Xiaomi Mi 8X pikeun sertifikasi 3C, tilu varian némbongan

Xiaomi Mi 8X

Xiaomi parantos aya di media dina sababaraha minggu ka pengker ku sababaraha rumor sareng spekulasi ngeunaan alat anu béda-béda, salah sahiji anu paling sering dibahas nyaéta Xiaomi Mi 8X, telepon sélulér anu sababaraha dinten ka pengker didaptarkeun dina halaman wéb resmi produsén handapeun nomer modél M1808D2TE na Éta katingali dina gambar anu nyata sareng sababaraha renders.

Ayeuna, modél anu sami muncul dina halaman wéb sertifikasi 3C Cina, anu ngajukeun peluncuran alat anu caket, éta ogé tiasa dibarengan ku Mi 8 sareng Mi 8 SE.

Listing dina halaman wéb 3C henteu ngungkabkeun seueur kecuali nomer modél tilu alat anu sami, anu tiasa negeskeun deui rumor ngeunaan tilu varian éta.

Numutkeun kana kabocoran samemehna, Mi 8X bakal ngagaduhan Prosesor Qualcomm Snapdragon 710 sareng batré 3100 mah dioptimalkeun pikeun langkung otonomi jam. Render anu muncul dina Weibo sateuacanna ogé nyebarkeun komposisi dua lensa anu dijajar sacara vertikal.

Gosip anu sami nyarioskeun yén alat bakal nyabut sensor sidik tradisional dina tonggong kalebet sénsor anu diintegrasikeun kana layar, ieu bakal janten terobosan kanggo kisaran pertengahan Xiaomi. Akhirna, alatna tiasa ditingali bodas sareng biru kalayan bérés herang.

Sakumaha tiasa ditingali, Xiaomi bakal nempatkeun Mi 8X di luhur séri Mi 8, handap bakal janten Mi 8 sareng di akhir anu pangmurahna, Mi 8 SE. Tangtosna, ieu mangrupikeun rumor sareng urang teu gaduh konkrit dugi perusahaan ngaluarkeun inpormasi resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.