Unduh APK POCO Launcher ayeuna, peluncur aplikasi anu leres raos sapertos "alit"

Hapunten kaleuleuwihi, Kami parantos gaduh APK peluncur aplikasi Poco F1, terminal anu sacara praktis ngaleungit dina sababaraha menit saatos dijual di India.

POCO Launcher mangrupikeun peluncur aplikasi yén urang nyobian waktos ieu sareng yén éta raos leres "sakedik" pikeun kami, sabab sacara praktis henteu mawa nanaon anu ngajantenkeun istiméwa upami urang ngabandingkeun kana Nova Launcher atanapi Google Pixel Launcher.

Peluncur anu raosna sapertos "alit"

Kamari kamari we ngawangkong ngeunaan datangna Rootless Pixel Launcher ka Google Play Store pikeun ngareuwaskeun urang sadayana. Naon anu ngamungkinkeun urang gaduh hakekat na sorangan sareng ekslusif telepon Google.

POCO

POCO Launcher mangrupikeun peluncur aplikasi pikeun Pocophone F1, terminal anu dina 5 menit parantos béak saham di India. Anu ngareuwaskeun kami, peluncur parantos dipasang dina Google Play Store supados saha waé anu tiasa nyobian, sanaos dina béta katutup, kuota panguji parantos ngahontal wates na sareng mustahil.

sanajan Anjeun tiasa ngaunduh APK anu kami tinggalkeun di akhir tina entri ieu sahingga anjeun tiasa nyobian fitur POCO Launcher, peluncur aplikasi anu sumping di buruan Pixel Launcher; utamina dina janten kendi pisan sparing dina pilihan sareng anu dumasar kana sababaraha bédana minor.

POCO Launcher dina intina

Peluncur POCO éta dicirikeun ku laci aplikasi yén urang tiasa ngaluncurkeun sareng sapuan ka «Pixel Launcher» sareng ku nganggo dina laci sababaraha kategori anu mengklasifikasikan aplikasi anu béda anu parantos kami pasang. Nyaéta, urang tiasa lebet kana kategori hiburan pikeun milarian aplikasi Play Music atanapi Netflix, sedengkeun aplikasi komunikasi ngagaduhan WhatsApp sareng anu sanés.

Ieu ciri khas kendi anu ogé henteu sapuan dina méja pikeun nembongkeun palang bewara, sanaos anjeun bakal mendakan widget sareng wallpaper, ditambah setélanana, nalika anjeun mencét salami lami. Kitu cenah, setélan peluncur aya di katuhu luhur laci aplikasi.

Launcher

Sanaos suhunanna ogé kakurangan seueur pilihan kustomisasi meh cicing di sia. Kami nyarioskeun ngeunaan cara ngaktipkeun saran aplikasi, aktip grup sacara otomatis, ngatur kelompok aplikasi, ikon grup dumasar warna, ngarobah scroll bar, eusian sél kosong, ngonci tata ruang layar sareng otomatis nambihan aplikasi anu dipasang ka bumi.

Éta sadayana pilihan anu anjeun mendakan dina setélan POCO Launcher. Janten urang sateuacanna peluncur anu kawates pisan dina kustomisasi éta nawiskeun kinerja hébat. Sanaos anjeun tiasa ngartos naha éta tiasa dianggo kalayan saé upami anjeun bieu gaduh kode.

Peluncur aplikasi salaku basa

Sacara praktis POCO Launcher mangrupikeun peluncur anu valid salaku dadasar pikeun sagala jinis pangguna, sanaos seueur anu bakal ngagaduhan éta henteu lami, biasana anu biasana khususkeun hapéna. Aranjeunna henteu lami bakal ngalih kana Nova Launcher atanapi Rootless Pixel Launcher nyalira Éta nawiskeun sababaraha fitur nyalira sapertos eupan Google kalayan gerakan atanapi "Sekilas".

LITTLE launcher

Dua fungsi anu paling matak anu urang tingali tina POCO Launcher nyaéta pembébas mémori, diwangun ku ikon dina desktop kalayan perséntase ditampilkeun dina bunderan biru, sareng ngagolongkeun aplikasi ku warna. Kanggo sésana, urang tiasa nyarios sakedik perkawis POCO Launcher anu ngagaduhan daya tarik anu hébat ti Xiaomi sareng mérek éta anu ngaharepkeun nurunkeun harga bahkan langkung dina pasaran.

Sareng nalika fase béta ditutup, anjeun tiasa ngaunduh APK di handap pikeun mutuskeun naha peluncur fitur-goréng sapertos kitu patut. Upami anjeun ngantosan Pocophone F1 anjeun, ulah reureuh dina masangana.

POCO Launcher mangrupikeun peluncur aplikasi anu leres-leres terang sareng anu nunjukkeun maksud Xiaomi dina ngabiayaan parangkat lunak pikeun mérek anyar éta anu ngarepkeun ngarobih hal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.