איז זייער שנעל, און ווען איר ערשטער לייענען די ענדערונג אין ווהאַצאַפּפּ פּאָליטיק, מעגילע, דרוק מער און איר קענען דיאַקטיווייט די אָפּציע צו טיילן דיין דאַטן.

ווי צו האַלטן די ייַנטיילונג פון ווהאַצאַפּפּ דאַטן מיט Facebook

דער צווייטע אופֿן איז די מעגלעכקייט וואָס איר קענען נוצן צו יעדער צייט צו אַקטאַווייט אָדער דיאַקטיווייט די אָפּציע ייַנטיילן דיין חשבון פרטים מיט פאַסעבאָאָק. אַזוי אויב איר האָט איגנאָרירט דעם פאַרשטעלן וואָס אַלערץ דעם באַניצער וועגן לעצטע ענדערונגען אין ווהאַצאַפּפּ, דאָס זענען די סטעפּס צו נאָכפאָלגן:

  • גיין צו די סעטטינגס
  • דריקט אויף באַריכט
  • דאָ איר וועט זען אַ טשעק קעסטל ווייַטער צו "ייַנטיילן חשבון אינפֿאָרמאַציע"

אַקאַונט אינפֿאָרמאַציע

  • ונטערטעקן דעם קעסטל צו זיין אויס פון די נייַע גיידליינז ימפּאָוזד דורך ווהאַצאַפּפּ און פאַסעבאָאָק

ווהאַצאַפּפּ איז פּלייינג עס אַ ביסל זינט מיר זענען וועגן צו באַקומען אַ נייַע אַרטיקל אַפּ גערופן Allo, פון Google, וואָס וועט זיין לינגקט צו די טעלעפאָן נומער און קען פאַרשפּרייטן ווי ווילדפירע, ווי געטראפן מיט פּאָקעמאָן גאָו אָדער Google Photos.

אויב מיר זענען פייסינג אַ פאַסעבאָאָק וואָס איז שטענדיק געווען זייער קלאָר, דאָך מיר וואָלט נישט קווענקלען אַזוי פיל, אָבער מאל ער איז דורכגעגאנגען דורך די שאַדאָוז צו דורכפירן זיכער אַקשאַנז, אַזוי מיר בלייבן אָפּגעהיט.

[דערהייַנטיקט] דורך דיאַקטיוואַטינג די אָפּציע איר וועט האָבן קיין וועג צו אַקטאַווייט עס ווידער. מיר טאָן ניט וויסן וואָס, אָבער עס האט מער צו טאָן מיט די פאַקט אַז מיר האָבן 30 טעג צו אָנזאָגן ווהאַצאַפּפּ אַז מיר טאָן נישט וועלן צו שערד אונדזער אינפֿאָרמאַציע.


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

2 באַמערקונגען, לאָזן דיין

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס. Required fields זענען אנגעצייכנט מיט *

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Actualidad Blog
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.

  1.   JOSE ANGEL FANO דאָס

    איר האָט קאַמענטאַד אויף די רגע פאַל אין איין ריכטונג, וואָס איז דעאַקטיוואַטיאָן. און ווי צו אַקטאַווייט עס נאָך דיאַקטיווייטינג? אָדער קען עס ניט מער?

    1.    מאַנועל ראַמירעז דאָס

      איך קען נישט געפֿינען אַ וועג צו אַקטאַווייט עס. עס איז אַן אָפּציע אַז מיר האָבן צו 30 צו האָבן 30 טעג צו פאַרמייַדן ווהאַצאַפּפּ פון ייַנטיילונג די אינפֿאָרמאַציע מיט פאַסעבאָאָק. אויב עס וועט זיין דאָרט ווידער צו אַקטאַווייט אָדער דיאַקטיווייט עס, איך טאָן ניט וויסן דערווייַל.
      איך וועט דערהייַנטיקן די פּאָזיציע, דאַנק פֿאַר די באַמערקונג!