Kaméra The OnePlus 8T saé, tapi henteu dugi ka luhur luhur [Kaméra Review]

Review kaméra OnePlus 8T, ku DxOMark

Kalayan unggal generasi anyar telepon high-end, paménta pangguna dina tingkat fotografik langkung luhur, sabab éta pabrik smartphone condong ningkatkeun kaméra teleponna, sareng langkung-langkung dina andalannya. Aturan ieu ogé diterapkeun ku OnePlus sareng masing-masing modél énggal.

El OnePlus 8 Éta sanés sélulér anu paling canggih dina katalog perusahaan (éta nyaéta OnePlus 8 Pro), tapi anu kadua nyaéta. Sanaos harga anu relatif murah, sistem kaméra na henteu nawiskeun kinerja pangluhurna, tapi tetep nyayogikeun hasil poto anu saé pisan. Masalahna nyaéta éta henteu bersaing sareng telepon premium anu langkung seueur, sareng ieu mangrupikeun hal anu dibuktikeun dina tinjauan anu DxOMark parantos dilakukeun kana kaméra tina OnePlus 8T.

OnePlus 8T ngagaduhan sistem kaméra tukang anu saé, tapi sanés anu pangsaéna

Sateuacan ngawartosan sakumaha saé mobile dina tés, perhatoskeun kumaha sistem kaméra na diwangun, anu quadruple. Ieu ngagaduhan sensor utama 48 MP sareng bukaan f / 1.7, lensa sudut 16 MP sareng aperture f / 2.2, shooter makro 5 MP sareng aperture f / 2.4 sareng bokeh 2 MP sanesna ogé sareng aperture f / 2.4.

Skor kaméra OnePlus 8T

Skor kaméra OnePlus 8T | DxOMark

Kalayan skor kaméra umum 111 anu dipasihkeun ku para ahli DxOMark saatos seueur tés sareng évaluasi, OnePlus 8T aya di tengah rangking héndsét nganggo kaméra pangsaéna dina platform waktos ayeuna, ngaitkeun jumlah inohong sareng terminal sapertos Google Pixel 4a sareng Sony's Xperia 5 Mark II.

Numutkeun laporan, kaméra high-end sanggup néwak poto kalayan hasil anu saé dina kaayaan optimal, anu kagambar dina skor 115 dina katégori poto. Nanging, dina kaayaan anu rada rumit, cacat anu diperhatoskeun dipendakan.

Gemblengna, OnePlus 8T ngagaduhan poto sareng paparan anu pantes, tapi ieu biasana ngagaduhan kisaran dinamis anu rada kawates anu diringkeskeun dina sababaraha daerah anu caang sareng / atanapi poek dina kaayaan kontras anu luhur. Nalika némbak sapeuting, panguji DxOMark ogé niténan variasi anu cukup kuat dina paparan sareng rentang dinamis dina seueur poto anu dicandak.

Tafsiran warna dina unggal nembak henteu biasana paling pas ogé. Seueur poto ngungkabkeun nuansa warna atanapi baranahan warna henteu akurat sakumaha anu diarepkeun, komo deui nalika anjeun dina kaayaan cahaya anu handap.

Poto dicandak nganggo OnePlus 8T, ku DxOMark

Artefak gambar, anu distorsi dina gambar atanapi kasalahan dihasilkeun ku estimasi wates, teu umum dina OnePlus 8T, tapi éta biasana aya dina sababaraha nembak, sanaos dina cara anu bijaksana pisan. Aya ogé kasusah fokus dina sababaraha nembak.

DxOMark nyorot éta modeu bokeh OnePlus 8T's ngalakukeun pagawéan anu hadé , sahingga ngahasilkeun épék kabur lapangan anu cukup suksés sareng ku wates pokusna pokus anu saé.

OnePlus 8T henteu ngagaduhan sénsor telephoto dina modul kaméra na ogé. Kituna, sapertos anu diarepkeun, kualitas gambar tina nembak zum sanés anu pangsaéna, sajaba kanyataan yén ponsel henteu tiasa ngadamel pembesaran ageung.

Kaméra sudut lega nawiskeuneun sudut pandang anu saé, tapi sanés paling lega, sareng anjeun sering merhatoskeun kaleungitan detail anu seukeut sareng noise dina gambar ti sénsor ieu. Salaku tambahan, langkung artefak sering dipendakan dina nembak sudut lega tibatan anu dicandak nganggo rana utami.

Dumasar kana rékaman pidéo, skor 102 nempatkeunana di tengah peringkat platform, anu nyababkeun urang nganggo ponsel anu pantes, tapi sanés salah sahiji anu pangsaéna, matak diperhatoskeun. Kaméra nawiskeun stabilisasi pidéo anu saé pisan, kasaimbangan bodas anu sopan sareng warna anu pikaresepeun.ogé tingkat noise anu dikawasa, salami anjeun henteu ngalaan diri dina kaayaan cahaya enteng.

Hal anu tiasa disampurnakeun dina alat ieu nyaéta sistem pokus dina modeu rékaman, anu gagal dina kaayaan cahaya hampang, sabab henteu pas pisan, kalayan kecepatan anu saé pisan dikirangan, dibandingkeun sareng naon anu tiasa kahontal dina kondisi cahaya anu saé. Nanging, anjeunna tiasa fokus ogé dina tungtungna.

Pondokna, urang henteu nyanghareupan mobile anu luhur sareng kaméra pangsaéna sadayana; Aya sababaraha pilihan anu langkung seueur anu nawiskeun hasilna langkung saé, sareng kami ngan ukur gaduh tilu conto ieu sareng Huawei Mate 40, Xiaomi Mi 11 sareng Galaxy S21. Nanging, hasilna ditawarkeun ku telepon henteu goréng ogé; nyatana, aranjeunna rada saé sareng condong minuhan kalolobaan harepan, janten ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun fotografer anu getol, turun tangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.