Unduh wallpaper tina OnePlus 5T énggal

Gambar resmi OnePlus 5T

Sacara praktis saprak smartphone mimiti ngahontal pasar, kaseueuran pabrik parantos milih pikeun nambihan wallpaper khusus anu dirancang pikeun ningkatkeun warna layar, gumantung kana fitur anu tiasa ditawarkeunana. Seueur pangguna, anu sanés janten pangguna perusahaan atanapi ngagaduhan niat mésér terminal khusus éta, hoyong ngaraosan wallpaper éta. Terminal terakhir anu nembé pencét pasar sareng anu dipidangkeun sababaraha jam ka pengker nyaéta OnePlus 5T, terminal anu mana perusahaan hoyong teraskeun janten alternatif harga murah pikeun high-end.

Genep bulan saatos peluncuran OnePlus 5, perusahaan parantos ampir sadayana ngarobih terminalna, adaptasi sareng tren pasar énggal dimana ujungna diréduksi janten éksprési minimum. Ieu dimana wallpaper penting pisan pikeun nyorot henteu ngan ukur layar tapi ogé terminalna. OnePlus parantos ngalebetkeun saruntuyan wallpaper ekslusif pikeun modél kieu, wallpaper anu tiasa anjeun unduh pikeun dianggo dina alat anjeun upami éta parantos narik ati anjeun tapi anjeun henteu ngarencanakeun ngomean deui alatna.

Sakumaha urang tiasa tingali, wallpaper ekslusif OnePlus 5T nawiskeun kami warna anu saé pisan dumasar kana jinis layar integra, hiji AMOLED anu diproduksi ku anu kawasa sareng raja layar sélulér samentawis Samsung, anu ogé parantos ngurus mikeun Apple Layar iPhone X, layar anu pertama kalina janten téknologi OLED, iPhone X mangrupikeun terminal Apple munggaran kalayan layar ieu, kusabab iPhone 8 sareng 8 Plus anu anyar teras-terasan nganggo panel LCD anu aranjeunna nawiskeun langkung ti hasil anu diragukeun upami dibandingkeun sareng panel OLED ayeuna.

Sadaya gambar anu kuring tinggalkeun anjeun di handap aya dina 4k sareng parantos dirarancang ku seniman Swédia Hampus Olsson anu ngalangkungan halaman wébna ngamungkinkeun kami ngaunduh dina file anu dikomprés. Tapi supados henteu pusing anjeun, kami parantos ngurus ngaunduh sareng ngaleupaskeun zip kanggo anjeun. Anjeun kedah pencét kana unggal gambar sareng pencét dina Kéngingkeun asli pikeun tiasa ngamangpaatkeun résolusi maksimum terminal anjeun ku latar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.