Sony Xperia XZ2 Pro: Bocor Patokan tina Sony munggaran kalayan layar 18: 9

Sony Xperia bakal ngagaduhan dua anggota énggal

Telat taun kamari Sony nyatakeun yén high-end anyar anu bakal sumping di 2018 badé bet dina desain anyar. Ieu hartosna yén modél énggal badé pamitan rarancang Omnibalance janten ciri khas mérekna. Sigana pernyataan ieu bakalan leres. Kusabab data munggaran dina Sony Xperia XZ2 Pro jadi nunjukkeun.

Témbong tanpa bingkai nyerang pasar. Tapi dugi ka ayeuna perusahaan Jepang mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu kabur tina tren éta. Hal anu sigana bakal robih sareng Sony Xperia XZ2 Pro ieu. Nunjukkeun yén desain Omnibalance mangrupikeun bagian jaman baheula.

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, detil ngeunaan alatna parantos bocor. Sanaos teu aya anu pasti terang dugi ka ayeuna. Tapi, Patokan anu parantos dibocorkeun ngabantosan urang pisan pikeun ngagaduhan langkung seueur data ngeunaan alat ieu. Hatur nuhun kana ieu urang parantos tiasa ningali sababaraha detil ngeunaan éta.

Patokan Sony Xperia XZ2 Pro

Mimiti, hatur nuhun kana data ukuran layar Éta tiasa ditingali yén éta mangrupikeun alat anu bet dina layar 18: 9. Kusabab ngagaduhan résolusi 848 x 424, nyaéta 2: 1 atanapi 18: 9. Janten perobihan desain Sony sigana bakal nyata dina telepon ieu. Aranjeunna gabung sareng salah sahiji tren pangpentingna di pasar.

Sajaba ti éta, Sigana mah Sony Xperia XZ2 Pro ieu ogé bakal janten telepon beuleum anu bakal ngagaduhan sertifikasi IP67. Janten janji janten alat anu padet sareng seueur poténsial anu dipikaresep ku konsumén.

Ayeuna desain Sony Xperia XZ2 Pro henteu dikenal. Telepon sakuduna ditepungkeun di MWC 2018 akhir bulan ieu di Barcelona. Sanaos ieu henteu acan dikonfirmasi. Janten urang ngarepkeun terang langkung seueur inpormasi ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.