Unduh WhatsApp kanggo Tablet

Unduh WhatsApp kanggo tablet

Nalika aranjeunna dugi ka bumi, teu aya sakedik anu ninggali telepon sélulér sareng ngahurungkeun kana tablet. Nanging, urang nyanghareupan halangan, WhatsApp pikeun tablet Éta henteu kasohor sapertos anu kami bayangkeun, sareng sanaos seueur alternatip anu muncul dina waktosna, anjeun kedah gaduh élmu minimum anu tangtu pikeun tiasa ngagaduhan WhatsApp pikeun tablet Android. Anu paling populér nyaéta tablet Samsung Samsung, éta sababna unduh WhatsApp pikeun tablet Samsung Teu kedah rumit teuing, kami hoyong nunjukkeun kumaha cara ngalakukeunana.

Tablet parantos kasohor ku sababaraha waktos, ti saprak datangna cara urang berinteraksi sareng layar parantos robih. Nanging, aranjeunna dina jam anu sakedik, pembesaran layar laun tina telepon sélulér parantos ngajantenkeun seueur pangguna langkung mendakan artos kirang tina tablet. Nanging, ceruk pangguna anu masih gaduh sababaraha sareng anu teras-terasan ngagaduhanana salaku pilihan hiburan sareng meakeun eusi di bumi, lumayan ageung. Sugan éta sababna teu aya pabrik smartphone kualitas anu henteu ngagaduhan hiji atanapi langkung tablet diantara jajaranana, maka maka kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana masang WhatsApp dina tablet Android.

Unduh WhatsApp kanggo Tablet gratis

WhatsApp henteu disangkal gratis, janten urang tiasa gampang ngalaksanakeunana nganggo WhatsApp. Dina kasus Android, sistem kabuka na seueur manpaatna, ku éta gampangna buka halaman wéb resmi WhatsApp sareng unduh .apk WhatsApp pikeun masangna dina tablet kami. Sanaos résolusi na tiasa henteu optimal, gumantung kana ukuran tablet anu kami anggo, fungsi dasarna bakal dijaga. Kaseueuran tablet moal ngijinkeun kami pikeun ngaunduh WhatsApp ti Google Play Store, janten, waktos ieu alternatif anu sampurna nyaéta halaman wéb WhatsApp resmi, salaku tambahan, janten kami pastikeun kami ngaunduh vérsi pangénggalna tina WhatsApp Messenger pikeun tablet.

Sakali dipasang WhatsApp dina Android, prosedur na sami sareng alat anu sanés, nomer telepon, lebetkeun kode aktivasina, sareng urang tiasa ngamimitian ngobrol sareng kontak urang.

Dina waktu update whatsapp Pikeun tablet, prosedur anu kedah dituturkeun sami sareng aplikasi anu sanés, sanaos anjeun gaduh langkung seueur inpormasi dina tautan anu nembe urang tinggalkeun.

Kumaha carana masang WhatsApp dina tablet Wifi tanpa SIM

Di dieu masalahna timbul ku pangguna anu aranjeunna henteu nganggo kartu SIM dina tabletna, nyaéta, aranjeunna henteu ngagaduhan kartu atanapi nomer sanés anu sanésna pikeun ngaktipkeun akun WhatsApp, janten kami ngagaduhan masalah anu serius. Nya, WhatsApp sanés aplikasi multiplatform, nyaéta, urang ngan ukur tiasa gaduh hiji nomer dina hiji alat. Pilihan sanésna nyaéta mésér a tablet cina kalayan 4G sareng masihan nomer unik.

Alternatif anu munggaran nyaéta pikeun ngaunduh salah sahiji aplikasi ieu ti Google Play Store, éta mangrupikeun aplikasi anu leres-leres clone WhatsApp Wéb palanggan, sareng aranjeunna bakal ngijinkeun kami nganggo WhatsApp dina tablet kami, dina cara anu sami sareng tina telepon kami, kalayan kontak anu sami sareng nomer telepon kami. Hal anu saé pikeun alternatif ieu nyaéta yén éta mangrupikeun panggancangna sareng paling gampang dianggo, anjeun ngan kedah ngaunduh aplikasi tina tautan ieu sareng nyeken kode Bidi tina bagian pangaturan WhatsApp dina smartphone kami, kami kedah pencét dina "WhatsApp Web" dina smartphone pikeun ngamimitian scanner.

Cara anu sanésna nyaéta langsung nganggo WhatsApp Web, urang lebetkeun www.web.whatsapp.com sareng ngamuat versi desktop tina panyungsi Android biasa kami. Dina waktos éta, kami nyeken kode Bidi sareng éta bakal mimiti jalan sapertos dina PC.

Kumaha gaduh WhatsApp dina handphone anjeun sareng tablet dina waktos anu sami

Upami anjeun salah sahiji anu datang ka bumi sareng lengkep mopohokeun telepon sareng milih tablet pikeun parios jaringan sosial, email, teraskeun séri Netflix ... nalika smartphone anjeun disada kusabab anjeun parantos nampi WhatsApp, anjeun teu kedah gugah lumpat ningali saha anu gaduh wani ngaganggu anjeun dina jam istirahat anjeun.

Sedengkeun ti WhatsApp aranjeunna masih mikirkeun naha ngaluncurkeun aplikasi multi-alat, anu ngamungkinkeun aksés kana akun WhatsApp tina pangotéktak atanapi tablet tanpa smartphone diaktipkeun, hiji-hijina solusi anu urang tiasa kéngingkeun parios WhatsApp tina tablet kami éta ngalangkungan pangotéktak.

WhatsApp ngamungkinkeun urang ngaksés WhatsApp urang tina komputer ngalangkungan peramban, salami smartphone kalayan nomer pakait dihurungkeunKusabab éta tiasa dianggo saolah-olah éta eunteung, sadaya anu ditampi sareng diwaler dina telepon pinter katingali dina versi wéb sareng sabalikna.

Para gaduh WhatsApp dina hapé sareng tablet anjeun urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

WhatsApp QR Code

  • Mimiti, urang kedah muka browser anu biasana urang pake dina tablet sareng aksés wéb.whatsapp.com. Disarankeun nganggo Firefox, Chrome atanapi Samsung Internet Browser upami urang henteu hoyong kaserang masalah operasi.
    • Upami vérsi wéb nganggo kode QR henteu ditingalikeun, urang aksés kana pilihan pangotéktak sareng milari pilihanna Nyuhungkeun situs desktop.
  • Teras, urang nyandak smartphone sareng aksés Menu> Wéb WhatsApp sareng kaméra bakal diaktipkeun. Pas di handapeun kode QR kami mendakan pilihan anu ditandaan sacara standar Keep me log in. Anjeun teu kedah pupus centang kotak upami anjeun teu hoyong kedah ngaliwat prosésna unggal waktos anjeun badé ngaksés WhatsApp tina tablet.
  • Tungtungna, urang kedah nunjuk kaméra dina layar tablet urang supados ngakuan kode QR yén sadaya obrolan ditingalikeun sareng ditingalikeun dina pangamban saolah-olah éta mangrupikeun vérsi wéb pikeun komputer.

Sakali kami ngonpigurasikeun WhatsApp dina tablet pikeun tiasa nampi pesen WhatsApp tina smartphone kami dina tablet, cita cita na bakal nyieun potong kompas desktop tina tablet kami, pikeun salawasna ngagaduhan éta sareng henteu kedah milarian dina desktop atanapi laci aplikasi tina tablet kami.

Pikeun nyiptakeun jalan pintas kana wéb anu kami anggo pikeun ngaksés WhatsApp tina tablet kami, urang kedah pencét dina menu pilihan pangotéktak sareng milari pilihanna Tambahkeun jalan pintas ka halaman. Dina waktos éta, aksés langsung bakal dilebetkeun kana desktop tablet kami, aksés langsung anu bakal muka browser standar pikeun ngaksés akun WhatsApp saolah-olah éta aplikasi.

Prosés ieu anjeun teu kedah ngalakukeun éta unggal waktu yén kami hoyong ngaksés vérsi WhatsApp kami dina tablet, éta anu munggaran. Salah sahiji aspék anu kedah urang perhatoskeun ngeunaan fungsi ieu nyaéta yén lamun ngaliwatan setélan aplikasi, urang nutup sadaya sési wéb WhatsApp, urang kedah ngalaksanakeun prosés ieu deui, sareng WhatsApp bakal ngaleungitkeun idin anu parantos dipasihkeun pikeun browser ngamungkinkeun aksés ti alat sanés sanés smartphone, janten urang kedah ngulang prosésna.