Personalisasi telepon sélulér anjeun nganggo wallpaper OnePlus 5T Star Wars ieu

Sababaraha dinten ka pengker, kami ngawartosan anjeun ngeunaan peluncuran vérsi khusus OnePlus 5T ti Star Wars: The Last Jedi, versi anu leres-leres henteu béda sacara fisik tina tradisional kaleuleuwihi, kecuali dina tukang alat dimana urang tiasa ningali logo saga na.

Anu penting sareng naon anu diajarkeun ku unggal penggemar saga ieu, nyaéta fgelombang layar éksklusif anu terminal ieu mawa kami. Wallpaper ekslusif ieu pikeun terminal ieu, sapertos anu diarepkeun, parantos mimiti medar dina jaringan, janten upami anjeun penggemar Star Wars sareng hoyong ngahususkeun telepon pinter anjeun sareng latar tukang tina pilem pangénggalna, teraskeun maca.

Tétéla, wallpaper ieu kalebet dina pembaruan pangénggalna anu nampi terminal, pembaruan anu mana wallpaper ieu énkripsi sareng ngan tiasa diaksés ku terminal anu dijual salaku édisi khusus. Untungna, jalma-jalma ti XDA Developers parantos tiasa ngaaksés konténna sareng parantos nyayogikeun 10 dana éksklusif pikeun sadayana ku sadayana supaya urang sadayana tiasa nginstal dina alatna, henteu paduli naha éta OnePlus 5T atanapi terminal anu sanés, hatur nuhun resolusi anu nawiskeun kami 2.160 x 1.080.

Upami anjeun parantos ningali pilem éta, pastina anjeun bakal ngaraosan dana ieu dimana urang tiasa ningali Kylo Ren, prajurit kaisar, logo perlawanan, Kaptén Phasma ... Pilem Star Wars: The Last Jedi perdana sababaraha dinten ka pengker, dina tanggal 15 Désémber, janten masih kénéh mimiti pikeun urang pikeun mendakan deui wallpaper ieu, tapi pastina dina sababaraha dinten, bersih ngeusi wallpaper tina pilem pangénggalna ieu Sareng mana Disney hoyong kas deui sapertos dua taun ka pengker ku perdana episode katujuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.