Ieu sadayana spésifikasi bocor tina Xperia XA2, XA2 Ultra sareng L2

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra sareng L2

Perusahaan Jepang Sony, parantos nyiapkeun tilu smartphone anu parantos dileupaskeun ... Ieu mangrupikeun Xperia XA2 salajengna, XA2 Ultra sareng L2, tilu terminal anu bakal janten bagian ti kisaran pertengahan Sony.

Alat-alat ieu, pikeun sababaraha waktos ayeuna, parantos diungkabkeun sacara progresip dina poto, video sareng renders, anu nunjukkeun kami sababaraha fitur teu resmi sareng spésifikasi anu bakal kami carioskeun.

Mobil sélulér ieu tiasa ningali cahaya di CES di Las Vegas anu parantos caket, sanaos gosipna teu diarepkeun sakedik-sakedik.

Xperia XA2 sareng XA2 Ultra katingali dina pidéo

Dina pidéo ieu, urang tiasa ningali desain hareup sareng tukang dua terminal, di mana sensor fotografik mangrupikeun anu menonjol caket pamaca sidik.

Sedengkeun pikeun tukang, dina kadua alat éta urang ngan ukur tiasa mendakan hiji kaméra anu dibarengan ku LED Flash di gigireunana, sareng sensor sidik anu aya di handapeunana, bet dimana Sony angkat, kumargi, sateuacanna, perusahaan langkung milih sensor sisi.

Gambar asli Sony Xperia XA2 Ultra

Gambar asli Sony Xperia XA2 Ultra

Numutkeun kana bocor anu kami kumpulkeun, Xperia XA2 bakal ngahijikeun layar 5.2 inci kalayan resolusi FullHD, sedengkeun XA2 Ultra bakal masang layar FHD 6 inci tanpa perbandingan aspek 18: 9 anu kawéntar sabaraha anu parantos dilaksanakeun akhir-akhir ieu.

Ngeunaan prosesor anu kadua alat ieu bakal dijalankeun dina tiung, dikabarkan janten Qualcomm Snapdragon 630, henteu sapertos Mediatek anu parantos dipilih Sony dina waktos-waktos anu lalu.

Said SoC ngagaduhan dalapan inti (4x Cortex-A53 dina 2.2 GHz sareng 4x Cortex-A53 dina 1.8 GHz). Ogé, dina kasus Xperia XA2, RAM 3GB bakal janten naon, sareng Xperia XA2 Ultra, 4GB.

Sony XA2 sareng XA2 Ultra Spésifikasi

Xperia XA2 sareng XA2 Ultra Spésifikasi

`

SONY XPERIA XA2 SONY XPERIA XA2 ULTRA
SCREEN 5.2 inci FullHD 6 inci FullHD
PROSESOR Qualcomm Snapdragon 630 Qualcomm Snapdragon 630
GPU Adreno 508 Adreno 508
Ram 3GB 4GB
CHAMBERS Rear: 21MP kalayan rekaman 4K. Hareup: 7MP Rear: 21MP kalayan rekaman 4K. Hareup: 15 + 2MP sareng rekaman 4K
LANGKAH 32GB 64GB
SISTEM OPERASI Android 8.0 Oreo Android 8.0 Oreo
DIMENSIONES X x 141.6 70.4 9.6 mm X x 162.5 80 9.5 mm
Pamiarsa FINGERPRINT nuhun nuhun
`

Sony Xperia L2 ogé parantos masihan sababaraha hal pikeun didiskusikeun

sony xperia l2

inget yen Xperia L1 diawalan dina Maret taun kamari kalayan fitur sareng spésifikasi anu rada modéren.

Waktos ayeuna, L2 bakal ningkatkeun sadaya manpaat anu miheulaan bawa ka kami, tapi awas, sapertos XA2, ieu ngan ukur bocor sareng spésifikasi anu henteu acan dikonfirmasi.

Terminal ieu bakal diintegrasikeun kana kisaran pertengahan Xperia kalayan spésifikasi demure, sapertos, sapertos, Qualcomm Snapdragon 630 prosessor sapertos XA2, sareng mémori RAM 3GB / 4GB ... Beda tina L1, anu disayogikeun ku 6737Ghz Quad-core Mediatek MT1.45T SoC kalayan ngan ukur 2GB tina RAM.

Sedengkeun pikeun dimensina, ieu bakal jangkungna 149.9mm, lébar 78.4mm sareng kandelna ampir 10 milimeter.

Xperia L2 ogé tiasa ditingali dina pidéo

Sakumaha urang tiasa tingali dina video ieu, L2 bakal masang layar IPS LCD 5.7 inci kalayan rasio aspék 18: 9, mémori ROM 32GB / 64GB dilegakeun dugi ka 256GB ngalangkungan kartu microSD, kaméra tukang 16MP kalayan f / 1.8 aperture sareng LED Flash, sareng sénsor payun 8MP kalayan f / 1.8 aperture sareng rékaman 1080p.

Ogé, dina tukang terminal, pas handapeun kaméra, ieu bakal ngahijikeun sénsor sidik.

Éta ogé bakal ngagaduhan port jack 3.5mm pikeun headphone, input USB 2.0 Type-C, sareng batré 3.180mAh anu henteu tiasa dicabut.

Aya sababaraha rumor yén alat ieu parantos dihasilkeun

Dina pidéo sanésna ieu, urang tiasa ningali rendering Xperia L2 dina 3D Sareng, numutkeun rumor anu sanés, terminal ieu bakal dibéré layar 5.5 / 5.2 inci dina résolusi 720p tanpa format 18: 9, kalayan prosesor Snapdragon 400/430, 3GB RAM sareng Android 7.1 Nougat. Janten urang ngan ukur tiasa ngantosan konpirmasi ti Sony kanggo ngaleungitkeun mamang sareng panyangka!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.