Tanggal peluncuran OnePlus 6T di Éropa ayeuna resmi

OnePlus 6

Kamari éta dikonfirmasi la Tanggal presentasi OnePlus 6T. Kelas luhur mérek Cina mangrupikeun telepon paling diantisipasi dina usum gugur ieu. Kalayan modél ieu, sungut éta ngupayakeun ngajaga taun saéna, dimana éta parantos ningali kumaha penjualan modél na sateuacanna parantos ningkat sacara signifikan. Sateuacan tanggal presentasi na dikonfirmasi, aya rumor sareng tanggal rilis na.

Éta spekulasi yén telepon bakal diluncurkeun dina awal Nopémber. Hal anu sigana tungtungna janten sapertos kieu, sanaos sumpingna OnePlus 6T ieu di Éropa bakal aya dina tanggal anu sanés tibatan anu diarepkeun.

Éta parantos dikonfirmasi ku perusahaan nyalira, Tanggal 6 Nopémber, OnePlus 6T bakal resmi diluncurkeun di Éropa. Janten moal janten 1 Nopémber sabab saacanna bocor. Sababaraha dinten bédana tina kabocoran kamari énjing.

Desain OnePlus 6T

Éropa moal janten tujuan munggaran OnePlus 6T ieu. Kusabab sateuacan diluncurkeun di buana lami, telepon diarepkeun diluncurkeun di India. Éta bakal tanggal 2 Nopémber nalika resmi dibuka di India. Nagara ieu parantos janten salah sahiji pasar anu paling penting.

Ku alatan éta, mérek Cina narékahan pikeun ningkatkeun ayana di nagara ieu. Sakumaha bagéan luhur-tungtung ieu tumuwuh seueur teuing. Janten India bakal janten nagara munggaran di dunya dimana bakal tiasa mésér OnePlus 6T ieu. Teras Éropa sacara gembleng bakal nuturkeun.

Acara presentasi diayakeun tanggal 30 Oktober tina alat di New York City. Kajadian anu pasti bakal ngahasilkeun harepan, sareng bakal tiasa nuturkeun langsung dina saluran YouTube tina mérek Cina. Nalika kami nampi inpormasi ngeunaan peluncuran telepon, kami bakal ngawartosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.