ZTE Axon 9 Pro nembongan dina TENAA kalayan fitur anu béda

ZTE Axon 9 Pro

Minggu kamari, salami IFA 2018, ZTE sacara resmi nampilkeun ZTE Axon 9 Pro anyar na, pembaruan ZTE Axon 7. Salian ngungkabkeun alatna, perusahaan ogé ngaluarkeun sadayana spésifikasi na.

Tadi dinten ayeuna, daptar spésifikasi Axon 9 Pro muncul dina halaman sertifikasi TENAA sareng dua parobihan anu pikaresepeun parantos dipendakan.

ZTE Axon 9 Pro anu dipidangkeun salami IFA 2018 nunjukkeun a Layar 6.2 inci, prosesor Snapdragon 845, 6 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan anu henteu tiasa diembang. Kalebet batréna 4,000 mAh, komposisi dua kaméra tukang (12 MP sareng 20 MP) ditambah kaméra selfie (20 MP).

Daptar spésifikasi TENAA cocog sareng sadayana anu ditepikeun dina IFA kalayan dua pengecualian utama, anu kahiji nyaéta RAM, dina daptar aya cariosan dua varian kalayan 6 GB sareng 8 GB, nalika dina acara éta aya omongan hiji alat sareng RAM 6 GB. Salaku tambahan, dua varian énggal ngeunaan panyimpenan disebatkeun, versi 64 GB sareng versi 256 GB, ogé diitung dina anu dipidangkeun dina IFA 128 GB.

Teu ilahar pikeun aya varian alat anu sami sareng RAM anu béda sareng panyimpenan, anu anéh nyaéta ZTE henteu nyebatkeun varian ieu salami IFA, langkung-langkung nalika teu aya anu terang ngeunaan modél anu gaduh fitur anu langkung saé.

Tiasa ogé daptar TENAA anu lepat sareng ngan aya hiji varian ZTE Axon 9 Pro, atanapi panginten ZTE bakal ngaleupaskeun versi anu ditingkatkeun sareng diturunkeun di masa hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.