Xiaomi mocok ka Apple ku nambihan tilu bungkus ka toko na kalayan harga anu sami sareng iPhone anyar

Xiaomi ngalawan Apple

Perusahaan anu parantos disauran sababaraha kali "Apel ti Cina"Mertimbangkeun yén harga alat Apple énggal ngagaduhan harga anu luhur pisan sareng ngabuktoskeun éta parantos nyiptakeun tilu bungkus produk kalayan harga anu sami sareng tilu modél anyar perusahaan Cupertino saatos dugi ka Cina.

Tapi éta henteu sadayana, ku cara anu halus pisan anjeunna parantos namina bungkus ieu XR suite, XS suite sareng XS Max set, nami-nami anu ngarujuk kana iPhone anyar.

Kami terang yén Xiaomi kantos ngalawan harga tinggi, nembé pamimpin perusahaan nyatakeun yén aranjeunna moal ngical ponsel anu hargana langkung ti $ 699 sareng strategi pemasaran ieu negeskeun jabatanana dina pasar anu janten langkung awis.

Paket XR Suite, XS sareng XS Max ti Xiaomi

Paket XR Suite, sakumaha anjeun tiasa nebak, niru iPhone XR, anu harga dasarna 6499 Yuan (~ $ 947 USD) sareng kalebet Xiaomi Mi 8 SE (6 GB RAM + 128 GB), Mi Band 3, Mi Notebook Air 12.5 inci sareng 256 GB gudang sareng headphone Mi Bluetooth Mini.

Harga pikeun iPhone XS dimimitian dina 8699 yuan (~ $ 1258), jumlah anu sami sareng paket XS Suit anu ngandung Mi MIX 2S (8GB RAM + 256GB), Mi Band 3, Miuebook Notebook 13.3 inci, sareng headphone Mi Bluetooth . Mini.

Anu pamungkas, aya iPhone paling luhur Apple XS Max, kalayan layar raksasa sareng harga mimiti 9599 Yuan (~ $ 1398). Pikeun harga éta anjeun tiasa kéngingkeun paket XS Max nganggo Mi 8 (6GB + 128GB), Mi Band 3, Mi Notebook Pro, headphone Mi Bluetooth Collar.

Hanjakalna, dugi ka ayeuna bungkusan ieu ngan aya di CinaTapi upami aranjeunna suksés, perusahaan pasti bakal ngamimitian ningali pasar sanés anu ngagaduhan ayana global, sapertos Spanyol atanapi India.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.