OnePlus nyebarkeun poto resmi munggaran OnePlus 5T

Gambar Resmi OnePlus 5T

Dua minggu kamari urang parantos nguping seueur pisan rumor ngeunaan smartphone OnePlus anyar. Sakumaha anjeun terang, mérekna bakal ngajalankeun OnePlus 5. Versi anyar high-end anu aranjeunna dibuka dina Juni taun ieu. Sakedik sakedik detail ngeunaan alat ieu dipikaterang. Nyatana, sababaraha dinten ka pengker desain anu sami dikonfirmasi.

Dina akhir bulan ieu urang bakal tiasa terang telepon ieu. The Presentasi resmi OnePlus 5T bakal dilaksanakeun tanggal 20 Nopémber. Janten dina langkung ti dua minggu urang bakal terang telepon high-end anyar ieu tina mérek Cina. Dugi ka éta, masih seueur aspek anu kedah diungkabkeun. Tapi OnePlus parantos ngungkabkeun hal anu urang ngantosan. Kami parantos terang gambar resmi munggaran OnePlus 5T.

La Merek Tiongkok parantos ngabagi dina jaringan sosial gambar resmi munggaran telepon anyarna. Ku cara kieu urang parantos tiasa terang desain alatna. Di sagigireun tiasa mendakan sababaraha hal anu narik ati berkat gambar resmi munggaran ieu. Naon anu urang tiasa ngarepkeun tina telepon ieu?

Desain OnePlus 5T

Salah sahiji ti saeutik na parobihan utama OnePlus 5T dibandingkeun sareng vérsi na anu sateuacanna nyaéta aspek fisik. Salami sababaraha dinten urang parantos terang yén OnePlus badé gabung sareng mode éta layar tanpa pigura. Janten teleponna bakal ngagaduhan layar kalayan rasio 18: 9 (Sapertos anu dina Galaxy S8). Ieu ngakibatkeun telepon kalayan layar anu langkung ageung.

La layar anyar 6 inci, sanaos anjeunna tumaros dina awakna sami telepon 5,5 inci. Janten ukuran layar anu ningkat teu nyababkeun telepon janten langkung ageung. Pakasaban penting ku mérek, tapi pastina konsumén ngahargaan positip.

OnePlus nyiptakeun seueur pikagumbiraeun pikeun peluncuran OnePlus 5T. Teguh hoyong sadayana janten saé sareng kéngingkeun penjualan anu saé nganggo telepon anyar ieu. Salami minggu-minggu ieu kami bakal terang sadayana detil ngeunaan telepon ieu. Kumaha saur anjeun ngeunaan telepon OnePlus anu anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sensor sidik na henteu di tukang?