Wallpaper Android

Wallpaper Android

Ngaropea Android anjeun kalayan anu pangsaéna wallpaper sareng wallpaper sélulér pikeun Android. Wallpaper mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling pribadi pikeun Android anjeun sareng aranjeunna nunjukkeun hobi, selera atanapi langsung nunjukkeun poto anu anjeun paling resep. Upami naon anu anjeun milari dina wallpaper pikeun Android anu saageung mungkin, di dieu kami nunjukkeun anjeun seueur anu diatur dumasar katégori.

Unduh wallpaper Android

Anjeun tiasa nempatkeun sacara praktis gambar naon wallpaper dina android. Masalahna nyaéta lamun urang milarian internét, gampang pikeun urang mendakan seueur ukuran atanapi proporsi anu henteu ternyata sapertos anu diarepkeun. Upami anjeun henteu hoyong nyéépkeun waktos, anjeun tiasa ningali-tingali galéri gambar kami ku ngadatangan tautan ieu:

Sadaya dana anu dikumpulkeun dina halaman wéb ieu mangrupikeun hak milik panulis masing-masing. Kami ngartos yén sadaya gambar dipidangkeun dina androidsis.com Éta aya dina domain umum sareng tiasa dipendakan dina Internét. Upami henteu, kirimkeun kami a email sareng éta bakal dihapus tina basis data kami gancang-gancang pikeun ngahargaan hak cipta.

Kumaha carana ngadamel telepon sélulér anjeun nganggo wallpaper Android

Sanaos alat Android urang tiasa nganggo wallpaper anu urang resep, sigana urang hoyong nganggo latar anu dipersonalisasi atanapi anu langkung pas sareng kapribadian urang. Hal kahiji anu kuring lakukeun pas kuring ngamimitian alat, naha éta komputer, tablet, sélulér atanapi jinis alat éléktronik sanés anu nganggo antarbeungeut pangguna, nyaéta nempatkeun latar anu kuring langkung resep bahkan dina komputer kuring ngarobahna unggal jam. Tapi,kumaha ngarobih wallpaper dina Android?

Kalayan jumlah versi Android anu béda-béda di dinya, éta bakal ampir teu mungkin pikeun ngajelaskeun prosés anu pasti pikeun sadaya alat, tapi urang tiasa ngajelaskeun sareng nyertakeun tangkepan layar cara ngalakukeunana dina Nexus 5 ngajalankeun Android 6.0.1. Urang bakal ngajelaskeun sababaraha cara pikeun ngalakukeun éta pikeun mastikeun yén saha waé tiasa ngarobih wallpaper alat Androidna, salah sahijina dina dua cara anu béda pikeun nutupan langkung seueur jinis alat

Kumaha ngarobih wallpaper dina Android

Ngarobih wallpaper dina Android

Prosésna saderhana pisan, tapi kami sadar yén anu gampang pikeun sabagian tiasa rada rumit pikeun anu sanés, janten kuring teraskeun ngajelaskeun léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun:

  1. Kami muka Setélan alat.
  2. Urang buka bagian «Layar».
  3. Dina layar, urang lebetkeun «Wallpaper». Dina sababaraha alat, pilihan na tiasa nembongan ngan saukur salaku "Latar".
  4. Dina bagian salajengna urang tiasa milih antara:
    • Milarian kartu mémori.
    • Wallpaper animasi.
    • Wallpaper.
    • Arsip poto.
  5. Kami nuliskeun bagian dimana gambar anu urang hoyong anggo na bakal dipilih.
  6. Sateuacan netepkeun wallpaper anyar, urang tiasa ngédit sababaraha nilai, sapertos motong gambar, atanapi muterkeunana. Kami ngédit sakumaha anu dipikahoyong.
  7. Tungtungna, urang nampi.

Dina sababaraha versi Android, sapertos 4.4.2 Samsung TouchWiz, dina léngkah 4 pilihan bakal némbongan langsung pikeun milih upami urang hoyong nempatkeun kana layar utama, dina layar konci atanapi dina duanana. Engké urang bakal tiasa nunjukkeun dimana nyandak gambar tina galéri latar tukang animasi, wallpaper atanapi galéri kami. Sésana mirip sareng anu parantos dijelaskeun.

Upami anjeun parantos ngaunduh poto anu ageung pisan, ieu kami ngajelaskeun kumaha ngarobih résolusi poto ku cara anu sederhana.

Metode alternatip pikeun ngarobih wallpaper dina Android

Kumaha ngarobih wallpaper sélulér

Nyaéta aya a metoda alternatip anu mangrupakeun hal anu munggaran anu kuring pikir anjeun kedah nyobian henteu paduli jinis alat Android anu anjeun gaduh. Éta perkawis jalan pintas: tina gulungan atanapi aplikasi sanés (kalebet panjelajah file) anu nyimpen atanapi ngagaduhan aksés ka gambar. Pikeun ngarobih wallpaper sareng metoda alternatip ieu urang kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. Kami napigasi kana gambar anu hoyong dihartikeun salaku wallpaper, anu tiasa ku cara nuliskeun gulungan, kaméra, Poto Google atanapi dimana waé ayana.
  2. Kami muka gambarna.
  3. Kami pencét sareng tahan dugi ka kami ningali pilihan anu sayogi.
  4. Kami milih «Set as ...».
  5. Kami milih pilihan anu dipikahoyong di antara anu muncul, sapertos:
    • Ukur dina layar utama.
    • Ukur dina layar konci.
    • Dina layar utama sareng dina layar konci.
  6. Saperti dina metodeu anu sateuacanna, urang tiasa ngédit naon-naon dina poto, sapertos motong, ngagedéan, jsb.
  7. Akhirna, urang nampi parobihanana.

Tiasa waé upami anjeun gaduh alat anu rada lami, mencét gambar sadetik henteu nunjukkeun pilihan naon waé. Upami éta hal anjeun, anjeun kedah ngagentos éta touch ku anu sanés: toél tombol pilihan tina alat anjeun. Sakumaha anjeun terang, seueur alat Android ngagaduhan tilu tombol: tombol utama atanapi ngamimitian, tombol pikeun mundur sareng katilu anu bakal kami toél kanggo nunjukkeun pilihan anu aya. Éta tombol anu anjeun kedah toél dina léngkah 3 tina prosés samemehna.

Dimana anjeun kénging wallpaper mobile? Wartoskeun ka kami ngeunaan sumber daya anjeun nalika ngaunduh wallpaper sareng nempatkeun wallpaper Android anyar, salah sahiji sumber pangbasajanna sareng gancang pikeun masihan ponsel atanapi tablet parobahan tampilan.