Perbarui WhatsApp

Perbarui WhatsApp

Ngajaga aplikasi diapdet kana vérsi pangénggalna sok penting. Nanging, henteu saeutik pangguna anu curiga pikeun ngapdet aplikasi kusabab kamungkinan masalah operasi. Anu sanésna henteu ngagaduhan apdet aplikasi ngan saukur kusabab kabodoan, ku sabab éta, kami badé ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngapdet WhatsApp.

Pasti anjeun salah sahiji jalma anu hoyong masang WhatsApp gratis pas hapé anyar, janten penting pikeun gaduh anu pang anyarna versi WhatsApp anu diénggalan, sanés ngan kusabab kami sono warta anu parantos kalebet dina unggal vérsi khusus, tapi kusabab pembaruan ogé mawa berita dina tingkat kaamanan, sareng privasi penting, utamina nalika urang hoyong ngahemat virus dina Android sapertos anu kalebet kami iklan dina WhatsApp.

Kumaha ngapdet WhatsApp dina Android

Kasus Android rada mirip, saderhana asup Google Play Nyimpen urang tiasa ngamutahirkeun aplikasina, kumargi halaman munggaran bakal nunjukkeun ka kami aplikasi mana anu ngagaduhan pembaruan anu disayogikeun sareng dimana anjeun tiasa ngapdet WhatsApp kanggo Android.

WhatsApp Rasul
WhatsApp Rasul
pamekar: WhatsApp LLC
harga: bebas

Tangtosna sanaos unduh whatsapp APK Tiasa waé tina sumber anu biasa, éta bakal diénggalan upami urang masangkeunana.

Abdi henteu tiasa ngapdet WhatsApp

Éror nalika ngapdet WhatsApp
Aya seueur alesan naha urang moal tiasa ngamutahirkeun WhatsApp, gumantung kana platform naon anu kami anggo. Dina kasus Android, urang bakal ngalebetkeun alesan anu pang populerna kunaon urang kéngingkeun a kasalahan ngamutahirkeun Whastapp:

Upami anjeun ningali kode kasalahan 413, 481, 491, 492, 921, 927 atanapi 941, Laksanakeun ieu di handap:

  • Hapus akun Google anjeun: buka setélan > Akun > Google > pilih akun anjeun sareng hapus
  • Pareuman hurungkeun deui alat anjeun pikeun nambihan akun Google anjeun deui.
  • Mupus cache aplikasi: Setélan> Aplikasi> Google Play Store> Hapus cache sareng Hapus data.

Abdi henteu tiasa ngapdet WhatsApp kusabab kurangna rohangan

Upami anjeun mendakan kasalahan 101, 498 atanapi 910 éta katelah "Henteu cekap rohangan panyimpenan", Kanggo ieu léngkah munggaran nyaéta mersihan cache sakumaha anu parantos kami nunjukkeun sateuacana. Upami anjeun masih teu tiasa, anjeun moal ngagaduhan pilihan tapi mupus file anu dipendakan dina bagian-bagian ieu dina panyimpenan alat:

  • Folder pidéo ayana di: / WhatsApp / Media / WhatsApp Videos / Sent.
  • Folder gambar ayana di: / WhatsApp / Media / WhatsApp Images / Sent.
  • Polder voicemail aya di: / WhatsApp / Media / WhatsApp Voice Notes.

Salah sahiji kasalahan anu umum nyaéta kasalahan "File paket henteu leres ", pikeun ieu urang kedah ngaunduh WhatsApp .apk langsung ti halaman wéb resmi aplikasi, maka kami bakal angkat ka Setélan Android, pikeun napigasi ka "Kaamanan" sareng sakali aya, kami bakal ngaktipkeun "Sumber teu dikenal". Ayeuna urang kedah deui kana folder unduh sareng masang WhatsApp deui dina versi na anu pang anyarna.

Kumaha carana ngapdet WhatsApp haratis

Henteu masalah, naon waé cara anu anjeun anggo, WhatsApp leres-leres gratis, janten tong hariwang, ngomean WhatsApp haratis Éta ogé kamungkinan, janten ulah hariwang ngeunaan pembaruan, layanan WhatsApp bakal gratis salami hirup.

Kituna, urang ngingetan yén anjeun kedah curiga kana panyadia naon waé anu nyobian ngajantenkeun anjeun mayar sapertos ditukeur langganan WhatsApp, sabab kami tiasa mastikeun yén aplikasi sareng panggunaan na gratis, saluareun pamayaran ka operator kami di tukeran pikeun rencana data urang.

Perbarui WhatsApp Plus

Dina kasus modifikasi WhatsApp, urang kedah kana unduhan éta .APK tina Whatsapp Plus nepi ka bisa ngomean deui. Ku alatan éta, pikeun ngapdet WhatsApp Plus urang kedah angkat ka panyadia, unduh deui vérsi anu parantos aya dina modifikasi WhatsApp sareng turutan pitunjuk pamekar na. Dina LINK ieu kami bakal mendakan sadaya vérsi sareng tangtosna pembaruan panganyarna tina WhatsApp Plus, janten kami ngan kedah ngaunduh .apk sareng pasang deui di luhur WhatsApp Plus anu parantos dipasang.

Teu diragukeun, WhatsApp parantos janten aplikasi olahtalatah instan anu jutaan jalma anggo dina unggal dintenna, janten penting pisan anjeun tiasa update whatsapp kana vérsi pangénggalna, sabab ieu bakal nyayogikeun anjeun paningkatan kinerja, pungsionalitas anyar sareng bakal méréskeun kamungkinan masalah kaamanan anu tiasa nempatkeun résiko privasi anjeun.

Naha penting pikeun ngamutahirkeun WhatsApp?

Saban sering, WhatsApp diropéa. Aplikasi olahtalatah teras ngenalkeun sababaraha paningkatan, sapertos fungsi-fungsi anyar. Sanaos aya ogé paningkatan dina operasi atanapi kaamanan. Ku alatan éta, nalika pérsi anyar sapertos aya, penting pikeun ngapdet.

Aya sababaraha alesan naha éta penting jaga aplikasi pikeun apdet. Dina hiji sisi, pikeun ngagaduhan aksés kana sadaya fungsi anyar sareng paningkatan anu sumping kana éta. Upami henteu ngamutahirkeun, anjeun moal tiasa ngaraosan éta. Sareng seueur fitur-fitur anyar ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun WhatsApp anu hadé.

Di sisi anu sanésna, sapertos anu parantos kami sebutkeun, paningkatan kaamanan ogé dikenalkeun. Ku cara kieu, gaduh versi anyar, anjeun ngajaga diri ngalawan ancaman mungkin. Janten, telepon Android anjeun kirang rentan kana kamungkinan serangan, virus atanapi ancaman sanés anu aya dina waktos éta. Aplikasi na tiasa janten gateway ka telepon urang dina kaayaan sapertos kieu.

Anjeun tiasa ngamutahirkeun WhatsApp ti Google Play, milari profil aplikasi. Anjeun ogé tiasa milarian pembaruan tina telepon Android, dina bagian aplikasi milari aplikasi sareng maksa milari pembaruan. Sanaos kaseueuran update biasana otomatis. Janten anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon pikeun kéngingkeunana.

Kumaha ngapdet Wéb WhatsApp

WhatsApp gaduh versi nyalira kanggo komputer, nelepon WhatsApp Wéb. Sapertos sareng vérsi pikeun smartphone, éta diénggalan kalayan fungsi énggal. Sanaos, seueur pangguna panginten henteu terang kumaha ngamutahirkeun vérsi aplikasi ieu.

Biasana, nalika aya pembaruan, anjeun badé nampi béwara. Janten hal anu normal nyaéta anjeun ngan saukur kedah pencét dina tautan anu nembongan dina layar. Janten, anjeun parantos ngagaduhan aksés kana pembaruan vérsi ieu. Tapi, upami metoda ieu henteu jalan atanapi anjeun henteu acan nampi bewara ieu, aya cara anu sanés, saderhana pisan sareng gancang pikeun kéngingkeunana.

Anjeun kedah lebet kana halaman salajengna. Masangkeun telepon anjeun sareng muka aplikasi dina telepon. Dina wéb anjeun meunang kode QR, yén anjeun badé maca éta nganggo telepon anjeun. Ieu bakal langsung ngapdet Wéb WhatsApp. Anjeun ayeuna tiasa nampi versi anyar.

Kumaha carana janten tés béta sareng tés versi WhatsApp anu pang anyarna?

WhatsApp gaduh versi béta, anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyobian sadaya fungsi énggal anu sumping sateuacan anu sanés. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa janten téstés béta tina aplikasi éta. Tiasa ngalakukeun éta mangrupikeun hal anu saleresna saderhana. Ngan aya sababaraha léngkah pikeun nuturkeun.

Mimiti anjeun kedah ngalebetkeun halaman WhatsApp Béta, anu anjeun kedah aksés link ieu. Di jero, anjeun bakal dipenta pikeun lebet kana akun Google anjeun. Maka éta bakal muncul dina layar tombol anu nyebatkeun "Janten penguji". Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét dina tombol éta. Ku cara kieu, anjeun parantos janten téés béta.

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, anjeun kedah ngaunduh versi paling anyar tina aplikasi anu sayogi. Teras angkat ka Play Store. Di dinya, dina profil WhatsApp, anjeun tiasa ningali yén anjeun parantos janten téstés béta, dina nami aplikasi. Nuturkeun, ngapdet aplikasi dina telepon anjeun Android. Kalayan léngkah-léngkah ieu anjeun parantos janten penguji béta sareng anjeun bakal tiasa nyobian berita ieu anu sumping kana aplikasi olahtalatah.

Kumaha ngapdet WhatsApp nganggo APK tanpa Google Play

Anjeun tiasa gaduh WhatsApp APK, anu parantos diunduh di luar Google Play. Tiasa pikeun pangguna anu teleponna henteu didukung. Dina hal ieu, prosés ngamutahirkeun aplikasi rada béda.

Kusabab kami henteu ngagaduhan aksés kana file dina Google Play sapertos biasana. Kabeneran, WhatsApp sorangan ngabantosan urang dina prosés. Dina halaman wéb na Kami gaduh bagian pikeun alat Android, anu anjeun tiasa aksés ngalangkungan link ieu. Ieu dimana anjeun tiasa ngaunduh APK.

Kami mendakan WhatsApp APK, tina vérsi anu paling anyar tina aplikasi éta. Ku alatan éta, unduh file dina telepon anjeun Android sareng teraskeun pikeun ngapdetkeun ku cara éta. Upami anjeun gaduh pérsi sistem operasi anu lami, anu contona henteu ngadukung deui Google Play, éta mangrupikeun cara anu pangsaéna. Di sagigireun aman.

Naha pembaruan WhatsApp otomatis diaktipkeun?

Nalika anjeun masang WhatsApp dina telepon Android, aplikasi na biasana aya pembaruan otomatis. Éta panginten henteu janten kasus anjeun, atanapi anu dina hiji waktos anjeun ngonpigurasikeunana sacara béda. Kauntungannana pembaruan otomatis nyaéta anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon. Maka, upami anjeun hoyong aktipkeunana, éta saderhana pisan.

Lebetkeun aplikasi Play Store dina telepon Android anjeun. Teras, tampilkeun menu kénca teras lebetkeun bagian kahiji, anu disebat "Aplikasi sareng kaulinan kuring”. Teras, tina tab luhur, pencét dina dipasang. Aplikasi anu anjeun gaduh dina telepon anjeun bakal ditingalikeun dina daptar.

Milarian sareng lebetkeun WhatsApp dina daptar éta. Sakali dina propil aplikasi, pencét kana tilu titik-titik nangtung anu nembongan di belah katuhu luhur layar. Upami anjeun ngalakukeun ieu, sababaraha pilihan nembongan dina layar. Anu terakhir nyaéta pembaruan otomatis. Upami kotakna kosong, pencét sareng simbol héjo bakal muncul.

Ku cara kieu, anjeun gaduh update otomatis diaktipkeun tina WhatsApp. Dina waktos salajengna aplikasi parantos aya pembaruan, anjeun moal kedah ngalakukeun nanaon. Éta bakal sacara otomatis dimutahirkeun.