ZTE Axon 9 Pro resmi: 6.21 inci AMOLED, Snapdragon 845, Android 8.1 Oreo sareng seueur deui

ZTE Axon 9 Pro

ZTE nembé ngumumkeun andalannya anu anyar, salah sahiji, sapertos anu diarepkeun, hadir sareng prosesor Qualcomm Snapdragon 845 sareng sababaraha fitur sareng spésifikasi anu ngajantenkeun pesaing anu cukup kuat di pasar. Urang nyarioskeun ngeunaan Axon 9 Pro.

Alat ieu sumping pikeun ngagentos sareng ngagentos Axon 7 diluncurkeun dina 2016, sanaos kanyataan yén sungutna parantos ngalangkung nomer dalapan kanggo namina hapé ieu. Naon deui, hadir sareng panangtayungan ngalawan cai sareng lebu, hal anu henteu pati umum dina héndsét mérek ieu. Kami nampilkeun ka anjeun!

Axon 9 Pro pasang panel AMOLED panjang 6.21 inci. Ieu resolusi FullHD + sareng nyayogikeun kami perbandingan aspek 18.7: 9 berkat dimensina. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan kios anu manjang sacara horisontal di luhurna, sapertos telepon sanés anu aya di pasar.

Fitur tina ZTE Axon 9 Pro

Kakuatan smartphone performa tinggi ieu disponsoran ku a Qualcomm's Snapdragon 845 okta-inti, SoC anu sanggup nawiskeun kami laju jam maksimum 2.8 GHz berkat inti Kyro 385. Chipset ieu dipasangkeun sareng 6 GB RAM LPDDR4 RAM, 128 GB rohangan panyimpenan internal -panyokong via microSD- Sareng éta Powered ku batré 4.000 mah kalayan téknologi ngecas gancang.

Sedengkeun pikeun lensa fotografi na, Axon 9 Pro ngalengkepan a 12 sareng 20MP kaméra dobel tukang sareng fokus OIS sareng kamampuan ngarékam 4K. Di hareup, éta ngaregepkeun sénsor résolusi 20MP sareng AI.

Rear of Axon 9 Pro

Ngeunaan fitur séjén, ngajalankeun Android 8.1 Oreo dina versi murni naÉta ngagaduhan port USB Type-C, NFC, dukungan pikeun ngecas nirkabel, Bluetooth 5.0 sareng sertipikat IP68 anu ngajantenkeun tahan cai sareng tahan lebu, tapi éta henteu ngagaduhan konektor Jack 3.5mm. Dina waktos anu sasarengan, ukuranana 156.5 x 74.5 x 7.9 mm sareng beuratna 179 g.

ZTE Axon 9 Pro datasheet

AXON 9 PRO
SCREEN 6.21 "AMOLED FHD + ngabéréskeun
PROSESOR Qualcomm Snapdragon 845 okta-inti 2.8GHz maks.
Ram 6 GB
ELINGAN Internal 128GB
CHAMBERS Belakang: 12MP (f / 1.75) tina 1.4μm + 20MP (130 °) kalayan rékaman OIS / 4K. Frontal: 20MP sareng AI
BATERÍA 4.000mAh kalayan muatan gancang
SISTEM OPERASI Android 8.1 Oreo
CIRI LAIN Pangakuan raray. Anu maca sidik. MicroUSB Type-C
DIMENSI JEUNG beurat 156.5 x 74.5 x 7.9mm / 179g

Harga sareng kasadiaan

ZTE's Axon 9 Pro hargana 649 euro sareng asalna biru. Mimiti bakal dugi ka Jérman dina akhir Séptémber teras éta bakal dipasarkeun di Cina sareng Rusia. Dina waktos ayeuna, henteu langkung seueur anu dipikaterang ngeunaan kadatanganana di nagara-nagara sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.