Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Dinten ieu kuring nyandak anjeun sensasional Trik Pokémon Go moro Pokémon mana waé anu anjeun lasute, kalebet Pokemons legendaris anu ngagaduhan seueur padamelan pikeun dipanggihan sareng saeutik pisan pangguna anu ngempelkeun aranjeunna dina kumpulan Pokemons na.

Kumaha sok nalika kuring nampilkeun anjeun séri ieu curang pikeun pokémon indit, Kuring kedah ngawartosan anjeun sareng kami ngingetan yén larangan ngalatih akun Pokemon Go mangrupikeun urutan dinten ti saprak Niantic sareng Nintendo nyalira nyandak tindakan dina masalah éta sareng ngalakukeun kendali sengit ngeunaan rekening pikeun néwak sareng ngusir tukang nipu buruan. Janten upami anjeun badé nganggo jinis trik ieu pikeun kéngingkeun Pokémon anu ditunggu-tunggu yén koleksi anjeun teu aya, anjeun kedah terang éta anjeun ngajalankeun résiko anu luhur pikeun ngalarang Sareng éta, sabab anjeun anu paling tanggel waler pikeun tindakan anjeun sareng akun Pokémon Go anjeun, sateuacan milih nuturkeun jinis tutorial ieu, renung sakedik upami éta pantes atanapi henteu kéngingkeun Pokémon legendaris anu anjeun kakurangan na anu paling penting, upami anjeun mutuskeun kanggo mayunan tutorial praktis ieu, anggo akal anjeun di luhur sadayana sareng tong luncat geografis anu ageung dina waktos anu ngirangan.

Trik Pokemon Go pikeun moro jinis Pokemon, bahkan Pokemons legendaris

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Aplikasi anu diperyogikeun

Hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun meunang moro sagala rupa Pokemon hatur nuhun kana ieu saderhana tapi fungsional Pokémon Go curang, nyaéta unduh tina dua aplikasi posisi GPS palsu anu kuring tinggalkeun di handap ieu:

Palsu GPS Lokasi Spoofer
Palsu GPS Lokasi Spoofer

Aktipkeun pilihan pamekar

Sakali dua aplikasi Android gratis éta dipasang, lengkah saterusna bakal ngaktipkeun pilihan pamekar sakumaha kuring nunjukkeun ka anjeun dina video ieu:

Kéngingkeun koordinat Pokémon anu dipikahoyong

Sakali pilihan pamekar ti terminal Android kami parantos diaktipkeun, léngkah salajengna bakal lebet halaman wéb PokeZZ ngaklik dina tautan ieu keur kéngingkeun koordinat persis Pokéon anu kami resep moro sareng nambihan kana kumpulan Pokemons kami.

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Larapkeun trik Pokemon Go pikeun moro Pokemon anu dipikahoyong

Sakali koordinat atanapi posisikeun mail Pokémon dimana kami resep moro parantos dipikagaduh, waktosna pikeun ngajalankeun aplikasi anu diunduh heula anu ngaréspon nami Palsu GPS Localitazion Spoofer Gratis.

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Sakali dina aplikasi ieu, hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta pencét dina tombol Lokasi Mock Anu Kagunaan anu bakal nyandak urang kana pilihan pamekar ti ditu, ngaklik pilihan na Aplikasi lokasi uji, pilih aplikasi ieu salaku aplikasi pikeun dianggo sacara standar.

Sakali ieu réngsé, urang balik kana aplikasi sareng ngaklik kaca pembesar di luhur layar, témpél koordinat GPS anu urang salin tina halaman PokeZZ nepi ka réngsé ku ngaklik tombol dina bentuk segitiga atanapi Play anu ditingalikeun dina bagian handap katuhu layar Android kami.

Sakali ieu dilakukeun urang tiasa buka aplikasi Fly GPS, ikon kompas ku jangjang, pencét di katuhu luhur peta pikeun milarian kami dina posisi anu kami tandai tina aplikasi GPS Palsu.

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

ayeuna urang pencét dina titik biru anu nembongan dina peta, teras dina balon téks anu nembongan teras pilih GPS Service Run sareng Joystick Lokasi Mode Pokémon. Sakali ieu réngsé, jandéla anyar bakal ditingalikeun dimana urang bakal klik tombol Setting anu bakal nyandak urang balik deui ka pilihan pamekar dimana tina pilihan lokasi uji App urang bakal ngarobah waktos ieu janten Fly GPS.

Urang balik dugi ka ngahontal aplikasi Ngapung GPs deui teras pencét kana balon téks deui kanggo milih pilihan tina Jasa Layanan GPS lajeng deui pilihan tina Joystick Lokasi Mode Pokémon.

Waktos Ieu aplikasi bakal jalan di tukang na dina desktop Android kami Urang tiasa ningali ikon anu ngambang aplikasi Fly GPS ogé Joystick anu bakal ngamungkinkeun urang maénkeun Pokémon Go tanpa kedah ninggalkeun bumi. Dina momen ieu waktosna pikeun ngajalankeun Pokemon Go mariksa, reuwas sabab kami parantos ngalih ka lokasi anu dipikahoyong dimana ngan sababaraha detik Pokemon anu dipikahoyong bakal muncul anu, upami kami henteu dilarang sakumaha anu kajantenan kuring dina pidéo, kami bakal tiasa moro Pokémon anu dipikahoyong dina sababaraha atanapi tilu undian Pokeball.

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Sanaos katingalina sapertos prosés anu rada pabalatak dijelaskeun ku cara ieu, kaleresan éta langkung saderhana tibatan sigana, éta sababna kuring ngajak anjeun ningali pidéo anu napel dina header tina tulisan ieu dimana anjeun Kuring ngajelaskeun step by step prosés pikeun nuturkeun anu moal nyandak urang langkung ti sababaraha menit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   PokemonBancang cenahna

    Daaaaaaaale, kuring teraskeun ngamajukeun larangan akun ...