Unduh wallpaper Xperia XZ2 eksklusif

Dina perayaan MWC anu kapengker, anu disimpulkeun minggu kamari, perusahaan Jepang Sony nampilkeun terminal anyar kisaran Xperia, terminal anu parantos dibaptis ku XZ2 sareng XZ2 Compact. Modél ieu nyaéta panerusna alami XZ1 anu pencét pasar taun kamari salaku klaim utama perusahaan.

Generasi anyar kisaran Xperia ieu nawiskeun awak tukang tina gelas sareng layar hareup kalayan bingkai sisi anu langkung sempit, tren anu teu acan diadopsi ku multinasional Sony sareng éta éta praktis relegated ka division kadua. Terminal anyar ieu, sapertos biasa, hadir sareng wallpaper ekslusif.

Xperia XZ2 anyar nawiskeun urang layar 5,7 inci kalayan rasio aspék 18: 9 kalayan resolusi layar 2.160 x 1.080. Di jero, urang mendakan modél Qualcomm pangénggalna, Snapdragon 845, sapertos kalolobaan terminal high-end anu bakal diluncurkeun sapanjang taun ieu. Di jero, urang manggihan 4 GB RAM dipirig ku 64 GB panyimpenan internal, spasi nu bisa dilegakeun nepi ka 400 GB, kawas Galaxy S9 jeung S9 +.

Wallpaper tina Xperia XZ2 Aranjeunna diideuan ku desain anyar anu diadopsi ku perusahaan Jepang, desain anu bénten sareng sadaya anu sateuacana sareng anu Samsung hoyong sakali deui janten rujukan dina sektor telepon. Upami wallpaper éta narik perhatian anjeun, di handap ieu kami nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun ngaunduh opat wallpaper énggal tina Sony Xperia XZ 2 sareng XZ2 Compact, sababaraha wallpaper anu sayogi dina résolusi anu sami sareng terminalna, nyaéta 2.160 x 1.080 janten yén anjeun tiasa masangkeunana dina alat anjeun tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.