Hur stänger du av autoplay på Disney +

Disney Plus

Disney + är en av de viktigaste streamingtjänsterna för tillfället tack vare allt innehåll som erbjuds sedan landningen. Filmer, serier och producerade program är saker som den erbjuder sedan lanseringen i november 2019, först i USA och sedan senare i andra territorier.

Prenumeranter som tittar på en serie ser ibland kapitel i rad i en serie, tjänsten spelar vanligtvis innehållet automatiskt för att gå kapitel för kapitel. Det finns möjlighet att kunna ta bort autoplay på Disney + -plattformen, för detta måste vi följa en liten riktlinje.

Hur stänger du av autoplay på Disney +

Det finns många användare som vanligtvis tittar på sina serier på mobila enheter. Om så är fallet är det bäst att ta bort det här alternativet för att se en efter en utan att behöva tvinga dem att se nästa. Detta händer vanligtvis på Android-smartphones och surfplattor, men du kan undvika det enligt följande:

Redigera Disney + -profilen

  • Starta Disney + -appen på din Android-enhet
  • I det nedre högra hörnet klickar du på din profilbild
  • När du väl är inne i din profil klickar du på Redigera profiler
  • Avaktivera nu alternativet «Automatisk uppspelning» och klicka på «Spara»

När detta är gjort kommer ändringarna att sparas och du kan se de kapitel du vill ha utan att behöva vara ordnat eller se alla kapitel med träffar. Många användare har gått igenom forumen och frågat hur man tar bort detta alternativ som är aktiverat som standard.

Stäng av autoplay på Android TV

Disney + -serien

Om du å andra sidan har en Android TV-enhet aktiveras alternativet ocksåäven om du i det här fallet också kan inaktivera det på liknande sätt. Disney + kommer vanligtvis när vi startar det med automatisk uppspelning och det mest förnuftiga är att ta bort det om vi vill se ett kapitel och sedan se något annat.

Så här inaktiverar du den på en Android TV:

  • Gå in i Disney + -appen på din Android TV-enhet
  • Gå till navigeringen till vänster och klicka på profilikonen
  • Klicka på "Redigera profiler" i profilen, välj profilen och inaktivera "Automatisk videouppspelning"

Detsamma händer om du har en TV med Android som operativsystem, steget är detsamma som med en Android TV-enhet på marknaden.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Actualidad Blog
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.