Xiaomi Pocophone F1 ngancurkeun persainganna di Geekbench

Kami di sababaraha dinten saatos diluncurkeun resmi na y anu Xiaomi Pocophone F1 parantos bersinar dina Geekbench. Telepon ieu parantos didaptarkeun ku Perusahaan sekundér anyar Xiaomi salaku master of speed sareng numutkeun tés performa anyar ieu urang tiasa nyarios yén judul na saé.

Telepon parantos ngahontal hasil anu saé dina platform tolok ukur, éta parantos lulus tés langkung saé tibatan alat anu teu museur pikeun kaulinan.

El Pocophone parantos ngahontal 9081 poin dina pagelaran multi-inti ngalangkungan alat-alat canggih sapertos OnePlus 6, Xiaomi Mi 8 komo Samsung Galaxy S9 Plus, bari Dina pagelaran inti tunggal éta mangrupikeun hiji-hijina alat anu langkung saé tibatan Galaxy S9 +.

Xiaomi Pocophone F1 Geekbench

Xiaomi Pocophone F1, telepon anu paling murah sareng Snapdragon 845

Nilai tambah tina Xiaomi Pocophone F1 dina persainganna nyaéta meureun Éta bakal janten alat anu paling murah pikeun ngagaduhan prosésor dalapan inti Snapdragon 845, chip Qualcomm pangsaéna ngajalankeun dina frékuénsi 2.8 GHz.

Pocophone nembé katingali dina pre-sale kalayan harga 430 Euro, 50 Euros langkung murah tibatan ponsel anu paling murah sareng Snapdragon 845 di pasar ayeuna, Asus Zenfone 5Z. Tangtosna, harga ieu teu acan dikonfirmasi.

Numutkeun kana kabocoran anyar, Xiaomi Pocophone F1 bakal ngagaduhan desain anu didamel tina polikarbonat dina ngirangan ngirangan biaya. Marengan Snapdragon 845 Pocophone F1 bakal ngagaduhan 6 GB RAM, 64 GB panyimpenan internal. Kaméra utama bakal dua kali kalayan résolusi 12 MP sareng 5 MP, sedengkeun kaméra utami bakal gaduh résolusi 20 MP. Anu pamungkas, batréna dina alat ieu cenah 4000 mah dioptimalkeun pikeun tahan langkung ti sadinten tina panggunaan normal.

Tangtosna, sadayana ieu mangrupikeun rumor anu moal dikonfirmasi atanapi ditolak dugi ka 22 Agustus payun, nalika perusahaan sacara resmi nampilkeun alatna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.