Vivo Apex, tiasa ngahontal pasar dina kuartal katilu taun ieu

Vivo Apex - Gizmodo

Salami MWC anu kapengker, seueur pabrik anu nampilkeun terminal anyar anu bakal diluncurkeun sapanjang taun ieu, sanaos sapertos anu diarepkeun sareng henteuna LG sareng Huawei, Samsung narik perhatian sadayana, saolah-olah éta bakal janten hiji-hijina perusahaan anu aya dina acara éta.

Vivo, pabrik munggaran anu ngahijikeun sénsor sidik handapeun layar sareng X20 Plus, nampilkeun "teu resmi" alungan anyar anjeun dina bidang telepon sareng Vivo Apex, terminal anu payunna sadayana layar sareng dimana kaméra disumputkeun di pasar luhur terminal.

Poto: CNET

Bisa jadi pikeun seueur pangguna kaméra payun dianggo langkung sering tibatan tukang sareng kedah teras-terasan nyebarkeun éta masalah. Nanging, pikeun pangguna anu boro-boro nganggo éta sareng saha Aranjeunna hoyong smartphone tanpa kiyeu atanapi anu sapertos kitu nyaéta smartphone anu aranjeunna pilari. Anu mimitina siga ngan ukur konsép, sabab sababaraha dinten parantos kalangkung, sigana éta janten kanyataan sareng sakumaha anu tiasa urang baca di GizChina, perusahaan badé ngamimitian produksi serial terminal spektakuler ieu.

Dina tulisan anu sami, nyatakeun yén di jero Vivo Apex anjeun bakal mendakan Snapdragon 845, sareng layar terminal bakal tipe OLED 5,99 inci. Sapertos tren anu seueur anu dituturkeun ku pabrik, intél kecerdasan buatan ogé bakal aya di terminal ieu, intél kecerdasan buatan sigana taun ieu bakal aya di sadaya terminal di pasar, tapi henteu aya pabrikan anu ngumumkeun éta parantos nyatakeun aslina fungsi. Jelas yén kecap Kecerdasan Buatan parantos janten taun ieu kualifikasi anu paling sering dianggo pikeun ngadorong pangguna pikeun ngagaleuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)