Tim redaksi

Androidsis mangrupikeun halaman wéb Internét AB. Dina halaman wéb ieu kami jaga ngabagi sadaya warta ngeunaan Android, tutorial anu paling lengkep sareng nganalisis produk anu paling penting dina ruas pasar ieu. Tim panulis diwangun ku sumanget ngeunaan dunya Android, anu tanggel waler pikeun nyaritakeun sadaya berita dina sektor éta.

Kusabab diluncurkeun taun 2008, Androidsis parantos janten salah sahiji situs wéb rujukan dina sektor smartphone Android.

Tim éditor Androidsis diwangun ku sakumpulan Ahli téknologi Android. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Koordinator

  • Fransiskus Ruiz

    Lahir di Barcelona, ​​Spanyol, kuring lahir di 1971 sareng kuring resep pisan kana komputer sareng alat sélulér umumna. Sistem operasi anu dipikaresep ku kuring nyaéta Android pikeun alat sélulér sareng Linux pikeun laptop sareng desktop, sanaos kuring ogé saé dina Mac, Windows, sareng iOS. Sadayana anu kuring terang ngeunaan sistem operasi ieu kuring parantos diajar ku cara diajar nyalira, ngumpulkeun langkung ti sapuluh taun pangalaman dina dunya alat sélulér Android!

Éditor

  • Aaron Rivas

    Panulis sareng éditor khusus dina Android sareng gadgetna, smartphone, smartwatches, wearable, sareng sadayana anu aya hubunganana sareng geek. Kuring kalibet kana dunya téknologi ti saprak kuring alit sareng, ti saprak éta, terang langkung seueur perkawis Android unggal dinten mangrupikeun padamelan anu paling pikaresepeun.

  • Ignacio Sala

    Sateuacan lebet pasar smartphone, kuring gaduh kasempetan lebet kana dunya PDA anu hebat dikelola ku Windows Mobile, tapi henteu sateuacan dinikmati, sapertos kurcaci, telepon sélulér kuring anu munggaran, Alcatel One Touch Easy, ponsel anu diidinan ngagentos batréna pikeun batré basa Dina 2009 kuring ngaluarkeun smartphone munggaran kuring dikelola ku Android, khususna HTC Hero, alat anu kuring masih gaduh sareng kaasih pisan. Ti saprak ayeuna, seueur smartphone parantos ngalangkungan panangan kuring, nanging, upami kuring kedah tetep sareng pabrikan ayeuna, kuring milih Google piksel.

  • DaniPlay

    Kuring ngamimitian nganggo Android sareng Impian HTC di taun 2008. Karep kuring lahir ti saprak sataun éta, ngagaduhan langkung ti 25 telepon nganggo sistem operasi ieu. Dinten ayeuna kuring diajar ngembangkeun aplikasi pikeun sistem anu béda, kalebet Android.

  • Nerea Pereira

    Telepon mimitina mah nyaéta Inten HTC anu kuring masang Android. Ti waktos éta kuring bogoh ka sistem operasi Google. Sareng, nalika kuring ngagabungkeun pangajaran, kuring resep pisan karep kuring: telepon sélulér.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Dicantel sareng dibungkus saprak ... salawasna! sareng dunya Android sareng sadaya ékosistem anu luar biasa anu ngurilingan na. Kuring nguji, nganalisis sareng nyerat ngeunaan telepon pinter sareng sadaya jinis alat, asesoris sareng alat anu cocog sareng Android. Nyobian janten "aktif", diajar sareng teraskeun sadaya berita.

  • Eder Ferreno

    Pecinta téknologi sacara umum sareng Android khususna. Abdi resep mendakan aplikasi sareng gim énggal sareng ngabagi trik sareng anjeun. Editor salami lima taun. Kuring ogé nyerat Pitunjuk Android, Pitulung Android sareng Forum Seluler.

  • Miguel Hernandez

    Nganalisis sadaya jinis alat Android ti saprak 2010. Penting pikeun terang jero kamajuan téknologi pikeun tiasa ngirimkeunana ka pamiarsa. "Henteu sadayana spésifikasi, dina héndsét kedah aya pangalaman" - Carl Pei.

  • Paco L Gutierrez

    Nguji Android ti saprak jaman baheula, minat kuring kana sistem operasi Google nyababkeun kuring hoyong nyobian sadaya alat anu kuring mampu. Abdi resep ngabandingkeun aranjeunna, terang ciri na sacara rinci, sareng mendakan sadayana anu ditawarkeunana.

Tilas éditor

  • Manuel Ramirez

    Amstrad muka panto téknologi pikeun kuring sahingga kuring kantos nyerat ngeunaan Android langkung ti 8 taun. Kuring nganggap diri kuring ahli Android sareng kuring resep nguji alat anu béda anu ngahijikeun sistem operasi ieu.

  • Eder Ferreño

    Wisata, nyerat, maca sareng bioskop mangrupikeun karep kuring anu hébat, tapi teu saurang ogé anu kuring lakukeun upami éta henteu aya dina alat Android. Kabetot dina sistem operasi Google ti saprak diadegkeun, kuring resep diajar sareng mendakan langkung seueur ngeunaan éta, unggal dinten.

  • Alfonso de Frutos

    Ngagabungkeun téknologi anyar sareng karep kuring pikeun Android, ngabagi kanyaho sareng pangalaman kuring ngeunaan OS ieu bari mendakan langkung seueur fiturna, mangrupikeun pangalaman anu kuring resep.

  • Jose Alfocea

    Abdi resep mutahir dina téknologi anyar sacara umum sareng dina Android khususna. Kuring resep pisan kana hubunganana sareng sektor pendidikan sareng pendidikan, janten kuring resep mendakan aplikasi sareng fungsi anyar sistem operasi Google anu aya hubunganana sareng sektor éta.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Abdi resep kana Android. Kuring pikir yén sadayana anu saé tiasa ditingkatkeun, éta sababna kuring nyéépkeun waktos anu saé pikeun terang sareng diajar ngeunaan sistem operasi ieu. Janten kuring ngarepkeun ngabantosan anjeun nyampurnakeun pangalaman anjeun sareng téknologi Android.

  • Elvis bucatariu

    Téknologi sok narik kuring, tapi datangna smartphone Android ngan ukur nambahan minat kuring kana sagala rupa anu lumangsung di dunya. Nalungtik, terang sareng mendakan sadayana anu énggal ngeunaan Android mangrupikeun nafsu kuring.

  • Cristian Garcia

    Asih ka Android anu mangtaun-taun ngagunakeun sistem sareng smartphone anu béda. Kusabab éta dingaranan és krim atanapi buah garing, kuring janji yén kuring moal ninggalkeun Android. Abdi resep téknologi sareng ngajaga sadaya berita.