Trik pangsaéna pikeun OnePlus 5T

OnePlus 5

Salah sahiji telepon anu biasa di musim gugur ieu nyaéta OnePlus 5T. The high-end anyar mérek Cina ditepikeun sakitar tilu minggu ka tukang sareng ti saprak éta teu lirén néwak judul berita. Mangrupikeun alat anu ngagaduhan diangkat pisan harepan sareng yén éta ngagaduhan sadayana janten laris. Janten tiasa dijual kalayan saé Natal ieu.

Tapi, sapertos telepon sadaya, sok aya waé sababaraha trik pikeun nguntungkeun. Nya kitu ogé pikeun OnePlus 5T. Kituna, urang ngantepkeun anjeun ka trik pangalusna pikeun OnePlus 5T.

Hatur nuhun kana trik ieu anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur tina alat tina mérek Cina. Janten, pangalaman pangguna anjeun jelas ningkat.

OnePlus 5T lava beureum

Buka kaméra gancang

Upami anjeun hoyong nyandak poto gancang pisan urang peryogi sababaraha jalan pintas supados langkung gampil. OnePlus 5T nyayogikeun kami pilihan éta. Tiasa aktipkeun kamera ku mencét tombol daya dua kali. Pisan nyaman sareng idéal upami urang hoyong nyandak poto dina hiji waktos. Urang kedah angkat Setélan> Gerak isyarat sareng urang tiasa ngaktipkeunana ku karesep urang.

Layar konci

Tangtosna, kami hoyong ngajagi alat urang sabisa-bisa. Janten, urang tiasa nambihan sistem kaamanan dina layar konci. Hal anu saé nyaéta alat masihan kami pilihan pikeun milih anu paling urang resep. Urang tiasa nganggo pola, PIN atanapi ngamangpaatkeun sensor sidik atanapi pangenal raray. Milih anu paling urang resep nyaéta saderhana pikeun: Setélan> Kaamanan.

Aktipkeun modeu wengi

Hal anu teras-terasan raoseun sareng idéal upami urang nganggo telepon nalika wengi. Tiasa ngaluyukeun kacaangan layar tetep minimal. Di OnePlus 5T urang tiasa ngaktipkeun modeu wengi kalayan gampang pisan. Janten, urang moal kaganggu ku kacaangan layar. Urang ngan saukur kedah buka: Setélan> Pintonan> Modeu Peuting. Di dieu modeu wengi ieu diaktipkeun dina alat.

Desain OnePlus 5T

Ngarobih aplikasi anu dibuka sacara standar

Pikeun seueur pangguna éta mangrupikeun hal anu bangor. Untungna, urang ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih ieu dina OnePlus 5T. Setélan> Aplikasi (Aplikasi)> Default nyaéta rute anu kedah dituturkeun pikeun ngahontal ieu. Ti dinya urang tiasa milih upami urang hoyong buka sacara standar, atanapi pikeun tindakan anu tangtu sareng ngarobih sadayana anu dipikahoyong.

Gerak gancang

nu sapuan tiasa seueur pisan kapaké. Kusabab urang tiasa ngagaduhan aksés kana alat atanapi aplikasi anu béda dina alat. OnePlus 5T masihan kami seueur pilihan pikeun ngarobih gerakan ieu. Kami gaduh pilihan tina ngonpigurasikeun sapuan anu tangtu pikeun muka aplikasi atanapi pakakas ku cara ieu dina telepon. Tina Setélan> Gerak isyarat urang tiasa ngonpigurasikeun sadayana anu dipikahoyong ku cara saderhana.

OnePlus 5

Ngaropea palang handap

Pilihan anu sanés gunana nyaéta ngarobih palang handapeun OnePlus 5T. Setelan> Tombol mangrupikeun cara pikeun ngalaksanakeunana. Di ditu kami tiasa mutuskeun kumaha urang hoyong nganggo palang handap ieu pikeun ngamangpaatkeun hal éta. Pilihanna seueur. Janten cita cita na nyaeta pilih dumasar kana kumaha urang ngagunakeun telepon. Maka, panggunaan na bakal langkung raoseun pikeun urang.

Ngaropea launcher sareng ikon

OnePlus sok nangtung pikeun janten salah sahiji mérek anu nawiskeun langkung seueur pilihan kustomisasi ka pangguna. Kami ogé tiasa ngaropea launcher sareng ikon Tina alatna. Janten éta pasti aya hal anu dipikahoyong ku seueur pangguna. Urang ngan saukur kedah buka layar utama sareng tahan kana éta. Salajengna urang kéngingkeun pilihan anu béda (wallpaper, setélan sareng widget). Upami urang lebetkeun setélan kami gaduh seueur pilihan kustomisasi. Kami tiasa ti ngarobah peluncur pikeun nempatkeun ikon anyar atanapi ngarobah animasi.

OnePlus 5T Lava Beureum

Ieu mangrupakeun trik pangalusna pikeun OnePlus 5T. Kami arepkeun berkat aranjeunna bakal langkung gampang pikeun anjeun nganggo telepon perusahaan. Di sagigireun kakuatan meunang langkung seueur tina high-end ieu ngamangpaatkeun éta. Kumaha saur anjeun ngeunaan trik ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.