Unduh WhatsApp kanggo Android

WhatsApp

Android, sakumaha seueur anu anjeun terang, mangrupikeun sistem operasi anu paling sering dianggo di dunya, kalayan pangsa anu ngahontal 80% sadaya telepon pinter anu ayeuna, sistem operasi Google (Abjad) mangrupikeun pamimpin. Ieu peryogi sareng prioritas tina unduh WhatsApp pikeun Android (o download banyolan, sakumaha ceuk adi ipar anjeun), aplikasi olahtalatah instan anu paling populér henteu tiasa ayana dina sistem operasi mobile anu paling populér di pasar.

Janten, sakali deui kami hoyong ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan WhatsApp pikeun Android sareng kumaha ngamanpaatkeunana.

Kumaha jalanna WhatsApp pikeun Android

WhatsApp mangrupikeun klien olahtalatah instan sapertos anu sanés. Kauntungannana WhatsApp atanapi naon anu anyar dina jamanna, nyaéta kanyataan yén ngamangpaatkeun buku telepon urang pikeun tiasa ngobrol sareng sadaya kontak urang ku cara anu paling gampang. Nalika urang ngamimitian paguneman kalayan kontak urang mana waé, aplikasi mangpaatkeun WiFi atanapi koneksi data sélulér urang pikeun ngirim pesen ka sérverna, teras, éta bakal ngirim pesen sareng béwara "push" ka anu nampi, kontak kami parantos milih. Warta anu saé nyaéta prosés ieu leres-leres pribadi sareng instan.

Unduh WhatsApp kanggo Android gratis

Kami henteu hoyong sono kasempetan pikeun ngingetan yén WhatsApp ayeuna mangrupikeun aplikasi gratis sareng salamina. Aplikasi na henteu ngandung iklan atanapi biaya naon, urang tiasa ngagunakeunana nalika urang hoyong sareng kumaha anu dipikahoyong. Urang ngan saukur kedah néwak éta.WhatsApp APK pikeun Android dina panyadia resmi mana waé, sapertos Google Play Store, atanapi pastikeun ngaunduh WhatsApp pikeun Android dina basa Spanyol langsung ti halaman wéb whatsapp. Ngaksés tautan anu sateuacanna urang tiasa ngaunduh WhatsApp pikeun Android langsung, upami urang henteu resep ngaunduh aplikasi ti Google Play Store ku alesan naon.

WhatsApp Rasul
WhatsApp Rasul
pamekar: WhatsApp LLC
harga: bebas

Unduh WhatsApp APK

Pamaké anu aranjeunna henteu hoyong ngaunduh WhatsApp ti Play StoreKusabab aranjeunna hoyong ngirangan ayana Google dina telepon Androidna, aranjeunna tiasa nganggo toko alternatif, dimana aranjeunna tiasa ngaunduh aplikasi dina telepon, kalebet aplikasi olahpesen. Di toko ieu format unduh mangrupikeun APK.

Anjeun tiasa ngalih ka toko sapertos APK Eunteung, salah sahiji anu paling penting dina bidang ieu, dimana versi aplikasi anu sanésna diluncurkeun tapi anu pangsaéna nyaéta anjeun unduh tina halaman wéb WhatsApp resmi sakumaha anjeun tiasa tingali dina tautan ieu. Salah sahiji kaunggulan APK nyaéta béta sareng vérsi sateuacana dileupaskeun anu sanésna, kacuali anjeun téstés téés, anjeun moal tiasa nyobian tés dina telepon.

Aya deui toko dimana anjeun tiasa ngaunduh WhatsApp APK, tapi APK Mirror mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal, ogé mangrupikeun salah sahiji toko anu paling dipercaya. Nalika ngamutahirkeun aplikasi anjeun bakal kedah ngaunduh APK anyar anu parantos diluncurkeun sacara manual sahingga nikmati berita na.

Versi WhatsApp anu sanés anu tiasa diunduh

Unduh WhatsApp Plus

WhatsApp ngagaduhan legiun pangguna anu penting di tukangeun éta, seueur anu gaduh élmu canggih pikeun pamekaran sareng pamrograman. Ieu anu nyababkeun aliran modifikasi kana aplikasi WhatsApp muncul, ieu persis WhatsApp Ditambah, modifikasi WhatsApp anu ngamungkinkeun urang, salaku conto, pikeun nyumputkeun status sambungan urang sacara permanén, ngarobih desain atanapi nambihan fungsi anu kakuranganna.

Unduh WhatsApp Plus Gampang pisan, tina salah sahiji halaman wéb dimana sistem dikembangkeun urang tiasa ngamangpaatkeun sadaya fitur sareng berita na.

Pangguna Android tiasa ngaunduh vérsi ieu dina telepon, biasana ngagunakeun APK. Nalika ngamutahirkeun, anjeun kedah sacara manual masang versi anyar, kusabab vérsi ieu henteu diénggalan ngalangkungan Google Play, sapertos kajadian dina vérsi normal tina aplikasi.

Unduh WhatsApp GB

GB whatsapp

Ogé kawanoh salaku GBWhatsApp, éta mangrupikeun mod anu sanés tina aplikasi olahtalatah. Mangrupikeun vérsi anu dirobih anu ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sababaraha fungsi sareng tampilan aplikasi dina telepon. Sanaos vérsi ieu khusus dikenal ngabantosan ningkatkeun kinerja tina aplikasi dina cara anu jelas, pikeun panggunaan anu langkung saé.

Mangrupikeun vérsi anu ogé masihan langkung seueur pilihan privasi, anu mangrupikeun aspek sanés anu peunteun pangguna sareng kadang sono kana versi normal tina aplikasi. Éta ogé bakal ngamungkinkeun modifikasi antarbeungeut, sareng pilihan kustomisasi tinangtu sayogi pikeun pangguna.

Vérsi ieu aplikasi Anjeun bisa ngundeur link ieu, dimana kami ogé ngagaduhan aksés kana vérsi énggal anu diluncurkeun, dimana fungsi-fungsi anyar sareng sagala rupa paningkatan dilebetkeun kana éta. Deui, éta dileupaskeun dina format APK sareng urang kedah sacara manual ngaunduh vérsi énggal, kusabab éta henteu diénggalan ngalangkungan Google Play.

Unduh WhatsApp aero

Whatsapp aéro

Éta mangrupikeun mod WhatsApp anu sanés, anu tiasa kami unduh dina telepon Android kami. Vérsi ieu menonjol hususna pikeun parobihan éstétis anu didamelna, kumargi éta khususna ngarobih desain aplikasi olahtalatah, ngajantenkeun siga aplikasi anu béda pisan. Éta mangrupikeun kabaruan atanapi kautamaan utama anu disayogikeun ku versi ieu.

Sapertos dina vérsi aplikasi anu dirobih sanés, pangguna ngagaduhan séri fungsi anu mana aranjeunna tiasa ngaréka aplikasi. Anjeun tiasa ngarobih antar muka, salian ti gaduh seueur pilihan privasi, Pikeun ngamungkinkeun aplikasi janten langkung pas pikeun unggal pangguna nalika nganggo.

APK tina vérsi ieu anu dirobah tina aplikasi tiasa didownload dina tautan ieu. Nalika ngamutahirkeun anjeun kedah unduh sacara manual unggal APK anyar éta anu diluncurkeun ti WhatsApp aero pikeun tiasa ngaraosan berita anu dilebetkeun kana éta.

Unduh WhatsApp transparan

Nu terakhir tina mods aplikasi dipidangkeun salaku pilihan stabil, bersih, aman sareng gampang dianggo. Aya sababaraha pilihan privasi di jerona, anu ngamungkinkeun netepkeun tingkat privasi dina grup atanapi obrolan individu anu aya dina aplikasi éta sorangan. Ieu ngamungkinkeun panggunaan aplikasi anu sangat pribadi sareng aman sepanjang waktos.

Éta ogé nyayogikeun sababaraha fungsi sapertos tiasa ngirim pesen ka nomer naon waéSanaos anjeun henteu ngagaduhan agenda anjeun, nyerat langkung seueur karakter dina status anjeun atanapi ngazum gede dina poto profil kontak anjeun. Éta mangrupikeun fungsi anu urang teu tiasa mendakan dina vérsi normal panerapan, janten aranjeunna langkung seueur panggunaan, ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

APK WhatsApp transparan tiasa didownload dina tautan ieu. Sapertos sésana vérsi anu dirobih tina aplikasi, anjeun kedah ngaunduh APK anyar sacara manual unggal aya pembaruan énggal. Éta henteu diénggalan ku Google Play sapertos vérsi normal tina aplikasi.

Kumaha ngapdet WhatsApp pikeun Android

Upami urang hoyong terang kumaha ngapdet WhatsApp, urang gaduh dua pilihan anu cukup atra pikeun dicekel versi anyar WhatsApp pikeun Android.

Kami tiasa angkat ka panyadia aplikasi resmi kami, dina hal ieu éta Google Play Store, sareng sakali kami lebetkeun éta, éta bakal ngingetkeun urang mana aplikasi anu apdet na sayogi, upami urang mendakan WhatsApp, urang ngan ukur kedah mencét "update" kana éta aplikasi unduh versi panganyarna sayogi sareng pasang otomatis.

Di sisi anu sanésna, urang tiasa langsung kana halaman wéb whatsapp, ngunduh na WhatsApp .apk Urang tiasa masang tina folder "unduhan" urang sareng éta bakal ngamutahirkeun aplikasi sacara otomatis tanpa kaleungitan data atanapi paguneman urang.

Pasang WhatsApp dina tablet Android

Tapi kami henteu ngan ukur hoyong gaduh WhatsApp dina smartphone Android kami, kami ogé hoyong gaduh éta dimana waé urang angkat sareng dina alat naon waé anu kami ayana. Éta sababna aya ogé kamungkinan ngagunakeun WhatsApp dina tablet Android. Kemungkinan anu dipasihkeun ku Android pikeun jinis insiden ieu seueur, sareng modalitas pamasangan ogé. Naha urang gaduh tablet Android kalayan sambungan SIM atanapi upami éta ngan WiFi, urang bakal tiasa masang WhatsApp kalayan gampang.

Pilihan kahiji nyaéta langsung ka Web WhatsApp tina tablet Android, tapi kami hoyong langkung jauh, kami hoyong masang aplikasi kami WhatsApp dina tablet Android. Hanjakalna, anu urang henteu tiasa nyaéta nomer telepon anu dikaitkeun kana dua alat dina waktos anu sami, tapi urang tiasa ngamangpaatkeun nomer telepon anu sanés, boh anu virtual atanapi anu asli, kanggo gaduh WhatsApp dina tablet Android urang gratis.

Kumaha carana masang WhatsApp Béta gratis

Aplikasi olahpesen anu populér ngagaduhan versi béta anu sayogi. Hatur nuhun ka dinya, urang bakal tiasa cobian sadayana wartos anu sumping kana WhatsApp sateuacan batur. Ogé, ieu mangrupikeun hal anu urang tiasa kéngingkeun gratis. Éta henteu sesah pikeun dipasang dina telepon Android anjeun, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun sababaraha léngkah.

Kanggo ngalakukeunana, anjeun kedah aksés kana Halaman WhatsApp Béta, anu tiasa anjeun aksés link ieu. Di dieu, anjeun kedah lebet kana akun Google anjeun teras anjeun ngan saukur kedah pencét dina tombol "Janten penguji". Ku cara kieu, anjeun parantos janten bagian tina béta ieu.

Hal anu salajengna nyaéta unduh versi panganyarna tina WhatsApp dina telepon Android Anjeun. Nalika anjeun ngalebetkeun profil aplikasi dina Play Store, anjeun bakal ningali yén WhatsApp Messenger (Béta) némbongan sareng di handapeunana bakal nyaritakeun yén anjeun parantos aya penguji. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngapdet aplikasi. Janten, waktos salajengna basa anjeun lebet anjeun parantos parantos ngajantenkeun salaku téstés béta. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa nguji sadaya berita anu sumping sateuacan batur.

Syarat pikeun tiasa masang WhatsApp

WhatsApp mangrupikeun aplikasi paling populér anu kami mendakan dina Android. Sanaos, henteu sadayana pangguna anu nganggo sistem operasi telepon tiasa nganggo. Sakumaha aya sababaraha sarat dina raraga masangkeunana. Sababaraha sarat anu aya hubunganana sareng vérsi sistem operasi.

Sapertos aplikasi anu sanés, nalika vérsi Android anyar sumping, dukungan pikeun vérsi lami teu didukung deui. Éta ogé kajantenan ku WhatsApp. Bisi anjeun, pikeun tiasa nganggo aplikasi, anjeun kedah gaduh vérsi sami atanapi langkung luhur tibatan Android 4.0. Seueur-seueurna pangguna gaduh vérsi anu langkung luhur. Tapi, upami anjeun henteu gaduhna, anjeun moal tiasa nganggo aplikasi na.

Ponsel naon anu moal tiasa masang WhatsApp?

Blokir kontak dina WhatsApp

Aspék anu raket patalina sareng poin sateuacanna nyaéta daptar telepon anu moal tiasa masang WhatsApp. Perusahaan biasana ngamutahirkeun daptar ieu sacara rutin, pikeun nyingkahan kejutan anu teu pikaresepeun pikeun pangguna. Aya sababaraha telepon anu moal tiasa masang aplikasi olahtalatah.

Nokia S40 Éta mangrupikeun salah sahiji telepon ieu, anu anjeun bakal tiasa anggo dugi ka 31 Désémber 2018. Ku alatan éta, dugi ka 1 Januari, anjeun moal tiasa nganggo deui atanapi masang aplikasi éta.

Di sisi anu sanésna, sésana telepon anu gaduh vérsi lami Android dilebetkeun. Sadayana modél anu nganggo Android 2.3.7 sareng vérsi anu saacanna Aranjeunna tiasa nganggo aplikasi éta, dugi ka 1 Pébruari 2020. Sakali tanggal éta pas, sadayana nunjukkeun yén dukungan bakal réngsé, sanaos henteu acan dikonfirmasi sacara resmi. Janten aranjeunna moal tiasa nganggo na deui dina telepon.

Di luar Android, urang ogé ngagaduhan telepon anu kaserang ku kasus ieu, anu moal tiasa nganggo WhatsApp. Model anu nganggo Windows Phone 8.0 sareng versi samemehna teu gaduh aksés kana aplikasi olahtalatah. Teu tiasa anu nganggo BlackBerry OS sareng BlackBerry 10 nganggo deui. Daptar ieu dilegakeun mangtaun-taun, janten pastina aya nami énggal bakal ditambihan. Upami anjeun hoyong anu énggal dina daptar ieu, anjeun tiasa ningali éta dina halaman wéb aplikasi, link ieu.