Kami parantos terang desain Alcatel A5 anyar

Alcatel A5

Alcatel mangrupikeun mérek anu suksés pisan sababaraha taun ka pengker. Tapi, éta henteu ngalangkungan perdana na dinten ieu. Janten mérekna terus nyobian pikeun milarian konci anu bakal ngahanangkeun aranjeunna kana kasuksésan dina pasaran. Upami aya hal anu kedah di nilai ngeunaan perusahaan, éta pagawéanna sareng desain anu saé pikeun teleponna. Sesuatu anu didemonstrasikan deui ku gambar mimiti anu anyar Alcaltel A5.

Éta mangrupikeun salah sahiji seueur telepon anu parantos disiapkeun Alcatel pikeun 2018 ieu. Kusabab sungut éta ambisius sareng ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun pilihan alat pikeun pasar. Diantarana, Alcatel A5 ieu anu parantos aya kami terang desain anjeun.

Sigana mah ieu teh andalannya anyar teguh, sanaos sakedik detil anu dipikaterang ngeunaan alat éta. Éta pastina menonjol pikeun desainna, anu ngabédakeun pisan. Hal anu tiasa ngabantosan aranjeunna pisan di pasar dibandingkeun sareng telepon anu sanés. Alcatel A5 ieu ogé komitmen pikeun ngirangan pigura.

Alcatel A5

Telepon nambihan kana mode tina layar tanpa wates, janten urang mendakan deui sareng babandingan layar 18: 9. Salaku tambahan, éta ngagaduhan Layar 5,7 inci. Alatna bakal didamel tina logam sareng diperkirakeun pencét pasar dina sababaraha warna.

Di tukangeun Alcatel A5 ieu kami mendakan kaméra. Sakumaha dilaporkeun ku sababaraha média, éta bakal janten kaméra 16 MP. Sanaos ieu henteu tiasa dikonfirmasi dugi ka ayeuna. Sedengkeun pikeun prosésorna, parantos aya rumor anu nyarios bakal nampilkeun MediaTek 6750T. Tapi, deuih henteu dipikaterang naha éta leres atanapi henteu.

Dina waktos ayeuna iraha alatna bakal diumumkeun teu acan diungkabkeun. Sanaos, dina gambar Alcatel A5 ieu anjeun ningali tanggal sareng waktos dina layar. Tanggal 26 Pébruari jam 10:10, alesan naha seueur anu nganggap yén ieu tiasa janten tanggal anu dipilih pikeun paméré telepon. Naha leres? Kami henteu acan terang, janten urang kedah ngantosan langkung seueur berita ngeunaan Alcatel A5 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Hai Eder,

    Telepon anu anjeun maksudkeun nyaéta Alcatel 5, sanés A5 🙂

    Salam hormat,
    Paul.