ווהאַצאַפּפּ פֿאַר אַנדרויד איצט אַלאַוז איר צו באַהאַלטן די צייט פון די לעצטע קשר

ווהאַצאַפּפּ

מיט אַלע טאַרעראַם פון די קויפן פון ווהאַצאַפּפּ דורך פאַסעבאָאָק, די אַנדרויד אַפּלאַקיישאַן האט באקומען אַ נייַ דערהייַנטיקן פּריוואַטקייט פאָוקיסט און אין וואָס די נייַע אָפּציע וואָס אַלאַוז איר צו באַהאַלטן די צייט פון די לעצטע מאָל איר געווען קאָננעקטעד.

יאָס ניצערס האָבן שוין געהאט דעם אָפּציע פֿאַר עטלעכע מאָל און יאָס וסערס אַנדרויד האָבן שוין פארלאנגט עס אַז עס לעסאָף ארויס, זייַענדיק אַזוי נייטיק אין אַ מעסידזשינג דינסט ווי פאָלקס ווי ווהאַצאַפּפּ.

צו קענען צו באַהאַלטן אפילו דעם שטריך אַנדערש אַפּלאַקיישאַנז קען זיין געפֿונען אין די פּלייַ סטאָר אַז זיי געפרוווט אַז אן אנדער באַניצער קען נישט וויסן די לעצטע מאָל מיר האָבן פארבונדן צו ווהאַצאַפּפּ.

אַזוי פֿון הייַנט איר קענען געפֿינען די אָפּציע אויף דיין אַנדרויד אויב איר אָפּלאָדירן די אַפּק פֿון די וועבזינט דערווייַל עס איז ניט דערשייַנען אין דער פּלייַ סטאָר און איז דער בלויז וועג צו דערהייַנטיקן עס.

צו באַהאַלטן די לעצטע מאָל איר פארבונדן צו ווהאַצאַפּפּ, איר מוזן גיין צו סעטטינגס> חשבון אינפֿאָרמאַציע> פּריוואַטקייט. דאָ איר וועט געפֿינען פאַרשידענע אָפּציעס, אַזאַ ווי לעצטע מאָל, פּראָפיל פאָטאָס און סטאַטוס. אין יעדער פון זיי, איר וועט געפֿינען אַלעמען ס אָפּציע, נאָר קאָנטאַקטן און קיין איינער. נאָר דורך באַשטעטיקן עס מיט ווער עס יז, איר וועט שוין האָבן פאַרבאָרגן די לעצטע מאָל איר פארבונדן צו ווהאַצאַפּפּ.

א הויפּט פּריוואַטקייט-פאָוקיסט דערהייַנטיקן און אַז פילע קוקן גלייך צו אַנדרויד. אין אַדישאַן צו ויסמיידן די לעצטע מאָל ווען איר פארבונדן, מיר קענען אויך מאַכן בלויז אונדזער קאָנטאַקטן זען אונדזער פּראָפיל פאָטאָ אָדער וויסן וועגן אונדזער סטאַטוס.

איר האָבן צו גיין צו WhatsApp.com פֿאַר אראפקאפיע די לעצטע ווערסיע פון ​​די אַפּלאַקיישאַן אַזוי אַז איר קענט באַקומען די נייַע קאַטעגאָריע פון ​​פּריוואַטקייט, עפּעס וואָס פילע וסערס האָבן געבעטן און וואָס איז לעסאָף בנימצא אויף אַנדרויד.

מער אינפֿאָרמאַציע - Facebook קונה ווהאַצאַפּפּ פֿאַר $ 19000 ביליאָן


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

9 באַמערקונגען, לאָזן דיין

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס. Required fields זענען אנגעצייכנט מיט *

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Actualidad Blog
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.

  1.   יוחנן דאָס

    ענדליך!

  2.   קאַרמעלאָ דאָס

    עס ארבעט בכלל נישט געהעריג. אויב איר שטעלן קיינער אין פּריוואַטקייט, זיי ניט בלויז זען דיין לעצטע פֿאַרבינדונג, אָבער איר קענען נישט זען די לעצטע פֿאַרבינדונג פון אנדערע.

    1.    יוועט דאָס

      אַזוי וואָס איר ווילט איז צו קענען צו זען די פֿאַרבינדונג פון אנדערע אָבער נישט זען דיין ... פון לויף עס אַרבעט ריכטיק !!! דו קענסט נישט טאָן אַלץ ...

  3.   דיעגאָ דאָס

    לויט וופּ, עס איז נישט ענייבאַלד, אָבער אויב עס אַרבעט האַלב, ווען איר רעדן, צייכן אַז איר זענט אָנליין, אפילו אויב איר שטעלן קיין איינער און איר טאָן ניט זען די אנדערע, אין קורץ, עס איז גענוג צו פויליש. זאַך איז צו באַהאַלטן דייַן 100% און אַז איר קענען זען די אנדערע. אָבער אַלץ גייט פֿאַר לאַנג אויב זיי געבן דאָס

  4.   OMA דאָס

    וואָס איראָניע, פאַסעבאָאָק ביי בייינג ווהאַצאַפּפּ און דערנאָך דערהייַנטיקט "פאָוקיסט אויף פּריוואַטקייט" קסד

  5.   אַנאַנאַמאַס דאָס

    דערווייַל עס אַרבעט בלויז מיט יפאָנע וסערס, אָבער ווען איר שרייַבן סאַלעס אָנליין, איך טאָן ניט וויסן אויב דאָס זאָל זיין דער פאַל. פֿאַר אַנדרויד וסערס, זיי קענען נישט בלויז זען דיין לעצטע פֿאַרבינדונג, אָבער איר קענען נישט זען זייערע ווען איר אַקטאַווייט דעם אָפּציע. לויט מיין פּראָבע, עס אַרבעט איצט בלויז מיט iOS וסערס

  6.   עמיל דאָס

    איינער פון די פּערמישאַנז אַז עס פרעגט פֿאַר ינסטאַלירונג איז צו קענען צו שיקן SMS פון די טעלעפאָן… ??? איך האב עס נישט אינסטאַלירן ...

    1.    OMA דאָס

      לויט ווי איך געדענק, די דערלויבעניש איז שטענדיק געווען דאָרט, רעכט? איך טראַכטן עס איז עפּעס צו טאָן מיט באַשטעטיקן דעם חשבון ווען איר אָנהייבן ניצן די אַפּ אויף אַ טעלעפאָן.
      אין אַדישאַן, ווי מאַסיוו די ווהאַצאַפּפּ אַפּלאַקיישאַן איז, מיט הונדערטער פון מיליאַנז פון וסערס אַרום די וועלט, אויב זיי טאַקע געשיקט SMS לינקס און רעכט אָן דער דערלויבעניש פון דער באַניצער, עס וואָלט שוין זיין באַוווסט.

  7.   ljudith דאָס

    העלא ווי