Trik anu pangsaéna pikeun Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1

Xiaomi parantos janten salah sahiji mérek pangpentingna dina pasaran. Sanaos kanyataanna dugi ka ayeuna aranjeunna ngan ukur ngajual sacara resmi di Asia, aranjeunna ditempatkeun salaku salah sahiji anu dijual paling sadunya. Ayeuna aranjeunna mimiti ngajual di pasar anyar, penjualanna bakal teras-teras ningkat. The peluncuran alat sapertos Xiaomi Mi A1 Ogé ngabantosan.

Éta telepon penting pisan pikeun perusahaan. Kusabab éta ngeunaan mimitina gaduh Android One. Janten telepon ninggali MIUI sareng milih Android murni. Sakedap anu tiasa janten konci pikeun perusahaan. Janten, Kami ngantepkeun anjeun nganggo trik anu pangsaéna tina Xiaomi Mi A1 ieu.

Un Telepon poténsial sapertos kieu pantes dimangpaatkeun. Kusabab kitu kami masihan anjeun séri trik pikeun nguntungkeun tina Xiaomi Mi A1 ieu. Siap pendak sareng aranjeunna?

Anggo telepon anjeun salaku remote control

Éta mangrupikeun pungsi anu narik pisan anu urang peryogi aplikasi pikeun éta. Tiasa ngarobah alat kana kadali jauh universal anu tiasa urang anggo ku alat anu sanés. Tina ngarobih saluran dina TV dugi ka naékkeun volume alat sanés. Janten tiasa manpaat pisan.

Cukup sareng unduh aplikasi anu disebut Mi Remote. Atuh, sensor infra red tina Xiaomi Mi A1 dimangpaatkeun sahingga urang ngarobah alat ieu janten a kadali jauh ku cara anu saderhana pisan.

Anggo gerakanana

urang tiasa anggo sensor sidik Xiaomi Mi A1 ieu kanggo seueur hal. Pikeun langkung seueur tibatan anu urang pikir. Kusabab éta pasti aya cara pikeun ngamangpaatkeun sapuan. Urang tiasa ningalikeun bilah béja. Ngan geser jari anjeun ka handap sareng éta bakal langsung kaluar. Dina raraga ngaktipkeun pilihan ieu anjeun kedah aksés kana setélan sareng pilih pilihan gesek pikeun béwara. Ku cara kieu anjeun parantos tiasa ngaraosan.

Xiaomi Mi A1

Konci konci ku sensor sidik

El Sensor sidik teleponna tiasa dianggo pikeun seueur hal sakumaha anu parantos kami carioskeun. Salah sahiji anu pang gunana nyaéta konci atanapi muka konci aplikasi. Kanggo ngalakukeun ieu, urang ngan saukur kedah masang aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun ieu ku cara anu saderhana pisan. Aya sababaraha sababaraha aplikasi anu aya pikeun ngahalangan aplikasi. Tapi, upami anu urang hoyongkeun nyaéta sensor sidik pikeun ngonci aplikasi, salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun dipasang dina Xiaomi Mi A1 kami nyaéta AppLock.

Konci (AppLock)
Konci (AppLock)
pamekar: Lab DoMobile
harga: bebas
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar
  • Ngonci (AppLock) Potret layar

Anggo radio FM

Este Xiaomi Mi A1 henteu ngagaduhan radio FM, sanaos ieu sanés masalah, kumargi aya cara pikeun tiasa ngupingkeun radio FM tanpa kedah root atanapi nganggo data sélulér. Éta nyaéta runtuyan léngkah anu saderhana pisan tapi kumaha upami urang hayu anjeun mikaresep radio:

  • Kami muka aplikasi telepon
  • Lebetkeun kode * # * # 6484 # * # *
  • Ménu kaluar sareng urang geser dugi ka tungtungna
  • Kami milih pilihan FMRadio
  • Kami nyambungkeun headphone
  • Kami milih frekuensi anu hoyong didangukeun
  • Urang parantos tiasa ngupingkeun radio

Masalah utama sareng pilihan ieu nyaéta upami urang kaluar tina layar, playback bakal kaganggu. Tapi upami teu kitu urang tiasa ngaraos resep Radio FM dina Xiaomi Mi A1 kami dina cara anu cukup saderhana.

Ngarobih kapadetan

Éta kami ngarobih kapadetan hartosna yén jumlah eusi anu ditingalikeun dina parobihan layar. Urang teras tiasa ningali eusi langkung atanapi kirang gumantung kana naon anu mutuskeun. Dina raraga ngalakukeun ieu urang kedah buka setélan teras kana layar. Di dinya, urang tiasa waé nambahan atanapi turun kapadetan.

Ku turunna kapadetan, langkung seueur eusi tiasa ditingali dina layar. Upami naon anu urang lakukeun nyaéta nambihkeunana, sadayana bakal katingali langkung ageung sareng bakal langkung raoseun upami tiasa maca. Éta gumantung kana karesep anjeun pikeun milih salah sahiji pilihan.

Trik tambahan

Diajar kumaha masang Téma Xiaomi dina telepon pinter anjeun pikeun ngaropea salengkepna.

Xiaomi Mi A1

Ieu pilihan trik kami pikeun nguntungkeun tina Xiaomi Mi A1. Kami arepkeun trik ieu aya gunana pikeun anjeun. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   terus terang cenahna

    Sareng tiasa ngonpigurasikeun naon-naon pikeun tangkapan layar anu henteu volume plus tombol pareum ???

  2.   Jibril cenahna

    Wilujeng siang, kuring nembé mésér Xioami Mi A1, sareng kuring resep. tapi kuring gaduh masalah geter lemah pisan, naha aya cara pikeun ningkatkeun intensitas geter. sababaraha aplikasi anu ngalaksanakeunana.

    Hatur nuhun sareng dinten anu bagja.

  3.   Yeuh cenahna

    Kuring gaduh A1 sareng kuring muka konci éta ku sidik jari sareng ogé pin, nanging ku aksés langsung kaméra éta tiasa dibuka tanpa kedah sidik atanapi pin