Google Fotoğraflar'ın ekran görüntülerinizi kaydetmesini nasıl önleyebilirsiniz?

Google Fotoğrafları

Google Foto, Android'de varlığı önemli ölçüde artan bir uygulamadır. Ayrıca birçok iyileştirme ile güncellendi, karanlık modun tanıtımı gibi. Normal olan, uygulamanın git elimizdeki tüm fotoğrafları kaydet telefonda. Buna ekran görüntüleri de dahildir, her zaman istemediğimiz bir şey. Ama istersek bunu değiştirebiliriz.

Öyleyse hadi yapalım Google Fotoğraflar ekran görüntülerimizi kaydetmeyecek her an. Bu, uygulamanın kendi ayarlarında sahip olduğu bir seçenektir. Yani bunu istediğimiz zaman değiştirebileceğiz, başarması çok kolay.

Öncelikle telefonumuzda Google Foto uygulamasını açmamız gerekiyor. Ardından, uygulamada bulunan yan menüyü kaydırmalıyız, içinde bulunan üstteki üç satıra tıklayarak yapabiliriz. Söz konusu menüde çıkan seçeneklerden cihaz klasörlerine tıklamamız gerekiyor.

Google fotoğrafları ekran görüntüleri

Bu bölüm, gizli olanlar da dahil olmak üzere cihazda bulunan tüm fotoğraf klasörlerini gösterecektir. Daha sonra yakalama klasörüne girmeliyiz. Daha sonra söz konusu klasörün üst kısmına bakarız ve burada adında bir seçenek olduğunu görürüz. Yedekleme oluşturun ve senkronize edin.

Yapmamız gereken, etkinleştirilirse bu seçeneği devre dışı bırakmaktır. Bu bize izin verir Google Fotoğraflar ekran görüntülerini kaydetmeyecek biz yaptık. Sadece kameradan fotoğraf kaydetmesini istiyorsak, bu seçeneği sadece kamera klasöründe etkin bırakmalı ve geri kalanında devre dışı bırakmalıyız.

Bu adımlarla işlem tamamlanır. Google Fotoğraflar artık bu ekran görüntülerini kaydetmeyecek sakladığımız. Bir noktada fikrimizi değiştirirsek, sadece aynısını yapmalı ve ardından klasörde bu seçeneği etkinleştirmeliyiz. Gördüğünüz gibi elde etmek çok kolay.


Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik. Bir hata bildirmek için tıklayın burada.

İlk yorumu siz

Yorumunuzu bırakın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.

*

*

  1. Verilerden sorumlu: Actualidad Blogu
  2. Verilerin amacı: Kontrol SPAM, yorum yönetimi.
  3. Meşruiyet: Onayınız
  4. Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir.
  5. Veri depolama: Occentus Networks (AB) tarafından barındırılan veritabanı
  6. Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz.