Undangan anu dibocorkeun negeskeun yén OnePlus 6T bakal ditepikeun dina 17 Oktober

OnePlus 6T uleman

OnePlus teu acan masihan tanggal presentasi resmi pikeun OnePlus 6T, nanging rumor saméméhna nyarios yén 17 Oktober nyaéta dinten anu dipilih ku perusahaan, dinten ieu tiasa dikonfirmasi.

Undangan, anu tétéla pikeun presentasi OnePlus 6T di India, parantos dibocorkeun sareng tanggal acara na 17 Oktober payun, anu negeskeun rumor tadi.

Sapertos publisitas OP6T sateuacana, uleman ngandung slogan “Muka konci laju”(Ngaleupaskeun laju). Motto ieu dipercaya nunjukkeun sensor sidik jari anyar anu dihijikeun sareng tampilan.

The OnePlus 6T cenah nyabut sénsor sidik anu biasana aya di tukang pikeun ngangkutna ka payun sareng ngajantenkeun langkung gancang, ieu parantos dikonfirmasi ku perusahaan, salian ti ditingali di sababaraha poto asli anu bocor sateuacanna.

Peluncuran India panginten henteu janten anu mimitu, atanapi sahenteuna éta sanés hiji-hijina sareng bakal pas sareng peluncuran Éropa atanapi Amérika. Alatna parantos ngagaduhan judul mahluk anu pangpayunna didukung ku operator telepon AS, khususna, T-Mobile.

Sedengkeun pikeun fitur na, OnePlus 6T diarepkeun ngagaduhan Prosésor Snapdradon 846 sami sareng OnePlus 6 sareng dua pilihan RAM, 6 GB sareng 8 GB. Varian 8GB bakal sumping kalayan panyimpenan 128GB atanapi 256GB, sedengkeun varian 6GB ngan ukur tiasa disapasangkeun sareng 64GB.

Layar dikabarkan janten 6.4 inci panjang kalayan resolusi FullHD + sareng sumping sareng sistem operasi Android 9.0 Pie diluar kotak, jelas dina lapisan kustomisasi OxygenOS khusus perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.