Aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh pidéo tina Youtube, Facebook, Instagram ...

Dina tulisan salajengna kuring masihan anjeun aplikasi anu saé pisan anu ngamungkinkeun kami unduh pidéo tina Youtube, Facebook, Instagram sareng seueur platform anu sanés.

Pasti anjeun parantos terang aplikasi anu urang carioskeun, atanapi henteu! Sareng ieu kusabab alesan terakhir ieu kuring mutuskeun pikeun ngabagikeunana ka anjeun sadayana ngaliwatan pos pidéo ieu supados anu henteu terang éta bakal terang yén éta aya sareng éta, pikeun kuring sareng salawasna numutkeun pendapat pribadi kuring sorangan sareng pangalaman panggunaan sareng panerapan gaya ieu, kuring hoyong diklasifikasikeun salaku aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh pidéo tina Youtube, Facebook, Instagram sareng seueur deui situs. Di sisi anu sanésna, upami anjeun badé milarian format pidéo, ngalangkungan ieu konvérter pidéo.

Unduh Videoder

Pikeun ngamimitian sareng sapertos biasana logis sareng aplikasi ieu anu biasana dianggo saé pisan, kuring kedah ngawartosan yén éta mangrupikeun aplikasi anu kami moal tiasa ngaunduh sacara resmi ti toko aplikasi Google. Pikeun ngaunduh sareng nguji éta, urang kedah ngalangkungan halaman wéb na nyalira na unduh hiji apk anu urang kedah install sacara éksternal ka Google Play Store, ngamungkinkeun pilihan sumber anu teu dikenal anu muncul dina setélan Android kami dina bagian Kaamanan.

Aplikasi anu ngaréspon nami deskriptif tina Videoder, kusabab «Unduhan pidéo», Éta atra, Anjeun bakal tiasa ngaunduh langsung tina tautan ieu anu ngarah kana halaman wéb pamekar aplikasi.

Naha anjeun hoyong nyobian hiji aplikasi pikeun terang saha anu unfollow di instagram? Dina tautan anu kami nembe tinggalkeun anjeun anjeun bakal mendakannana

Hiji hal anu kuring resep pisan ngeunaan Videoder nyaéta kanyataan yén salian ti gaduh aplikasi Android pikeun diunduh, Éta ogé ngagaduhan vérsi pikeun MAC sareng Windows.

Unduh Videoder

Unduh Videoder

Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng Videoder?

Unduh Videoder

Kalayan Videoder pikeun Android, anu janten masalah ayeuna dibéré téma Androidsis, salian ti sanggup unduh pidéo tina Youtube, Facebook atanapi Instagram anu mangrupikeun platform atanapi jaringan sosial anu paling populér, kami ogé bakal tiasa ngaunduh pidéo tina situs sapertos:

  • BMovies
  • 9anime
  • SoundCloud
  • 123movies
  • Vimeo
  • 9gag
  • LucuOrDie
  • Vid.abdi
  • tatangkalan anggur
  • DailyMotion
  • Rutube
  • VK
  • LiveLeak
  • IMBD
  • Ted
  • Audio Boom
  • béntang panas
  • voot
  • Viu
  • Youku
  • Sareng kami gaduh deui tombol kanggo nambihan sababaraha situs anu henteu cocog pikeun sadaya pamirsa, situs sapertos YouPorn atanapi PornHub.

Hal anu saé pikeun ieu sadayana nyaéta salian ti sanggup unduh pidéo sareng musik tina sadaya situs ieu sareng hayu urang milih kualitas file video atanapi file audio, Kami ogé diidinan ngaunduh poto ti Instagram, Facebook sareng anu sanés.

Unduh Videoder

Upami urang nambihan ieu ku ngagunakeun aplikasi ieu Urang tiasa ngaleungitkeun aplikasi sakumaha beurat pikeun Android urang sapertos Facebook sareng Instagram sabab urang bakal tiasa ngatur jaringan urang sacara sampurna tina antarbeungeut aplikasi éta nyalira, urang tanpa ragu aplikasi anu saé pikeun Android kami.

Unduh Videoder

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan panggunaan aplikasi, pamasanganana atanapi naon waé anu ditawarkeun ka kami sacara umum, kuring ngajak anjeun ningali lengkep marios pidéo yén kuring parantos ngantunkeun anjeun ti Videoder pas dina awal tulisan ieu. Kuring ogé ngundang anjeun pikeun nganjang ka komunitas Android hébat kami anu aya di Telegram kumargi anjeun tiasa resep kejutan wilujeng sumping pikeun anjeun upami anjeun nyarios yén anjeun dialihkeun ti uleman langsung anu kuring tinggalkeun ku ngaklik tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.