Kieu carana modeu Steady Shot tina Sony Xperia Z5 jalan

Sony sakali deui ngamangpaatkeun lingkungan IFA Berlin pikeun nampilkeun andalan generasi anyar na. Kami parantos nunjukkeun anjeun sadayana rinci ngeunaan Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Compact y Sony Xperia Z5 Premium, vérsi kalayan layar 4K. Ayeuna waktuna ngobrol Kaméra Sony Xperia Z5.

Sakumaha anjeun parantos terang, pabrikna parantos ngahijikeun lénsa 23 megapiksel pikeun generasi anyar alat Xperia Z, sareng dinten ieu kami masihan anjeun pidéo anu nunjukkeun operasi modeu SteadyShot dina Sony Xperia Z5.

Sony SteadyShot ngahontal stabilisasi gambar anu luar biasa

Sony Xperia Z5 Compact (4)

Modeu SteadyShot mimiti muncul dina Sony Xperia Z3. Fungsi ieu ngamungkinkeun nyata stabilisasi gambar nalika ngarékam pidéo, ngajantenkeun sadayana katingali langkung cairan sareng kirang ngahalangan. Ayeuna ku datangna generasi anyar Sony Xperia Z5, pabrik Jepang parantos ningkat sacara signifikan sistem stabilisasi gambar na.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo éta, anjeun kedah terang kana wilujeng damel sony. Aranjeunna parantos tiasa sacara signifikan ningkatkeun modeu SteadyShot anu ayeuna langkung épéktip sareng ngahontal hasil anu saé pisan.

Anjeun tiasa ningali bédana antara SteadyShot anu diintegrasikeun kana Sony Xperia Z3 sareng paningkatan anu kasohor ku generasi anyar andalannya. Urang kedah ngantosan dugi ka kami gaduh unit uji pikeun memeres sadaya rahasia Kaméra kuat Sony Xperia Z5 tapi, ditingali anu katingali, sigana Sony parantos ngahontal padamelan anu hadé dina hal ieu.

Kumaha saur anjeun ngeunaan modeu SteadyShot tina Sony Xperia Z5?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   PRO SONY cenahna

    Ku cara anu luar biasa pisan. Upami anjeun ngabandingkeun éta sareng Xperia Z3… Aya parobihan dina unggal jalan.

  2.   Henry D Nasing cenahna

    Saé kanggo Sony, panginten kuring ngarobih Z1 Compact pikeun Z5, Compact atanapi Premium haha ​​xD