Wallpaper 3D

nu wallpaper keren, ogé dikenal ku namina dina basa Inggris salaku wallpaper, nyaéta gambar-gambar anu bakal urang tingali ratusan kali sapoé. Kusabab kitu kuring biasana ngadamel komputer kuring ngarobahna unggal jam sareng dina alat sélulér kuring kuring ngarobahna sacara manual unggal waktos sakedik. Urang tiasa nganggo sacara praktis naon waé, sapertos Wallpaper 3d, Anu henteu hartosna yén aranjeunna tinggaleun layar, tapi éta desain anu simulate gaduh jero anu tangtu.

Dina halaman ieu anjeun bakal mendakan seueur pilihan anu saé pisan, dimimitian ku hiji galeri sareng gambar anu urang kumpulkeun tiheula sareng ditungtungan ku sababaraha situs wéb dimana anjeun pasti bakal mendakan desain anu anjeun resep. Di handap anjeun gaduh galéri sareng gambar anu kuring carioskeun sateuacanna sareng halaman wéb dimana anjeun bakal mendakan pilihan deui.

Galéri wallpaper 3D

Kaca dimana mendakan wallpaper 3D

Wallpaper HD

HD Wallpaper mangrupikeun halaman wéb anu kami bakal mendakan seueur wallpaper. Diantara dana anu ditawarkeun ku halaman wéb ieu, sareng ieu anu janten alesan naha éta kalebetkeun kana daptar ieu, aya bagian anu nganggo latar abstrak sareng 3D. Sacara pribadi, kuring hoyong duanana konsép pisah, tapi hé, éta ogé leres aya sababaraha abstrak anu pikaresepeun anu matak ditingali.

Anu paling kuring resep ngeunaan halaman wéb HD Wallpaper nyaéta anu di kénca kami ngagaduhan pilihan pikeun milih kumaha anu dipikahoyong format gambarna, dimana urang tiasa milih latar pikeun alat sélulér atanapi dina HD.

Link kana latar 3D kertas koran.in

Wallpaper Lega

Sacara praktis sadayana anu parantos urang carioskeun ngeunaan HD Wallpaper leres pikeun wéb Wallpaper Wide. Nya, kuring panginten henteu ngagaduhan pilihan sapertos anu katingali (sanaos) lebet atanapi langsung kana format gambar anu tangtu, tapi kuring pikir katalog halaman wéb kadua ieu, sahenteuna dina hal 3D, éta unggul pisan a tina wéb anu kuring nempatkeun di tempat munggaran. Sanaos kitu pamendak kuring. Tingali sareng anjeun bakal ningali.

Tautan kana eusi 3D wallpaperwide.com

Wallpaper FX

Halaman anu dianyarkeun pisan ku seueur kontén, sanaos bagian ieu parantos dieureunkeun ti sateuacan usum panas, nyaéta Wallpaper FX. Aranjeunna gaduh hiji bagian kalayan seueur latar 3D, sanaos seueur anu kaluar aya ngan gambar anu asli Tangtosna, bahkan gambar asli didamel siga anu kaluar tina layar alat kami. Pondokna, halaman wéb anu sanés anu diperhatoskeun pikeun milarian dana pikeun android alit urang.

Langkung wallpaper 3D dina wallpaperfx.com

Latar Wallpaper HD

Upami anu anjeun milari seueur gambar anu anjeun bahkan bakal musna, naon anu anjeun milari disebat Latar Wallpaper HD. Mangrupikeun halaman wéb anu ngagaduhan seueur bagian sareng masing-masing nawiskeun kami seueur dana. Ieu ogé lumaku pikeun wallpaper 3D, dimana, contona, urang gaduh bagian poto pikeun komputer, latar HD, latar kembang, poto (tina warna biru sareng beureum) atanapi bentukna, sadayana di luhur dina 3D.

nganjang hdwallpaperbackgrounds.net

WallpaperStop

Upami anjeun ngémutan yén kami parantos nganggo halaman, anjeun salah. Pilihanna henteu pernah nganyenyeri sareng WallpaperStop mangrupikeun pilihan anu nawiskeun kami gambar dipisahkeun ku bagian Abstrak, Seni Digital, implengan, Fractal sareng Véktor. Tina bagian saencanna, karesep kuring nyaéta eusi abstrak sareng fraktal.

link | wallpapertop.com

Fonditos

Sareng henteu sadayana badé janten halaman dina basa Inggris, leres? Urang ditungtungan ku Fonditos, halaman wéb dina basa Spanyol di mana urang ogé ngagaduhan latar 3D anu dipisahkeun ku bagian-bagian, dina hal ieu Sato, Bentang, Karakter, Robot, Kandaraan sareng Anu Lain.

Tangtosna, sacara pribadi kuring bakal masihan aranjeunna nyabok kana pigeulang pikeun desain wéb; Abdi langkung resep gambar na ditingali tanpa kedah dilebetkeun kana gambar éta.

link | www.fonditos.com