Super Mario Run datang ka Android dina Maret

Super Juhari Run

Marengan Pokémon GO, peluncuran Super Mario Run di akhir taun ka tukang 2016 mangrupikeun salah sahiji kajadian anu paling penting pikeun kaulinan seluler, tapi, tukang ledeng anu populér ngadamel gangguan na sacara éksklusif di alat ios Manzana.

Sanaon perusahaan parantos ngumumkeun éta sateuacanna, éta henteu masihan tanggal khusus, sareng sanaos ayeuna henteu nyatakeun teuing, kami gaduh tanggal anu langkung khusus pikeun datangna dina alat Android. Nintendo parantos ngumumkeun yén Super Mario Run bakal sayogi di Google Play Store pikeun Android sawaktu Maret payun.

Super Mario Run siap-siap badarat dina alat Android

Mémang, upami anjeun gaduh alat Android sareng anjeun "maot" kanggo maén sareng Mario dina telepon pinter atanapi tablet anjeun, ayeuna anjeun tiasa ngaktipkeun mundur! kirang ti dua bulan, Super Mario Run bakal sayogi pikeun diunduh di toko aplikasi Google.

Super Juhari Run

Super Mario Run ngadamel debut éksklusif na pikeun ios dina pertengahan Desember; tilu bulan engké éta sayogi kanggo sadaya pangguna Android

Nintendo dibuka tahapan pra-pendaptaran pikeun Super Mario Run dina Android bulan kamari, tapi henteu tiasa nawiskeun tanggal rilis anu pas. Sanajan urang gaduh ayeuna, urang terang yén éta bakal sumping dina Maret.

Upami teu aya berita menit terakhir, Nintendo bakal neraskeun dina Android strategi anu sami dimimitian dina alat ios. Super Mario Run bakal janten gim unduh gratis anu bakal nawiskeun pangguna tilu tingkatan kaulinan sateuacan nyungkeun pembayaran 9,99 euro kanggo neraskeun. Warta anu saéna nyaéta éta mangrupikeun hiji-hijina pembelian dina aplikasi anu anjeun kedah laksanakeun, nyaéta pikeun harga éta anjeun bakal gaduh buruan lengkep sareng salamina.

Pikeun jalma anu henteu terang gim (sesah dipercaya saatos kampanye pamasaran anu ampir kaleuleusan anu dilakukeun ku Nintendo sareng Apple), Super Mario Run mangrupikeun «runner sajajalan». Protagonisna ngalir teras-terasan ka kénca layar, tanpa pangguna tiasa ngendalikeun kagancanganana atanapi nyadangkeun. Operasiana saderhana, tapi janten rumit nalika anjeun maju ngalangkungan pertandingan. Éta tiasa dicoo ngan ku hiji leungeun, nyatana, ngan ku hiji jari sabab anu kedah anjeun lakukeun nyaéta toél layar, tapi anjeun kedah ngalakukeunana dina waktos anu pas.

Seuneu Lambang Pahlawan nyaéta payun Super Juhari Run

Marengan konfirmasi datangna Mario sareng petualanganana salajengna, Nintendo ogé ngumumkeun sékrési buruan hareupna pikeun alat sélulér, Seuneu Lambang Pahlawan, anu bakal sayogi resmi pikeun smartphone Android ti XNUMX Pébruari payun.

Seuneu Lambang Pahlawan mangrupikeun carita anu lengkep sareng aslina anu dua karajaan bakal saling nyanghareupan.

Nintendo nyarios yén gim énggal nawiskeun "seni anyar, anu digambar tangan ku rupa-rupa seniman," ogé sora anu dirékam anyar.

Sababaraha detail langkung seueur anu dipikaterang ngeunaan gim anyar ieu, Nanging, perusahaan Nintendo kamari ngaluncurkeun kampanye online anyar dina halaman wéb na dina judul "pilih legenda anjeun." Di jerona, pangguna tiasa milih karakter karesepna tina vérsi game Fire Emblem ti taun-taun sateuacanna. Karakter anu unggul dina sora ieu bakal sumping di buruan anu bakal dileupaskeun taun ieu kalayan "versi khusus".

Seuneu Lambang Pahlawan, henteu sapertos Super Mario Run, enya éta bakal kalebet pameseran di-aplikasi opsional. Sakumaha perusahaan parantos ngumumkeun, éta bakal sayogi di Google Play Store pikeun alat Android dina XNUMX Pébruari, samentawis pikeun iPhone sareng iPad bakal sumping "teu lami".

Nintendo janji taun kamari yén éta bakal ngaleupaskeun lima gim pikeun alat sélulér sareng, sanaos engké nurunkeun ekspektasi janten opat, judul kaopat diperkirakeun janten Pameuntasan sato, anu ti saprak datangna masih kénéh kanyahoan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.